Flassh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 haven bu kız için kavga ettiğine göre çok umutsuz durumda sanırım, bir resmini falan koysana abi
Akito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 benim anlattığım olay 2-3 ay öncesine ait. onu da ekliyim. şuankinde sadece fotoğrafı gördüm. patijans.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Flassh said: haven bu kız için kavga ettiğine göre çok umutsuz durumda sanırım, bir resmini falan koysana abi of :/
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 sipeyskeyk said: Bu kıza 2 kişinin aşık olması... bir insanı asla dış görünüşüne göre değerlendirmem ama abi hahahahaha yapmayın allah aşkına ya.
Akito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Havenless said: eğlenmek istiyorsan benimle eğlen şu lafa dayanarak haven'ın olayını anlatiyim : elini kulağına götürerek bodyguard taklidi yapan şişman losermış(2-3 ay önceki olaydan edindiğim bilgi). daha detaylı anlatmak isterdim ama zalimliğin anlamı yok böylesi bile eğlenceli. hayal gücünüzü kullanın geri kalanı için.
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 uzatmayalım da abi konuyu bu duruma getiren forum ahalisi değil ki. kendilerini bu kadar rezil duruma düşüren xunn haven ve kız 3 lüsü düşünsün bence artık. ben gülmek istiyorum çünkü.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Akito bu o muydu ahahahhaha. Kız arkadaşımla amsterdam'a gidicem deyip birinden manyak bir wot yiyen adam havenless mı?
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 "roket adam" said: abi mesajlar mı silindi http://i.imgur.com/INnfm.jpg
Akito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 sipeyskeyk said: Akito bu o muydu ahahahhaha. Kız arkadaşımla amsterdam'a gidicem deyip birinden manyak bir wot yiyen adam havenless mı? evet, sivil toplum örgütlerinin yaptığı protestolarda aniden biber gazı + tazyikli suyla girince oluşan etki oluşmuştu o konuda.
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 biri şu olayın karakterlerin fotolarıyla timeline'ını çıkarabilir mi sonradan gelen seyirciler için.
Akito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?62,6265508,6448347#msg-6448347 bi mevzuyu yakaladım. ikincisinin peşindeyim.
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Akito said: sipeyskeyk said: Akito bu o muydu ahahahhaha. Kız arkadaşımla amsterdam'a gidicem deyip birinden manyak bir wot yiyen adam havenless mı? evet, sivil toplum örgütlerinin yaptığı protestolarda aniden biber gazı + tazyikli suyla girince oluşan etki oluşmuştu o konuda. bu olayı ben bilmiyorum mesela :(
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 keywords : t.c.d.d yağlı saç amsterdam bodyguard rpsi
Akito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bi olay burda. http://forum.paticik.com/read.php?18,6302477,page=1 not: yaklaşık 1 saat - 30 dk önce yaşanan olayda kullanılan fotoğraflardan biri yukarıdaki konudaki ve kızın asıl fotoğrafıydı. bu bölümde ban yememek için önlem alıyorum : forumda sunulmuş olan bilgiyi sadece derleyip aktarıyorum, insanların özel yaşamlarına onlar sunmadıkça karışmıyorum. stalka girmiyor sadece eşit bilgiye sahip olmamızı sağlamak istiyorum. merakın ne derece huysuz bir şey olduğunu biliyorum.
moncici Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Akito said: Havenless said: eğlenmek istiyorsan benimle eğlen şu lafa dayanarak haven'ın olayını anlatiyim : elini kulağına götürerek bodyguard taklidi yapan şişman losermış(2-3 ay önceki olaydan edindiğim bilgi). daha detaylı anlatmak isterdim ama zalimliğin anlamı yok böylesi bile eğlenceli. hayal gücünüzü kullanın geri kalanı için. abi o olay şu alttaki. bütün failları havenlessden bilmeyin la o kadar da değil yani hahah. maxigenius said: Kız arkadaşımla kasımda yapacağım bir gezi için Amsterdamda hostel arıyorum. Eminim ki daha önce Amsterdamda bulunmuş ve nispeten ekonomik ve rezalet olmayan bir hostel tavsiye edebilecek patiler vardır. Bir çok online hostel sitesinde arama yaptım ama öyle dengesiz yorumlar oluyor ki aynı hostel için bile, burada birinci elden tecrübesine güvenebileceğim patiler aramaya karar verdim.. Haydi patiler.. Dragonmax said: gezelim görelime açılması gerekiyordu.. btw amsterdama kız arkadaşla gidilmez yazık olur. tabi potansiyeli olan adam için konuşuyorum ahah.. maxigenius said: Dragonmax said: maxigenous said: Dragonmax said: gezelim görelime açılması gerekiyordu.. btw amsterdama kız arkadaşla gidilmez yazık olur. tabi potansiyeli olan adam için konuşuyorum ahah.. iki ekmek kap gel.. napcaksın arasına tipsizliğini koyup yiyecekmisin deniz.. düzelmez zorlama HAHAHAHAH.. Yok canım senin gibi hayatsız bir gence iş kazandırmaya çalışıyorum. Hadi canım, kemik falan da yok burda, çağırttırma bana belediyeyi. arada bir iki türkçe dersi çalış mantıklı cümleler kurmayı öğrenirsin küçük bir ihtimal.. iyiliğini düşünüyorum. Dragonmax said: hep acınası bi haldeydin. herzaman da olucaksın. hepimiz hatırlıyoruz senin 300 kiloluk göbeğinle yağlı saçlarınla etrafta gezinip, konferanslara falan görevli olduğunda FBI dan geliyomuş gibi babanın eski takım elbisesi üstündeyken kulağına volkmen kulaklığı takıp kablosunu gömlek içine sarkıtıp, arada elini kulağına götürüp güvenlik kontrolü yapıyomuş gibi dolaştığın günleri.. hayatsız derken? bu kelimeyi en güzel tanımlayan varlık sendin ve hep de sen olucaksın.. kimbilir amsterdama nerden beleş bilet buldun gidiyosun auah.. gitmeden gel cebine de harçlık koyyim rezil olma oralarda kız arkadaşına.. (varsa tabi hakkatten) maxigenius said: Sana belediye dedim hiç anlamadın, gelip zehirleyecekler sonunda o olacak... felaket kafalar yaşıyorsun sen gerçekten. FBI tribiymiş, babamın eski takım elbisesiymiş, güvenlik kontrolüymüş falan. Ancak senin gibi bir ileri zekalı(!) en son diyaloğa 4 sene önce girdiği birisi hakkında böyle akıl dolu çıkarımlar yapabilir. Hele sen ki sınıfın ortasında "Türkiye'nin nükleer denizaltıları var bana tanıdığım subay söyledi" gibi hayal dünyasında yol alan açılımlar yapan, simitçiye para vermemek için cebinde para olmasına rağmen 50 milyonu adama gösterip "abi bozuğum yok bir tane versen be" diyen, gençler size TCDD aylık kartının aynısını yaparım bana fiyatın yarısını verseniz yeter diyen ve bu olaylarla gurur duyan bir dolandırıcının hiç girmemesi gereken diyaloglar bunlar. O yüzden bilmiyorum bir uluslararası ilişkiler bölümü mezunu olarak superonline'da call center mısın müşteri hizmetleri misin yoksa CEO musun ne zıkkımın köküsün ama açtığım başlıkta konuyla ilgili söyleyecek bir şeyin yoksa bir zahmet salak salak konuşarak kendini rezil etme şurda. Tamam rezilliğe alışmış olabilirsin ama burda bilgi edinmeye çalışıyorum benim vaktimi çalma olanca gereksizliğinle.. Dragonmax said: gayet eğlenceli bir üniversite hayatı yaşamışım lan sen böle anlatınca haha güzel güzel.. Theridone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 daha detaylısı verilmiş bile ^^ sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Forum tarihinde en çok rezil olan adam bu sanırım. Akito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 neyse 2 kişi olmaları daha iyiymiş. sonra havenless terlikle duvara vurmuş, arda bey diye... Flassh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 terlikle duvara vuran da mı havenlessdi ? Akito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 yok seele idi o. 2 epic olayı daha birleştiriyim dedim. edit : arayıp editlicem şimdi kesinse. Flassh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ha yetemedim padfon copry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Akito said: yok seele idi o. 2 epic olayı daha birleştiriyim dedim. edit : arayıp editlicem şimdi kesinse. Terlik imamın işi değil miydi? Önceki 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 Sonraki 140.sayfa (Toplam 181 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/6265508-paticik-album-7/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Forum tarihinde en çok rezil olan adam bu sanırım.
Akito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 neyse 2 kişi olmaları daha iyiymiş. sonra havenless terlikle duvara vurmuş, arda bey diye...
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 terlikle duvara vuran da mı havenlessdi ?
Akito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 yok seele idi o. 2 epic olayı daha birleştiriyim dedim. edit : arayıp editlicem şimdi kesinse.
copry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Akito said: yok seele idi o. 2 epic olayı daha birleştiriyim dedim. edit : arayıp editlicem şimdi kesinse. Terlik imamın işi değil miydi?
Öne çıkan mesajlar