Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alttan bi seçmeli ders aldım geçen dönem, o kız nüfusunun içindeki en kötüler denk geldi. Ders de bokum gibi bi dersti zaten bi yararı olmadı. Makine okuyan adama çıkıp bebekler gibi ingilizce tiyatro oynatmaya falan kalktı hoca, oynamadık biz. 100-88 notlarla ba geldiydi tiyatro yapmadık diye.
Mesaj tarihi:
kendinden yağlamalı grafit bronz burçlarımız var hiç problem değil ayrıca paticik bayanlarına özel kolonlarımızda mevcut!

seagle beni tanıstır! ders almalarda ugruyayım yanına hemde yüksek lisans işini konusurum asistanla :D
Mesaj tarihi:
said:
SeaGle said:

Bacaklar protez mi? Yamuk takmışsın da.

SeaGle said:

Kötü kalçayı adam edeyim diye topuklu giyiyorlar, protez bacaklar da çirkinleşiyor bu sefer =/

Yurdumun ara sokak ajansı mankenleri işte.
SeaGle said:

siberalem mi ne vardı karı kız bulma sitesi. Orda yem olarak gideri var aslında.
SeaGle said:

Kız resmen ara sokakta bi esnaf ajansı mankeni ya. İstiklal caddesinde bi iç çamaşırı mağazasının defilesine çıksa ve istanbulun kekoları tarafından nokia 6300 ile bikaç fotoğrafı çekilse ilgi barı dolacak aslında. Ama o kadar kötü ki, istanbul kekolarının bile göz zevkini bozmak istemiyor ajanslar.

SeaGle said:
Aga geldik kızla dalga geçtik gittik,

Bahsi geçen konu mankeninin dahi o kadar düşük iq sahibi olduğunu düşünmüyorum -şüphelenmiyorum değil ama-
Mesaj tarihi:
Ahahahahah gel abi tanıştırayım. Ama çok suratsız bi asistan, suratsızlığı güzelliğini gölgeliyor. Yine de bi şansını denersin sdgshfhs

Bu arada geyik meyik yapıyoruz karı kız diye de, benim 5 senedir kusursuz bi şekilde başım bağlı lan. Benim olayım sadece geyik. Yanlış anlaşılma olmasın ehircik.
Mesaj tarihi:

But I <3 him the most

http://img3.ressim.net/out.php/i6022243_i5953135-img-2360-jpg.jpg

fix'd

grammer nazi here

uykudaydım görmedim, bi çaldıraydınız iyiydi..sdfsdfs

edit: hem love diyim hem <3 yapmaya gerek yok şimdi..
Mesaj tarihi:
Makina okuyan kadın sorunsalı diye bişey var evet. Özel sektörde falan tam manasıyla makineci gibi çalışma ihtimalleri düşük mesela. Ancak endüstri mühendisi tadında imza işlerinden sorumlu olabilir, ya da proje kısmında görev alır fln. Sadece temiz işe koşar ama, kirli işe bulaşma ihtimali olmaz pek. Fabrikalar da pek sevmez zaten bayan personeli mevi yakalarla yan yana getirmeyi iş esnasında.

Özel sektör bayıcı olur o yüzden kadın için makinede. Yani en azından beni düşüncesi bile bayıyor öyle bi çalışma hayatının. Monotonluktan kanser olur malunen emekli olur o parayı da hastane hastane harcardım.

Makineci bi kadın için en mantıklı yol akademik kariyer.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...