Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 hosting le ilgili problemler var bu ara minecraft.nette, ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Norak said: açınca 20gb oluyormuş :( 20 gb oyun mu var lan crysis falan mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 haloween ile beraber 1.4 te yaklastı iyice calısmaneyin yapiolardir ondan acılmaz etc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 hmm 1.4 çıkmış galiba bişiler update ediyo baya bişi gelmiş sanki, bide şey sorcam, creative haritasını nasıl survival yapıyoruz? hiç yapmadım daha önce :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 o toomanyitems gibi modların bir köşesinde oluyor, eğer cheat mode on açmadıysan modlardan çeviriceksin diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 modlada olur da yeni world acarken cheat mode on yaparsan normal chatten deiştirebiliosun. yada re-create world die bi secenek geldi 1.4 ile onunla da olmasi lazim da backup almadan deneme :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 re-create yaptım şimdi oldu sanırım, ama alakasız bi yerde spawn oldum binaları bulamadım henüz fgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=44jt-Fu19X4 http://www.mediafire.com/?hd698qa640bgq44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ya abi. singleda bir köyü çevirdim sur ile demir kapı koydum eşşek kadar torch harcadım ama 3 tane villager kaldı üremiyorlar. :( trade castle yapıcaktım ben neden üremiyor bunlar. bir sürü orjinal boş ev var. kapı da koydum hepsine :( http://i.imgur.com/FZDs6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 nası ya :/ minecraft nasıl bir hale geldi ben en son 1,2betada bıraktıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 abi işte oyunda köyler var, köyün içinde köylüler var. trade yapabiliyorsun bunlarla. atıyorum buğday verip kitap alıyorsun sonra doktora götürüp kitap verip diamond axe falan alıyorsun. trade yaptıkça gelişiyor, sana farklı seçenekler sunuyor adam itemlar ile ilgili. sorun şu ki 2-3 blockluk sur çekmem ve ışıklandırmam uzun sürdü. altında da ravine gibi birşey vardı zaten oraya inip öldü pezevenkler. şimdi kapadım her tarafı ama bu sefer de 3 tane kaldı ve üremiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 3ü de erkektir onlarin nasil üresinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 hangi seed o gimmeavillage mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ben boş dünya da kendime kutu kılıç fln yapıp gece ilk yaratıklara ölünce bıraktım. nedir son durum yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ben survival island oynuyorum bu ara, ağaç bulmak için bile 324525 km yüzmek lazım en başta. seed: -2678743532590010983 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 beginners guide ımız var mı buralarda bir yerde? edit: random pick 5 10 sayfa okudum topic de. japoncadan hallice geldi bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 abi youtube'dan let's play izle direk bence en baştan anlatıyolar anneye anlatır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 aynen jahrein isimli pati totosunun videolarini izleyebilirsin. GamerJah die gecior youtubeda. ingilizcem var diosan Etho's Lab yada ChimneySwift11 izleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 biri bana anlatsın şu oyunu ya .. anladığım kadarıyla mat ları kendimiz cıkarıp yapılar falanmı yapıyoruz ne yapıyoruz ... almayı düşündümde bu kadar oynıyanı var,var bi olayı demekki nedir o olay kısaca anlatsa birisi güzel olur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 youtube da paulsoaresjr tutorialları ile başla :) orjinal seri: http://www.youtube.com/watch?v=0VWnQHS-ffs&list=PL287AB0EBDB324E24 - updated seri: http://www.youtube.com/watch?v=B36Ehzf2cxE&list=SP7326EF82122776A9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 başladım bakınmaya nedir ne diildir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 oy oy ben bunla dünyanın merkezine tünel kazar ordan cıkar çin setti yaparım . kötü bulaşcam gibi gözüküyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 adam gibi server var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi tek oynuyorum multi si yok galba (varsa da nasıl bağlancam diyiverin) ama feci sarıo oyun. dün ilk diamond larımı buldum (6 kere ölüp kavrayana kadar) bugün kısmetse lava su soğutma yapıp obsidianlar bulucam nether e giderim heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar