Catze Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 mumble fln da açıcaz bu server için :) güzel olcak gibi inşallah bu kdr beklediğimize değer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 http://i.imgur.com/4IalFBW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 arikaixin server değil mi o lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 5 saat kastım diyince gülen grim :) yattığın günlere say ahaha ... masus açmıom serveri bak hadi... yoksa düz açacam 1 gün daha müsade :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 grim mesaj attim ama gormediysen eger, herhangibi bir mod kurulumunda problem cikrsa ticket acmak gerekirse bana bir ozel mesaj cak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 cantug said: 5 saat kastım diyince gülen grim :) yattığın günlere say ahaha ... masus açmıom serveri bak hadi... yoksa düz açacam 1 gün daha müsade :) ahahdsuasahahahahaah hacı naptın sen ya ? umrumdamı sanıosun cidden senin sörvırının acık yada kapalı olması ? ahah nimet gibi bide masus acmıom fln demiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 vay para insanı harbiden değiştiriyor... tavır farkına bak :) nediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 para ? hangi para ya. server benim degil adam alsak yardım edermisin acmamıza dedi budur. sanada canı gönülden yardım etmeye calıstım ama yani dedigim herseyin üstüne illa birseyler cıkardın. ve işin güzel yanı adama rageleyip serverini suratımıza kapattın. ne yapalım yani uu cantugun server hertürlü kaprisini cekmek zorundayız mı diyelim nedir yani ? bu arada cantugun serverda oynayana cok pis küseriz ona göre dfsadfsadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Bu arada buraya post atmayı unutmusuz bizim serverla ilgili. Paket linki : http://www.mediafire.com/download/mqcyqs94q66g3em/GrimPackV2.zip Modpack ile ilgili detaylı bilgi yakında sitemizde olucak. eski .minecraft klasorunuzu bosalttıktan sonra paket içeriğini olduğu gibi %appdata%/.minecraft/ klasorune cıkarınız. Orjinal ve Fakir launcher pakette mevcuttur. Sorun cıkarsa steamdan ulasabilirsiniz bana. Dynmap : Harita Server ip : mc.paticraft.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 http://i.imgur.com/QsyJgPV.jpg beyler gelin su çok sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 GwindonSurion said: http://i.imgur.com/4IalFBW.jpg ahahahah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bi ara gelip bende bakıcam grimin servera modlu nasıl oluyomuş bi görim, benimkinden pek vakit olmuyo gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Server varsa bende gelir oynarım valla arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 var işte yazmış yukarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Modlu oynamak istersen (extra content) bizim servera bekleriz. ha yok ben ugrasmam modlarla dersen Pretorianin serverine gidebilirsin. Ha bide cantug var oraya gir istersen heha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 gençler modlu diye tirsmayın, bildiginiz minecraft. sadece daha contentli. içerik bol. recipe bol. grim bahsetmemiş ben söyleyeyim. çok efektif çalışmıyor ama oyunda sıcaklık var. örneğin alp biomuna gidip tepeye çikinca dereceye göre damage yiyiyorsunuz. ya da çölde gündüz hoplaya ziplaya gezerseniz yorgunluk falan oluyor bişeyler oluyor. buzun üstü karlı biomlarda -30 derece mesela. /rw yazarak bakabiliyorsunuz. aslında ölünebiliyordu da şimdi bilmeden bizim de anlamadığımız şekilde ölüp bize söversiniz. olmaz sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 baklava var abi bu modpackta daha ne diim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Mumble serverimiz da mevcut bu arada gelmek isteyenler için. Adres : mc.paticraft.com Port : 64738 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Grimnax said: Mumble serverimiz da mevcut bu arada gelmek isteyenler için. Adres : mc.paticraft.com Port : 64738 Mumble iletişim için bir program bu arada, http://www.mumble.com adresinden indirip kurun sonra bilgileri şu yukarıdakiler yapın, ses/mikrofon ayarı yapmanız gerek ilk bağlandığınızda sonra ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 spawn bölgesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 GwindonSurion said: http://i.imgur.com/4IalFBW.jpg Ehehe güzelmiş bu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 gençler serverda whitelist var, BENA ONAY VİR diyince hemen ev veriyoruz. ağaoğlu var çünkü serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 MasterHapLo said: erken gelen iyi yeri kapar erken geldim ve en uzak yeri kaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Grimnax said: spawn bölgesi abi anılar , bu evi benden baska hatırlıyan yok sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 bende hatırladım ya 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar