Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kim yaptıysa artık, açık adresini rica edeceğim, yarım saat önce dersim bitti. Maslak'tayım şu an, eğlenmek istiyorsan benimle eğlen kızın telleriyle değil. Yazmayacağım diyorum, ama yettiniz artık ak. Sizinle mi uğraşacağım kendi derdimle mi?

Resim edit.
Mesaj tarihi:
nooldu burda ? xunn-haven tartışmasından hatırlıyorum ben bu kızı. gördüğüm kadarıyla yapılanın haysiyetsizlik derecesinde olduğunu düşündüğümü de ekleyeyim.
Mesaj tarihi:
kızın mesajlar uçmuş sanırım. intihar etti mi ? eğer o yaptıysa resmi vs etmeye yeltenmiştir bence. kaydetsin patide yayınlayalım.

TURUNCU FORUMDA ÇIKAN TARTIŞMA SONUCU İNTİHARA YELTENEN TELLİ KIZIN DİŞLERİNİN DÜZELMESİNE SADECE 1 HAFTA KALMIŞ OLDUĞUNU SÖYLEYEN DİŞ HEKİMİ ACI İÇERİSİNDE.

BODYGUARD TAKLİDİ YAPAN ADAM HALA GİZLİLİĞİNİ KORUYOR. niye capsle yazdıysam.
Mesaj tarihi:
Havenless said:

Kim yaptıysa artık, açık adresini rica edeceğim, yarım saat önce dersim bitti. Maslak'tayım şu an, eğlenmek istiyorsan benimle eğlen kızın telleriyle değil. Yazmayacağım diyorum, ama yettiniz artık ak. Sizinle mi uğraşacağım kendi derdimle mi?

Resim edit.

http://wallpapermi.com/thumbnails/detail/20120809/meme%20rage%201920x1200%20wallpaper_www.wallpapermi.com_91.jpg
Mesaj tarihi:
beyler olayı tam olarak anlatalım eksikliklerimizi görünce tamamlarız. bildiğim kadarıyla şöyle :

kız - xunn - haven en az 3 kişi takılıyolar, kız xunn'u haven kızı seviyor.

xunn'un duyguları hakkında bilgimiz yok yalnız iplemediğini düşünüyorum.

haven : kızı seven kişi olarak öncesinde ve sırasında loser olan kişi

kız : durumu hakkında bilgim yok

xunn : haven ile alay ederek eğlenmişti kız konusunda o yüzden iplemediği biraz daha kesin benim gözümde.

söz sizde...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...