Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 DoruK said: trabzon yatacak diyen, ima eden, bundan sonra yüz bulup da yazmasın abicim foruma :) sırf şu tipler yine, yeniden morardı diye üzülmedim beraberliğe siz timsaha yatın, biz geliyoruz Neden, gol mü attılar? kendi kalelerine mi atsalardı siz yetoysanız, atmamak için gerekeni yaptılar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 valla tolga sapıttı baya bu maçta.iyi oldu puan kaybı, bizim 2 maçı da kazanmamız zordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Siz cidden m.e.b'in dağıttığı sütü ya damardan ya burundan çekmişsiniz. Ya da kalitesiz troll. Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Zegna grandmaster troll, UO'da da böyleydi zaten. BJK de fenere patlasa fena olmicak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Baggio said: DoruK said: trabzon yatacak diyen, ima eden, bundan sonra yüz bulup da yazmasın abicim foruma :) sırf şu tipler yine, yeniden morardı diye üzülmedim beraberliğe siz timsaha yatın, biz geliyoruz Neden, gol mü attılar? kendi kalelerine mi atsalardı siz yetoysanız, atmamak için gerekeni yaptılar işte. Tolga kaçıraydı bir tane de elinin altından Korcan style. Hem yansımazdı, hem yatarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 yatis sahaya yansiyamadi, carsaflar polyestermis kaydik dustuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 öff uğraşılmaz troll wannabeler ile. gidin 4chande alıştırma falan yapın ekşide bile bir kaç troll var gidin mesaj atın öğretsinler böyle kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Masquerade said: Baggio said: DoruK said: trabzon yatacak diyen, ima eden, bundan sonra yüz bulup da yazmasın abicim foruma :) sırf şu tipler yine, yeniden morardı diye üzülmedim beraberliğe siz timsaha yatın, biz geliyoruz Neden, gol mü attılar? kendi kalelerine mi atsalardı siz yetoysanız, atmamak için gerekeni yaptılar işte. Tolga kaçıraydı bir tane de elinin altından Korcan style. Hem yansımazdı, hem yatarlardı. geçen maçtaki gibi necati'nin önüne bıraksaydı keşke. ama çok belli olurdu yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Baggio yarın sınavım olsaydı işi gücü bırakır saçmaladığın maçla ilgili yazardım bak. Ama işim gücüm var maalesef. Çünkü kafanda kurduklarına göre yazdığın maç, Hagi'nin son maçı olan 40 metreden taktığı, hiç bir iddası olmayan TS'nin Sami Yen'deki maçı. Tamamen kafandan uydurduğun bir maç o, kafandan uydurduğundan kastım senin görüşüne yatış olması. Tamamen. Galatasaray 4-0 yendi ama zor maç olması gerekiyordu demekki yatış var demek tamamen saçmalamadır kusura bakma. Dayandığın bir temel yok çünkü. İleriki senelerde bana Galatasaray'ın, TS şampiyonluğa giderkenki Avni Aker'deki galibiyetini anlat. Bana Bursa'da yatış yatış var diyip sonra morarıp oturduğunuz maçı anlat, GS'nin az daha kazanacak olduğu.. Bana işkembeden sallama çünkü kafanda kurduğun mantıkla sana göre yatışsa o maç yatış oluyor. Hadi kardeşim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Uefa yatışa sıcak bakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 http://www.ankarahaber.com/haber_resim/burak%20y%C4%B1lmaz.jpg Sis nedeniyle Trabzon'a dönemeyen Burak Yılmaz, İstanbul İstinye'de Galatasaraylılar'la görüntülendi. Galatasarayla gelecek sezon anlaştığı iddia edilen Burak Yılmaz önceki günde Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan ile görüntülenmişti Bir spor markasının organizasyonu için İstanbul'a gelen Trabzonsporlu Burak Yılmaz yoğun sis nedeniyle Trabzonspor dönemedi. Sis nedeniyle Trabzon'a dönemeyen Burak Yılmaz bu kez de İstinye'de Galatasaraylı futbolcular Ayhan Akam, Gökhan Zan ve dizi oyuncusu Tolgahan Sayışman görüntülendi. Burak Yılmaz, önceki günde Galatasaray'da forma giyen yakın arkadaşı Selçuk inanla görüntülenmişti. ÜST ÜSTE GELEN YEMEKLER 'TESADÜFÜN DE BU KADARI' DEDİRTTİ Görüntülendiğini farkeden Burak, apar topar restoranı terketti.Trabzonspor'un, F.Bahçe ile oynadığı maçta burnu kırılan Burak Yılmaz, bu aralar İstanbul'u mesken tuttu. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'a karşı oynamayan ligin en golcüsü Burak Yılmaz, İstanbul'da dostlarıyla hasret giderdi. Önümüzdeki sezon için G.Saray'la anlaştığı iddia edilen Burak Yılmaz'ın, en yakın dostu Selçuk İnan'la önceki gün Etiler'deki Nusr-Et Lokantası'nda görülmesi farklı yorumlara neden olmuştu. Lokantada Volkan Demirel ve eşi Zeynep de vardı ve üçlü, ayak üstü sohbet bile etmişti. ANCAK Burak'ın G.Saraylılar'la yakınlığı bununla da sınırlı kalmadı. Sis yüzünden uçak seferlerinin iptal edilmesi nedeniyle Trabzon'a dönemeyen Burak Yılmaz bu kez İstinye Park'taki Masa restoranda diğer G.Saraylı oyuncularla görüntülendi. DÜN DE İDMANA KATILMADI G.SARAY'DA kadroya giremeyen Ayhan ve Gökhan Zan ile dizi oyuncusu Tolga Sayışman'la yemek yiyen Burak Yılmaz, basın mensuplarının kendisini görüntülemesinden rahatsız olup mekandan uzaklaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=k1GbyYaqHRs&list=UUjb_vqAk_PpqUmtRkzJ0q_A&index=1&feature=plcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Zegna said: http://www.ankarahaber.com/haber_resim/burak%20y%C4%B1lmaz.jpg GOTCHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Zegna said: dizi oyuncusu Tolgahan Sayışman defansin gobegine alicakmisiz bunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Tolga sayışman ile görüntülenmiş pampa şike var. Adamların kucak dolusu tapeleri var şikeşikeşike diye bağıran, kalkıp da başlarını öne eğip bi kabullenmezler. Eski takım arkadaşıyla takılan adamın fotosunu boy boy c/p yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 fenerlilerin 1 değil 2 değil 3 4 5 6 7 değil her seferinde maçtan önce 1 hafta ağlıyorlar yatışş yatışş diye maçtan sonra da yüzü olan her insanın yapacağı gibi susup oturmak yerine kendilerince trollüğe soyunuyorlar son maç kadıköyde yalandan 2 penaltı 1 kırmızı kart ile kazanalım inşallah, bunlar da çıldırsın hehe. melo da tribünlere güzel bi şov yapar şampiyonluğu kutlarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 SeaGle said: Tolga sayışman ile görüntülenmiş pampa şike var. Adamların kucak dolusu tapeleri var şikeşikeşike diye bağıran, kalkıp da başlarını öne eğip bi kabullenmezler. Eski takım arkadaşıyla takılan adamın fotosunu boy boy c/p yaparlar. gökhan zan + ayhan akman ne ara burak'la beraber oynadı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Gs'nin 4-0 yendiği maç zor olmalıydı rahat kazandı diyorsun. Ben de diyorum ki Korcan o topu tutmalıydı şike var. Mantığın şu şekil çünkü. İbrahim kötü oynadı şike var. Hadi bakalım, nasıl itiraz edeceksin buna. Dediğim gibi işkembeden salladığın zaman, otomatik haklı oluyor durumuna düşüyorsun. Ya kolay maç olmalıydı Hagi 40 metreden taktı GS güle oynaya kazandı o zaman yatış olmalı. Hmmm o zaman şike de olmalı. Benim kafama yatıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 said: Galatasarayla gelecek sezon anlaştığı iddia edilen Burak Yılmaz önceki günde Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan ile görüntülenmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Baggio müthiş üstün zekası ile saçmalıyor. Askerlik yaramamış hiç denilenin aksine. Üzücü. Şike topicinde tonla kanıt itiraf varken yansımamış ehüüü diye gezen adam Trabzon 10 senedir yatıyor bugün de yatıyor diye geziyor adam. Ben de Bursa-Gs maçını örnek verdim ama ses çıkmadı mesela. O zaman da yatış hazırlıkları başlasın diye geziniyordu, Baggio da en ön saflardaydı. Adamları lider yaptık kendileri verdi şampiyonluğu. Ama nedense cevab veremiyor. Ben de bekliyorum mesela hala. G.Saray sizi lider yaptı, bu nasıl yatmak. Bir cevab lütfen Bajyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 2 Final maçımız kaldı, İnönü ve Avni Aker... son maç zaten fix tokat np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 DoruK said: fenerlilerin 1 değil 2 değil 3 4 5 6 7 değil her seferinde maçtan önce 1 hafta ağlıyorlar yatışş yatışş diye maçtan sonra da yüzü olan her insanın yapacağı gibi susup oturmak yerine kendilerince trollüğe soyunuyorlar son maç kadıköyde yalandan 2 penaltı 1 kırmızı kart ile kazanalım inşallah, bunlar da çıldırsın hehe. melo da tribünlere güzel bi şov yapar şampiyonluğu kutlarken ahaha, şovun kralını mehmet topuz yaptı merak etme :) son macta yalandan 2 penaltı bir kırmızı kart cıkarmak got ister, gerci unal aysal baskanınız bu kadar aglamaya devam ederse o da olur şaşırmamak lazım. kadıkoy macı oncesi emre belozogluna tekrar tedbir koyulabilir filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 besiktasi sayma, zaten yaticaklar, trabzonun da yeneri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Kazanınca kendi büyüklükleri, başka büyüklük Kaybedince yatış var, teşvik var. Yetoluk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar