imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 SeaGle said: Ben bi ıslak hamburgerini yerim. Ama verebileceğim tek şey sabit bilyalı rulman. ilk randevularimda islak hamburger yemem prensip olarak. sonra belki eger rulmani begenirsem evimde kahve icebiliriz.
coco Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Xenocide said: coco said: @dasaaa alışkanlık yapar dikkat et.. ayrıca böbreklerde bir sorun çıkartabilir bir durum bu.. bol bol su içmeyi de unutma.. neden hep 2 nokta? 2 noktanın türkçedeki karşılığı nedir? hakkın var, hiçbir karşılığı yok.. "tekbaşına" üçlü sevmiyorum belki ondandır...
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 copry said: tekbaşına üçlü ne? http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA sunu tek basına evde yapıyon üçlü
coco Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 imamizer said: coco hanim birlikte birer hamburger yermiyiz bos bi aninizda? bayılırım hamburgere.. cidden, en sevdiklerimdendir..
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 coco said: imamizer said: coco hanim birlikte birer hamburger yermiyiz bos bi aninizda? bayılırım hamburgere.. cidden, en sevdiklerimdendir.. hadi beyler konuda kalabalik etmeyelim, gec oldu hem cikin siz... iste coco bende cok severim yiyelim bi ara birer tane. ne dersin?
dylanN Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Coco'cum merhaba tatlim. En az benim kadar iticisin. Ama yanlis yoldasin. Bu foruma bi dylan yeter. İkincisine gerek yok.
dylanN Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 aquila said: istedigim yere girerim. Peki
coco Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 dylanN said: Coco'cum merhaba tatlim. En az benim kadar iticisin. Ama yanlis yoldasin. Bu foruma bi dylan yeter. İkincisine gerek yok. öncelikle şu hayatımda hic ikinci olmamıştım.. dilan sendromundan bağımsız bir durum var ortada ayrıca - ne olduğunu pek bilmesem de kinayenden çıkarabiliyorum- kanımca.. biz burda böyle hepberaber oynaşıp kaynaşıyoruz sanıyordum.. ilkim olacak bir durumla karşıkarşıyayım yanii.. uyarın için saol.. coco is reloading..
dylanN Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Off bu da tirt cikti. Seagle arabami getir.
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 dylanN said: aquila said: istedigim yere girerim. Peki
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Saatim diesel geç gelen bir cevap ama hala içimde bir umut var sadfsa
coco Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 dylanN said: Off bu da tirt cikti. Seagle arabami getir. geç aydım ama sonunda aydım.. yeniyim ya isimler karışabiliyor haliyle.. sen şu biss'li kızsın
coco Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Pipet said: Saatim diesel geç gelen bir cevap ama hala içimde bir umut var sadfsa off.. saat diesel olunca semti çıkaramıyorum işte..
dylanN Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Yanlisin var tatlim. Ben o porshe li kizim. Ama bilmen lazim. Dikkat et boyle seylere.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 biss deil o dediğin diss rapöi ana bacı küfrü bis fiat bis fiat 126
Öne çıkan mesajlar