Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bayıltsan daha iyi sanki telefonla uğraştırma adamı bi de
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 @imamizer tum su boreklerinin ortasi onunmus meger
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Aluriel said: bayıltsan daha iyi sanki telefonla uğraştırma adamı bi de ahhaha
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Aluriel said: bayıltsan daha iyi sanki telefonla uğraştırma adamı bi de eh o kadar da ugrasiversin artik.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dasaaa sette cariyeleri oynayan kızlar var tam senlik
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 abi önce ben. bi sn! önce ben! burada beni konuşuyoruz nolax!!! ben yapayım sana arkadaşını yapıcam. sonra sen de başkasına yaparsın. bölece üçümüz yapmış oluruz.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 sen gurbettesin arkadaşım bak hakkımızı çiğneme sıranı sav ayrıca üçümüz yaparız derken yanlış anlaşılıyor ashdahh
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ya milletin vekili söyleyince sorun olmuyor da milletin kendisi mi söyleyince sorun olacak nolaz! ırkçı!
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 hipnoz olun diye edit: vazgeçtim sağlığa zararlı oldu bu cidden.
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 hızlandırıp renk değiştirirsen dünyanın en iyi PARTY HARD gifi olabilir
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dur yemeğe gideyim gelişte yaparım bişeyler :)
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Llama said: bende seni seviyorum... ama nutella yerimle ilişkim var dasaaa said: valla şimdi nutella olsa ben de yerim Lyv said: nutella seni aldatiyor cevahirde bastim dasaaa akide sekeri gibi adam kacirma bence gercekten düzenli bir ilikşim yok kimseyle su an,o yüzden kıskanmanız yersiz abi,ayrıca bunu neden su an yazıyorum onu da bilmiyorum sag altta gaymetre pop up cıkarmaya basladı bile
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ayrıca bedenimle de hiç barışık degilimdir ve türk erkekleri çok rererö
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 "nutella yerim" said: ayrıca bedenimle de hiç barışık degilimdir ve türk erkekleri çok rererö sen de lunaparkin dibinde eve cik. bak hicbirseycigin kalmaz
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 beni anlayabilecek birini istiyorum......
Öne çıkan mesajlar