DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 -Deno- said: bak aslında devo da olur ha, motoru falan var. dasaaa çulsuz diye biliyorum. sanırım dasaaa'dan vazgeçtim, sana yapıcam. resmin var en azından.. Olm çulsuz adamı napsın kız. Varsın bana, elini sıcak sudan soğuk suya sokturmam. Oldu bu iş. Nikah şahidim olarak da reroreyi istiyorum.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bu da benim is yerim http://www.math.cmu.edu/PIRE/img/sissa-0083-600x450.jpg agaclar adriatik goruntusunu biraz kapatiyor ama olsun
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Ardeth çık aradan Ben 88liyim deno Hem daha gencim hemde para basıyorum Hemde hiç turuncu saçlı kız arkadaşım olmadı İstediğin kadar protein tozu sana:P
marksman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 iş/2. foto sağda ki messi mi abi ? selam söyle ha bi de turuncunun arkasında ki gözlüklüye ben talibim, az olsun benim olsun, harbi diyorum
copry Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 marksman said: iş/2. foto sağda ki messi mi abi ? selam söyle ha bi de turuncunun arkasında ki gözlüklüye ben talibim, az olsun benim olsun, harbi diyorum Ahahhaha bu ne tatlı bi posttur yaaa kıyamam
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 denocum burada protein tozu ucuz ve ne marka istersen var. 2ayda bir tr'ye geliyorum. forumumuzun güvenilir adamları bana referans verebilirler. ne kadar muhteşem olduğum konusunda bilgi verebilirler. yurtdışında güzel bi evim var. türkiyede de aynı şekilde.
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 şimdi gördüm işli fotoğrafları. Turuncu tam dasaaya göre de biraz çok hanım kız değil mi? (kezbanımsı??)
marksman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 copry said: marksman said: iş/2. foto sağda ki messi mi abi ? selam söyle ha bi de turuncunun arkasında ki gözlüklüye ben talibim, az olsun benim olsun, harbi diyorum Ahahhaha bu ne tatlı bi posttur yaaa kıyamam ama bi şevkatle saçımı okşamadığın kalmış napaydım ben de turuncuya mı yazaydım ? dasaaaynan cicibebeynen DA2019unanla undergroundlarda street fighter turnuvası mı yapaydım ? niye hep turuncu niye, diğer kızlar üzülsünler diye mi ? yo doktor yoo!
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 senin seçimin de çok kötü be. sol taraflara bakaydın bari.
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 saçlar doğal olsaydı ben taliptim hepinizi elerdim
marksman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 tamam itiraf ediyorum, gözlüklüye yanaşıp ordan ortama akacaktım p.s: mc_capkin34
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 o kadar kız içinde hiç güzel olmayınca kızıl saçlıya resmen nur yağmış. ben istemiyorum deno hiç birini. bana ayarlama lütfen. hayır.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 abi sadece güzelime laf ettin diye seni vatikanda, papanın yanında, kutsal su içinde boğar geri gelirim. kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali, bilmiyorum tili, anlatabildim mi?
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dasaaa said: abi sadece güzelime laf ettin diye seni vatikanda, papanın yanında, kutsal su içinde boğar geri gelirim. kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali, bilmiyorum tili, anlatabildim mi? iyi de şimdi burada yengede erik gibiymiş kütür kütür mü deseydik. bak ne güzel işte çirkin diyoruz, beğenmiyoruz. önemli olan senin beğenmen.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 abi o zaman sabrımı tutmam ki. öle desen fikirtepe kenstel dönüşümün temel taşlarından birisi olarak bulursun kendini. AMA SENİ BULAMAZLAR!!! hoffa mode on olursun
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 valla yaşı yaşıma uygun, sevdiğim renkler, ankara. dağıtırdım ortalığı ama boyaymış işte ben çekildim. daha ne istiyosun
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 abi sana atarlanıp diğerlerini korkutmaya çalışıyorum. ben yumruk atar gibi yapınca ölü numarası yap. ben de tüylerimi kabartıp göz dağı vereceğim ötekilere.
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dasaa abimiz varken bize düşmez tabi. ilk o beğenmiş. zaten bana bakmaz da o varken
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 parça satışı varsa ben soldakinin bacaklara talibim.
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 turunculunun oldugu fotodaki kizlarin hepsi halk egitim kursunda bedava birsey ogreniyor olma gururu yasayan tipler gibi degil mi ya, llama'nin is yeri hala ezer dfg
Öne çıkan mesajlar