Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar özgür paylaşım hakkıma yapılan bu saygısızlık ve vurdumduymazlık beni derinden yaralıyor.

lütfen admin kardeş biraz anlayış.

Ben havenbilmemne değilim. diğer adam da değilim. Ben sadece önemli bir konudaki fikirlerimi belirtmek istiyorum. artık dalga geçmek yok.

ben fake değilim.

Artık anladım ki insanların kutsalına her ne kadar kişiliği tam oturmamış ve şekilsiz de olsa dalga geçmek ayıp. o yüzden düzgün bir üslup kullanacağım ancak estetik kaygının yok olduğu şu ortamda bu çirkin duruma karşı sessiz kalmak kezban olmaktan daha kötüdür.

Sonuç olarak eğer biz 21. yüzyılda hala örnek veriyorum ki o kadar sanat varken dubstep varken yok işte çini sanatını falanı yüceltiyorsak bu ayıptır. Aynı şey diş teli için de geçerli. yazık yani.
Mesaj tarihi:
ve işte özgür paylaşım hakkıma saygı gösterildiğini umarak paylaşmak istiyorum.

lütfen, ibret-i alem olsun.

http://i46.tinypic.com/vxepzq.jpg

böyle yazılır mı bir kıza ? yuh be arkadaş. naughty america'da daha iyi flört ediyorlar...
Mesaj tarihi:
estetik_muptelasi said:

arkadaşlar özgür paylaşım hakkıma yapılan bu saygısızlık ve vurdumduymazlık beni derinden yaralıyor.

lütfen admin kardeş biraz anlayış.

Ben havenbilmemne değilim. diğer adam da değilim. Ben sadece önemli bir konudaki fikirlerimi belirtmek istiyorum. artık dalga geçmek yok.

ben fake değilim.

Artık anladım ki insanların kutsalına her ne kadar kişiliği tam oturmamış ve şekilsiz de olsa dalga geçmek ayıp. o yüzden düzgün bir üslup kullanacağım ancak estetik kaygının yok olduğu şu ortamda bu çirkin duruma karşı sessiz kalmak kezban olmaktan daha kötüdür.

Sonuç olarak eğer biz 21. yüzyılda hala örnek veriyorum ki o kadar sanat varken dubstep varken yok işte çini sanatını falanı yüceltiyorsak bu ayıptır. Aynı şey diş teli için de geçerli. yazık yani.

http://www.youtube.com/watch?v=31smA4TRYv0&feature=related
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...