Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dasaaa said:

KidLazer said:

Havenless said:

hacı varmı resimleri? ben de çok uğraştım öğrencilik hayatımda bu konularla bitirme tezim catia dizayn abaqus analiz karışımıydı paylaşsana resimleri inceliyim biraz

abi şuna cevap versene sen bi. catia->abaqus model aktarma.

nasıl attık bunu? ne yaptınız? doğrudan mesh li mi geliyor. parçalarken sorun çıkıyor mu yoksa?

abaqus kendi meshliyor dolayısıyla catiada yaptığın meshin bir anlamı yok zaten aktaramıyorsun da diye hatırlıyorum catiadaki çizimi uygun formatta abaquse import edeceksin ve ön tanımlamaları yaptıktan sonra mesh atayacaksın
Mesaj tarihi:
Havenless said:

KidLazer said:

Havenless said:

hacı varmı resimleri? ben de çok uğraştım öğrencilik hayatımda bu konularla bitirme tezim catia dizayn abaqus analiz karışımıydı paylaşsana resimleri inceliyim biraz

Eski HDD'lere format atmak zorunda kaldığımdan bendeki 3D çizimler maalesef silindi. Okulda, bir de bir-iki arkadaşta vardır tasarımlar eğer hala varsa. Bir de bizim Hayri hocada vardır. Analiz resimleri yarışma raporunda olacaktı ama, raporu bulursam geri dönerim.

İşe bak ya, benim de spacecraft communication için Simulink kasmam lazım bu yıl.

valla çok sevinirim. bu arada benim de en büyük hevesim ADAMS öğrenmekti ancak ne dökümana ulaşabiliyorsun adam gibi ne de çalışan bir linke kafayı yedirtti bana yine de ulaşamadım:/
Mesaj tarihi:
Llama said:

Mr_Hand said:

Yalnız Llama kardeş, geyiği yapılmış da... Hakkaten insanlar alakasız bi yerde fotolarının paylaşıldığından haberdar mı ki?

var

- kızlar arkadaşlarla resimlerimizi paylaştığımız bi yer var oraya atıyorum resimleri olur mu?
+ olur ya neden olmasın

meanwhile on paticik

O YEŞŞİLLİ BEĞİM. BACAK BACAK COH İYİ HMMM..

yannız o dövmelinin dövmesi çok leş ya. rengi solmuş, çizim basit. fakat dişler tamam. sözü copry'e bırakıyorum.
Mesaj tarihi:
liberal said:

Llama said:

Mr_Hand said:

Yalnız Llama kardeş, geyiği yapılmış da... Hakkaten insanlar alakasız bi yerde fotolarının paylaşıldığından haberdar mı ki?

var

- kızlar arkadaşlarla resimlerimizi paylaştığımız bi yer var oraya atıyorum resimleri olur mu?
+ olur ya neden olmasın

meanwhile on paticik

yannız o dövmelinin dövmesi çok leş ya. rengi solmuş, çizim basit. fakat dişler tamam. sözü copry'e bırakıyorum.

Dövmeyi ben de beğenmedim ama dişler idare eder evet:)

Kız da fena değil.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

abi llama'nın feysbuk'undan milleti bulup "bakın böle böle bi yerde fotolarınız paylaşılıyor" demek istemedim değil.

izmir küçük yer. dayak yersin çocuk

Abi ben hala düşünüyorum kıza söylesem mi yazık diye. Bu dallamaya koyma dedik üzerine bir fotoğraf daha koymuş. Hakediyor bu işten kovulmayı.
Mesaj tarihi:
liberal said:

+ olur ya neden olmasın

meanwhile on paticik

sdfg
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

Rerore said:

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/408346_10151175812769394_2079071894_n.jpg

yeşilli ne güzel

yeşilliye ben yazıyom aga!!!

KUSURA BAGMA!!!

@kidlazer
catia'dan abaqus'e modelleri nasıl attınız abi?
meshed halde falan getirebiliyor musunuz?

abi öndekilere takılıp kalmışınız asıl güzel arkada oturan
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...