Natural Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Stalin.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 T4yy1p :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ben bushtan yanayim bizim icin daha hayirli
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hehe hala amerikan sistemini anlayamamassin cin kotasi kalktiginda bu amerikaya yariyacak cine degil git bakiyim cine oradaki butun yeni sirketler kime ait:) usame iraga falan gelince arkadaslar amerika iki senedir iraktan petrol cekiyor hic cektigi petrolun parasiyla ilgili bir haber aldinizmi unutmayin bazen karisiklik duzenden daha iyidir. said: Xaer_Aloneheart, 19 Ekim 2004 14:15 tarihinde demiş ki: abi amerikanin boyle olduguna bakmayin.. her gün milyarlarca dolar degerindeki sirketleri batiyo.. amerika bataga sürükleniyo.. ameirkanin borçlari inanilmaz derecede artti.. yeni güç olarak çin'i sayabilriiz.. 1 ocak 2005'ten itibaren çin'in kotasi kalkio dünya ticaret örgütünde kabul edildi ve artik çinde tekstil imparatorlari doguyor. ucuz iscilik ucuz maliyet.. ucuz satis.. insanlar bunu tercih edio ztn. cia'in yaptigi soyle belirlendi. Usame Bin Ladin'in CIA egitimli oldugu ve onlarin adami oldugu belirlendi belgelendi. CIA de istihbarat alip bunlari sallamayinca.. aslinda kendi adaminin yaptigi isi gormezden geldi.. bunun sonucunda Afganistana girip binlerce masum insnai oldurup petrole kondu. sonra birden irak dedi saddam dedi kimyasal silah dedi oraya girdi.. sonra bulamadik ama saddami bitirdik falan dedi.. pot kirip durdular.. amerikan halki bushtan nefret edio.. üstünden düsülmesi imkansiz sloganiyla üretilen mobilet tarzi biseyin üstünden tepetaklak düserken resimleri var adamin lol.. böle bi adam mi yoneticek dünyanin en güçlü varsayilan ülkesini?? ki ztn o yönetmio.. kararlari alanlar baskalari.. o bir nevi kukla.. ayni türkiyede oldugu gibi..
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 son olarak amerikan halki bushtan nefret falan etmiyor. Televizyon paso 3 5 tane artisti gosterdigi icin ole saniliyor. Halbuki incelediginizde cok buyuk bir potansiyel bushu destekliyor.
quamor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 kerry kazansa sozde ermeni soykırımını tanicam diyo bush kazansa ortadogu projesi filistin iran miran diyo yani aşagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık . wtf[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi app-sendemi pk sın abi *kaçar*
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Prawler, 19 Ekim 2004 13:51 tarihinde demiş ki: 2 si de birbirinden beter farketmez katılıyorum. yağmur-dolu ilişkisi olmasın da bari.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn.
chagy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Valla ben bu durumda Bush'u tercih ederim,ermeni soykırımı yerine...[signature][hline]click here online now though under contruction
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bencede Bush[signature][hline]Bu imza 0.0031 saniyede yaratıldı
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bush olacak zaten. Daha planları bitmedi. Başladıkları işi bitirtecekler sonra gidecek Bush.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Açıkçası bush un savaş politikasini desteklemiyorum ama bushun gelmesi Türkiye için daha hayırlı olacaktır zannımca.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 1) bush gelsin 2) iraktaki savasin petrolle alakasi yoktu baska sebepleri vardi (ama evet WoMD diildi olay) 3)afganistanda petrol cikmiyo abi uzgunum ama afganistandaki savasin sebebi petrol olamaz :D[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Al birini fur ötekine..[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Killing one is a tradegy, killing thousands is a statistics.
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 estel'e katılıyorum ikisinden de cacık olmaz ama bush en azından türkiyeye daha yararlı olur[signature][hline]
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Homer Simpson[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 valla en temizi çinliler itliklerini önceden yapıp şimdi adam oldular şahane kameralar üretip güzel güzel fiyatlara satıyorlar kahrolsun amerika:D
BatBoy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 kerry ermeni soykırımını kabul etmiş bir başkan adayı. o başkan oldumu ortadoğu nolur bilmem ama bush olsa ortadoğu daha çok karşacak gibi haliyle bizede yansır. dediğiniz gibi yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. bence seçimleri kerry kazanır gibi. çünkü bush'un ırak deneyimi halkın tepkisinide çekti.
SwZ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bush olsun türkiye'de o adamı seven tek insan beni herhalde[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ortadogunun karismasinin bizi etkileyecegini sanmiyorum sahsen.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hakkaten ikiside birbirinden beter de yinede bence kerry çıkcak[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 cia 'nin ikiz kulelere saldiri duzenlemesi gibi birsey aciga cikmadi oyle birsey yok yani Xaer_Aloneheart biraz abarmissin kusura bakma, yinede keske dedigin gibi olabilseydi[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Craven Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 clinton gibi şovmen bi adam lazım amerikanın başına.adam hayat adamı.saksafon çalar seks skandallarına adı karışır.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ortadogudaki karisikliklarin bize sicramadigini nasil soyleyebilirsin? sadece gülerim buna.. bush'u sevmenin mantigini da aciklarsaniz güzel olur ben de seviym.. Afganistanda petrol çikmadigini soyleyen arkadas. bknz. petrol ve dogalgaz. bu da sana. cia'in yapmadigini soyleyen arkadas. Usame Bin Ladin'in CIA egitimi aldigi ve onun adina bi zamanlar calistigi ispatlandi. CIA kendi adaminin yapicaklari hakkindaki istihbaratlari degerlendirmez.. Peki.. Bu CIA veya neyse Amerika hükümeti tarafindan duzenlenen bi saldiri deilse.. Niye o gün hiçbir musevi ise gitmedi?? Amerikadaki en küçük orman yangininda bile tonlarca suyu aninda getirip birakan yangin sondurme helikopterleri neden gelmedi? Son yikilan bina hatirladigim kadariyla 50 dakika kadar yandi veya 1.5 saat tam hatirlamiyorum.. bu zaman içinde o helikopterler pek tabii gelebilirdi.. birakin allah askina biraz gozunuzu acin da yorumlayin olaylari.. bilip bilmeden konusmayin. not: hiçbir musevi derken simdi ordan biri bana cikip da orda bi musevi oldu demesin demek istedigim çok çok az sayida musevi o gün ise gitmisti.. hiç denicek kadar az [signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Bir msn konusmasi: Xaer_Aloneheart olm sen gay misin onu söyle Delanoresse: dalga mi geciyosun Delanoresse: senden gay oldugum kesin [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 20 Ekim 2004 15:40 tarihinde değiştirilmiştir]
BatBoy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 fahrenheit 9/11 izlemediyseniz hemen gidip acilen izleyin
can Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bush bence gayet acik bi farkla alcak[signature][hline]NbaTurk forumu...
Öne çıkan mesajlar