SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Alttan bi seçmeli ders aldım geçen dönem, o kız nüfusunun içindeki en kötüler denk geldi. Ders de bokum gibi bi dersti zaten bi yararı olmadı. Makine okuyan adama çıkıp bebekler gibi ingilizce tiyatro oynatmaya falan kalktı hoca, oynamadık biz. 100-88 notlarla ba geldiydi tiyatro yapmadık diye.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 kendinden yağlamalı grafit bronz burçlarımız var hiç problem değil ayrıca paticik bayanlarına özel kolonlarımızda mevcut! seagle beni tanıstır! ders almalarda ugruyayım yanına hemde yüksek lisans işini konusurum asistanla :D
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 said: SeaGle said: Bacaklar protez mi? Yamuk takmışsın da. SeaGle said: Kötü kalçayı adam edeyim diye topuklu giyiyorlar, protez bacaklar da çirkinleşiyor bu sefer =/ Yurdumun ara sokak ajansı mankenleri işte. SeaGle said: siberalem mi ne vardı karı kız bulma sitesi. Orda yem olarak gideri var aslında. SeaGle said: Kız resmen ara sokakta bi esnaf ajansı mankeni ya. İstiklal caddesinde bi iç çamaşırı mağazasının defilesine çıksa ve istanbulun kekoları tarafından nokia 6300 ile bikaç fotoğrafı çekilse ilgi barı dolacak aslında. Ama o kadar kötü ki, istanbul kekolarının bile göz zevkini bozmak istemiyor ajanslar. SeaGle said: Aga geldik kızla dalga geçtik gittik, Bahsi geçen konu mankeninin dahi o kadar düşük iq sahibi olduğunu düşünmüyorum -şüphelenmiyorum değil ama-
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ahahahahah gel abi tanıştırayım. Ama çok suratsız bi asistan, suratsızlığı güzelliğini gölgeliyor. Yine de bi şansını denersin sdgshfhs Bu arada geyik meyik yapıyoruz karı kız diye de, benim 5 senedir kusursuz bi şekilde başım bağlı lan. Benim olayım sadece geyik. Yanlış anlaşılma olmasın ehircik.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 asdhaha yandan dürtükleme mevcut :D
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Arnavut adam dürtüklenmez olm, arnavut adam sopa yemez, ARNAVUEEETT! Bu arada sen hangi alandan yl yapıcan abi, otomotiv mi malzeme fln mı?
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 otomotiv tezsiz akşam dersleri ama bir sonraki sene ancak
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Senin o asistanı görme şansın sıfıra yakınsıyor abi..
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 But I <3 him the most http://img3.ressim.net/out.php/i6022243_i5953135-img-2360-jpg.jpg fix'd grammer nazi here uykudaydım görmedim, bi çaldıraydınız iyiydi..sdfsdfs edit: hem love diyim hem <3 yapmaya gerek yok şimdi..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 abi makina okuyan kadın napacak? kocası da makinacıysa beraber aynı fabrikada/gemide çalışırlar ancak kadın kısmısı evde otursun ki işsizlik oranları düşsün
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 GwindonSurion said: Ben, babam http://i.imgur.com/A1Wd9.jpg başarılı
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Makina okuyan kadın sorunsalı diye bişey var evet. Özel sektörde falan tam manasıyla makineci gibi çalışma ihtimalleri düşük mesela. Ancak endüstri mühendisi tadında imza işlerinden sorumlu olabilir, ya da proje kısmında görev alır fln. Sadece temiz işe koşar ama, kirli işe bulaşma ihtimali olmaz pek. Fabrikalar da pek sevmez zaten bayan personeli mevi yakalarla yan yana getirmeyi iş esnasında. Özel sektör bayıcı olur o yüzden kadın için makinede. Yani en azından beni düşüncesi bile bayıyor öyle bi çalışma hayatının. Monotonluktan kanser olur malunen emekli olur o parayı da hastane hastane harcardım. Makineci bi kadın için en mantıklı yol akademik kariyer.
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ren said: GwindonSurion said: Ben, babam http://i.imgur.com/A1Wd9.jpg başarılı Koymayın olme şöle fotolar. Bırak babasıyla bira içmeyi, sohbet edemeyen var yıllardır. fml
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Bu sene 5 gün görebildim lan bırakta koyim =( bu da ablamla aile saadeti http://i.imgur.com/ASWxr.jpg fark ettiyseniz bira yamuk duruyor /inceptionworld/
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Abi sana kötü haberlerim var; seni çöpten almışlar :<
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 2 sene güneşe çıkmamış beyazlığım o bide :( bayramda güneşe çıktıktan sonra zenci fotoğraflarımı da paylaşıciim
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Üzülme ya mühim olan çöpten almış olmaları zate gerisi boş =((
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Babama benzetirlerdi halbüsü
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Gülüşünüz benziyor abi, ağızları elle kapatınca bi benzerlik göremedim :<
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 kafam kel bari sakal bırakayım sakalı olmasa daha da benzicekmişsiniz
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Sene 2009 http://i.imgur.com/UDxlB.jpg Bu fotoğrafı ilk defa insan içine çıkarma özgüvenini buldum kendimde
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Sparkcaster said: biralar niye yamuk la abi diyorum inception orası koltuğumu falan yamulttu biri heralde
Öne çıkan mesajlar