Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Deno- said:

bak aslında devo da olur ha, motoru falan var. dasaaa çulsuz diye biliyorum. sanırım dasaaa'dan vazgeçtim, sana yapıcam. resmin var en azından..

Olm çulsuz adamı napsın kız. Varsın bana, elini sıcak sudan soğuk suya sokturmam.

Oldu bu iş. Nikah şahidim olarak da reroreyi istiyorum.
Mesaj tarihi:
marksman said:

iş/2. foto sağda ki messi mi abi ? selam söyle

ha bi de turuncunun arkasında ki gözlüklüye ben talibim, az olsun benim olsun, harbi diyorum

Ahahhaha bu ne tatlı bi posttur yaaa kıyamam
Mesaj tarihi:
denocum burada protein tozu ucuz ve ne marka istersen var. 2ayda bir tr'ye geliyorum.
forumumuzun güvenilir adamları bana referans verebilirler. ne kadar muhteşem olduğum konusunda bilgi verebilirler.

yurtdışında güzel bi evim var. türkiyede de aynı şekilde.
Mesaj tarihi:
copry said:

marksman said:

iş/2. foto sağda ki messi mi abi ? selam söyle

ha bi de turuncunun arkasında ki gözlüklüye ben talibim, az olsun benim olsun, harbi diyorum

Ahahhaha bu ne tatlı bi posttur yaaa kıyamam

ama bi şevkatle saçımı okşamadığın kalmış

napaydım ben de turuncuya mı yazaydım ? dasaaaynan cicibebeynen DA2019unanla undergroundlarda street fighter turnuvası mı yapaydım ? niye hep turuncu niye, diğer kızlar üzülsünler diye mi ? yo doktor yoo!
Mesaj tarihi:
abi sadece güzelime laf ettin diye seni vatikanda, papanın yanında, kutsal su içinde boğar geri gelirim.

kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali, bilmiyorum tili, anlatabildim mi?
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

abi sadece güzelime laf ettin diye seni vatikanda, papanın yanında, kutsal su içinde boğar geri gelirim.

kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali, bilmiyorum tili, anlatabildim mi?

iyi de şimdi burada yengede erik gibiymiş kütür kütür mü deseydik.

bak ne güzel işte çirkin diyoruz, beğenmiyoruz. önemli olan senin beğenmen.
Mesaj tarihi:
abi o zaman sabrımı tutmam ki.
öle desen fikirtepe kenstel dönüşümün temel taşlarından birisi olarak bulursun kendini.

AMA SENİ BULAMAZLAR!!!

hoffa mode on olursun
Mesaj tarihi:
abi sana atarlanıp diğerlerini korkutmaya çalışıyorum.

ben yumruk atar gibi yapınca ölü numarası yap. ben de tüylerimi kabartıp göz dağı vereceğim ötekilere.
Mesaj tarihi:
turunculunun oldugu fotodaki kizlarin hepsi halk egitim kursunda bedava birsey ogreniyor olma gururu yasayan tipler gibi degil mi ya, llama'nin is yeri hala ezer dfg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...