copry Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 wastyrx said: Feyk değilmiş galiba kız gabletsemmiki lan isteği ahauhfsadgja Yanlış geldin
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 gabledenler gabletmeğenler gabledilmiştir.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 copry said: wastyrx said: Feyk değilmiş galiba kız gabletsemmiki lan isteği ahauhfsadgja Yanlış geldin Nereye gelmem gerekiyordu ki? O_o
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 baga gel bostana gel leeyleyleylelyeye
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Ardeth said: PastorOfMuppets said: Argüman falan yok, zevzeklik yapmaya geldin, cevabını verdik. Olayı da hala zerre bilmeden corrupt analiz falan postluyorsun. Git yat uyu. One da gerçekten uykumu kaçırdı. Şunu o kadar çok kullanıyorsun ki http://knowyourmeme.com/memes/danths-law komik olmaya başladı artık zunn heh. Of nası koydum lafı of of BabacumMostors said: "ok tamam şimdi anlaşıldı" demen bile yeterli, hani "ergen atarı yapmayın" gibi eleştirilerle gelinceye kadar xunn un arkasında olunması gerektiğine inanıyorum ama değdirmeyin Olm olaya xunnu nerden katıyorsunuz onu anlamadım zaten. Adamın teki gelip mallık yapmış, onu muhattaba alıp herife şöylesin böylesin diye laf atmaya çalışan insanların saçma çabasını eleştirdim gelip bana "modlar şikayetlerimizi dinlemiyor" gibi alakasız bir argüman sunuldu. Tamamen ayrı bir olay, modlar da banlamadıysa adamı o konuda zunn haklı. Ama bu konuyla tamamen alakasız. Komik yani buraya gelip de birinin kız arkadaşının fotoğrafını koyup da dalga geçecek kadar liseli bir adama (ve ona uyan diğer liselilere) siz şöyle böyle zavallısınız diye laf sokmaya çalışmak falan. Xunnda nedense kendi üstüne alındı bilmiyorum, mesajlar silindiği için kim söylemişti bunu hatırlamıyorum ama adamla böyle laf dalaşına girenler vardı. Gerek yok. Sam tier.
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 axedice said: synthesizer said: son mangal Drama insanlara o kadar tatlı gelmiş ki şu resim bile prim yapamamış. allah razı olsun bilader. ama böyle has drama arasına atanda kabahat
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 abi şu sitenin en yakışıklı adamı synthesizer.
Soris Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Adam manken gibi kızıda kapmış valla helal olsun
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 synthesizer said: son mangal bu da bi önceki herif frat bro gibi adam lan masallah turk musun lan sen adın jack ross felan mı
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 abi özet geçersen heaven meriç xunn barkın mıymış 30 sayfa okuyamadım yane
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 bide bi kız mı ne girmiş foruma o kimmiş diş teli mi varmış
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 abi bu arada platonik aşk nedir lan lisede misiniz ümit besen misiniz yaşınız kaç olm universiteli adamsınız bide kızın sevgilisi var felan abi kızın sevgilisiyle forumda tartışmak ne lan yemin ediyorum kız olsam azına vururum lan ne pis adammışsınız
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 tamam işte kızın sevgilisi barkın barkına o konuda cok kırgınlar ya http://4.bp.blogspot.com/_-7JaZOydLRI/SNLhV4549aI/AAAAAAAAAEU/LUDSZyJRlco/s400-R/meric.jpg
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 bu arada toprak mahsulleri ofisinde memur hayatıma sokiyim ya millet gece 4 te forumda drama yaratıyo ben sabah 9 da mesayi baslangıcında gorup yorum yazıyorum
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ahah copry'nin açıklama http://smallbuck.com/nashvillewebdesign/wp-content/uploads/2010/06/facebook_like_button_hand.jpg
copry Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Abi 2 defa güncelleyip adımı doğru yazamadın ya poteeyto potaato gerçi , çabana güldüm .
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ben resmi düzeltiyordum sonra baktım adı da yanlış sadf yalnııızz ben kaç zamandır korpi diyordum ki. kopri ne ya değiştir o nicki
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 synthesizer said: axedice said: synthesizer said: son mangal Drama insanlara o kadar tatlı gelmiş ki şu resim bile prim yapamamış. allah razı olsun bilader. ama böyle has drama arasına atanda kabahat Abi o evde bizim de mangal yapma şansımız falan var mı?
copry Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 CthuLhu said: ben resmi düzeltiyordum sonra baktım adı da yanlış sadf yalnııızz ben kaç zamandır korpi diyordum ki. kopri ne ya değiştir o nicki Taaa küçükken hotmail hesabı alırken uydurmuştum , kısa öz net. Farketmez takıl sen yaa kopri de korpi de kopkop de np ;)
Öne çıkan mesajlar