Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce abd baskani kim olacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
T4yy1p :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil:
- Alper, viens au tableau.
- HASSKTTTTRR YEAAAA!!!
Alper vs Şenay:
- Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır?
- Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
Mesaj tarihi:
hehe hala amerikan sistemini anlayamamassin

cin kotasi kalktiginda bu amerikaya yariyacak cine degil git bakiyim cine oradaki butun yeni sirketler kime ait:)

usame iraga falan gelince

arkadaslar amerika iki senedir iraktan petrol cekiyor
hic cektigi petrolun parasiyla ilgili bir haber aldinizmi

unutmayin bazen karisiklik duzenden daha iyidir.

said:
Xaer_Aloneheart, 19 Ekim 2004 14:15 tarihinde demiş ki:
abi amerikanin boyle olduguna bakmayin..
her gün milyarlarca dolar degerindeki sirketleri batiyo.. amerika bataga sürükleniyo.. ameirkanin borçlari inanilmaz derecede artti.. yeni güç olarak çin'i sayabilriiz.. 1 ocak 2005'ten itibaren çin'in kotasi kalkio dünya ticaret örgütünde kabul edildi ve artik çinde tekstil imparatorlari doguyor. ucuz iscilik ucuz maliyet.. ucuz satis.. insanlar bunu tercih edio ztn.
cia'in yaptigi soyle belirlendi. Usame Bin Ladin'in CIA egitimli oldugu ve onlarin adami oldugu belirlendi belgelendi. CIA de istihbarat alip bunlari sallamayinca.. aslinda kendi adaminin yaptigi isi gormezden geldi.. bunun sonucunda Afganistana girip binlerce masum insnai oldurup petrole kondu. sonra birden irak dedi saddam dedi kimyasal silah dedi oraya girdi.. sonra bulamadik ama saddami bitirdik falan dedi.. pot kirip durdular.. amerikan halki bushtan nefret edio.. üstünden düsülmesi imkansiz sloganiyla üretilen mobilet tarzi biseyin üstünden tepetaklak düserken resimleri var adamin lol.. böle bi adam mi yoneticek dünyanin en güçlü varsayilan ülkesini?? ki ztn o yönetmio.. kararlari alanlar baskalari.. o bir nevi kukla.. ayni türkiyede oldugu gibi..
Mesaj tarihi:
son olarak amerikan halki bushtan nefret falan etmiyor. Televizyon paso 3 5 tane artisti gosterdigi icin ole saniliyor. Halbuki incelediginizde cok buyuk bir potansiyel bushu destekliyor.
Mesaj tarihi:
kerry kazansa sozde ermeni soykırımını tanicam diyo
bush kazansa ortadogu projesi filistin iran miran diyo yani aşagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık . wtf[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var
lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi
app-sendemi pk sın abi *kaçar*
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 19 Ekim 2004 13:51 tarihinde demiş ki:
2 si de birbirinden beter
farketmez

katılıyorum. yağmur-dolu ilişkisi olmasın da bari.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn.
Mesaj tarihi:
1) bush gelsin
2) iraktaki savasin petrolle alakasi yoktu baska sebepleri vardi (ama evet WoMD diildi olay)
3)afganistanda petrol cikmiyo abi uzgunum ama afganistandaki savasin sebebi petrol olamaz :D[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Mesaj tarihi:
kerry ermeni soykırımını kabul etmiş bir başkan adayı. o başkan oldumu ortadoğu nolur bilmem ama bush olsa ortadoğu daha çok karşacak gibi haliyle bizede yansır. dediğiniz gibi yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. bence seçimleri kerry kazanır gibi. çünkü bush'un ırak deneyimi halkın tepkisinide çekti.
Mesaj tarihi:
bush olsun türkiye'de o adamı seven tek insan beni herhalde[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
ortadogunun karismasinin bizi etkileyecegini sanmiyorum sahsen.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Mesaj tarihi:
hakkaten ikiside birbirinden beter de yinede bence kerry çıkcak[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
cia 'nin ikiz kulelere saldiri duzenlemesi gibi birsey aciga cikmadi oyle birsey yok yani Xaer_Aloneheart biraz abarmissin kusura bakma, yinede keske dedigin gibi olabilseydi[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.
sende şansını deneyebilirsin...

Günbatımı Diyarı

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Mesaj tarihi:
clinton gibi şovmen bi adam lazım amerikanın başına.adam hayat adamı.saksafon çalar seks skandallarına adı karışır.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s
Mesaj tarihi:
ortadogudaki karisikliklarin bize sicramadigini nasil soyleyebilirsin? sadece gülerim buna.. bush'u sevmenin mantigini da aciklarsaniz güzel olur ben de seviym..
Afganistanda petrol çikmadigini soyleyen arkadas.
bknz. petrol ve dogalgaz. bu da sana.
cia'in yapmadigini soyleyen arkadas.
Usame Bin Ladin'in CIA egitimi aldigi ve onun adina bi zamanlar calistigi ispatlandi. CIA kendi adaminin yapicaklari hakkindaki istihbaratlari degerlendirmez.. Peki.. Bu CIA veya neyse Amerika hükümeti tarafindan duzenlenen bi saldiri deilse.. Niye o gün hiçbir musevi ise gitmedi?? Amerikadaki en küçük orman yangininda bile tonlarca suyu aninda getirip birakan yangin sondurme helikopterleri neden gelmedi? Son yikilan bina hatirladigim kadariyla 50 dakika kadar yandi veya 1.5 saat tam hatirlamiyorum.. bu zaman içinde o helikopterler pek tabii gelebilirdi.. birakin allah askina biraz gozunuzu acin da yorumlayin olaylari.. bilip bilmeden konusmayin.
not: hiçbir musevi derken simdi ordan biri bana cikip da orda bi musevi oldu demesin demek istedigim çok çok az sayida musevi o gün ise gitmisti.. hiç denicek kadar az
[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Bir msn konusmasi:
Xaer_Aloneheart
olm sen gay misin onu söyle
Delanoresse:
dalga mi geciyosun
Delanoresse:
senden gay oldugum kesin

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 20 Ekim 2004 15:40 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...