Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bahar alerjisi

roket adam

Öne çıkan mesajlar

şimdi efenim, son birkaç haftadır evde ne kadar muhteşem iyi ve enerjik olursam olayım dışarı çıktıktan sonra önce gözlerim sulanmaya, ardından çılgınca kurumaya başlıyor, kısa bir süre sonra burnum tıkanıyor neredeyse tamamen, başım ağrımaya başlıyor ve yüzüm kızarıyor. bahar alerjisinden muzdarip bünyeler dışarı çıkmıyor mu, ne yapıyorsunuz bu hayatı dar eden saçmalık için? antihistaminik ilaçlar önerdiler de patiye de sorayım dedim şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

gecenin bi yarısı nefes alamamaktan uyanmaya alışıyosun bi yerden sora. senelerdir çekiyorum bu illeti. çok pis küfür ediyorum her yaz başladığında. kaç kez boğuluyormuşçasına kalktığımı bilirim geceleri. dışarsı oldumuda su ve mendilsiz asla gezmem. yolda ciğeri bırakıcan peçete olmazsa yerden toplayamıyorum sora. bu bahar alerjisinin olurda annesini bulursanız bi haber eyleyin nolursunuz.

o ilaçları üretenlenlerin anneleride olabilir. 3 sene önce midterm'den 2 gün önce içtiğim bi kaşık şurup sayesinde neredeyse midterm'e giremiyodum. öle bir uyku yapıyoki uyku ilaçlarından etkili.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı durumdan muzdaribim.
Dudaklarım şişiyor kuruyup garip triplere giriyor, egzemamsı bişi oluyor. Sırtımda sivilcemsi şeyler çıkıyor sürekli. Gözüm yaşlı geziyorum falan.

Kortizon iğnesi oldum, rahatladım. Onun dışında 3-4 tane farklı pomat denedim banamısın demedi..
Sosyal ağlarda paylaş

Bende herzaman nısan 15 ıle mayıs sonu arası ölümcul derecede olur.

iş sırasında unca verdıler bagısıklık sıstemını guclendıren bır ılac bıtkısel tamamen 30 40 damla suya damlatıyorsun tık dıye gecırdı ertesı gun.

not ılacın uzaktan yakında alerjıyle alakası yok bu arada nasıl gecırdıgı hakkındada en ufak bır fıkrım yok ama 2 senedır rahatım deneyın ıstersenız.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

gecenin bi yarısı nefes alamamaktan uyanmaya alışıyosun bi yerden sora. senelerdir çekiyorum bu illeti. çok pis küfür ediyorum her yaz başladığında. kaç kez boğuluyormuşçasına kalktığımı bilirim geceleri. dışarsı oldumuda su ve mendilsiz asla gezmem. yolda ciğeri bırakıcan peçete olmazsa yerden toplayamıyorum sora. bu bahar alerjisinin olurda annesini bulursanız bi haber eyleyin nolursunuz.

o ilaçları üretenlenlerin anneleride olabilir. 3 sene önce midterm'den 2 gün önce içtiğim bi kaşık şurup sayesinde neredeyse midterm'e giremiyodum. öle bir uyku yapıyoki uyku ilaçlarından etkili.

pff cok kotu bi şey bu
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
tv deki beslenme uzmanından tavsiye edilmiştir, süt alerjisi olmıyanlar akşam yemeğinden 2 saat sonra yatmadan 1 saat önce 1 bardak kefir için, 3 gün sonra alerjiden eser kalmıyo inanılmaz ama bende işe yaradı, 1 senedir kullanıyorum. kefir piyasada 300 ml şişe lerde mevcut 1.5 lira üstelik ilaç kullanmadan önce denemek şart acil şifalar herkeşe.
Sosyal ağlarda paylaş

madem bu konu güncele geldi bir soru da ben sormalıyım sanırım

eveeet sorumuz geliyor:
bahar zamanı veya kışın başlayan vücutta kızarıklıklar,şişmeler de bahar alerjisine dahil midir ? Dahilse ne yapmak gerekir ?(doktor geçici çözüm gibi birşey ilacı alıyorum ilaç bitene kadar iyiyim sonra vuuup...)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...