Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Cheaz said: yalan , bi barajı bile yapamadık sdf yoksa yapmıs mıydık lan ? barajı bitirmiştik ya olm su kayagı fln yapmıstık hatta o derece eheh. saeros 1.3 ile o da gelicek bakalım o zaman görücez napiosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Su kayagı benim yaptığım su kayağı mı ? Bu arada servera girdiğimde ilk dediğim şey grim ne noob adammış lan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 hadi leen nerem noob benim proyum hertürlü protürküm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 mesele yapmak değil bence ya, yaptıktan sonra uygun bir proje ile yapılanı kullanabiliyor musun o önemli. mesela bunlar game of thrones yapıyorlar o kadar çaba falan. ee bitince ne olcak? istediğimizin tahtını kaydıttırma imkanı, alavere dalavere yapabilcez mi? yoksa, yaptık işte. bak ne güzel duvar mı diyeceğiz. görsellikten çok içerik seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=y01sMRB5e4w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 loooooool http://www.youtube.com/watch?v=GF3dP8GkUH4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 modu vardi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Şöyle çok fazla mod olmayan, PvP olmayan, arada rahat rahat girip kafa dağıtacak sakin, nezih, pati serverı olmadığı sürece Türk olmayan bi server arıyorum, var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 abi al benden de o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 benim takıldıım servera gelin o zaman yabancı server ip: minecraftserver.com (trollük degil adres bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efee Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 arkadaşlar bir arkadaşımla tekkit modunu denemek istiyoruz. kendi ikinci hesabımın mailini unuttuğum için hesabıma giremiyorum. 4 gündür mojanga transaction ID gönderiyoruz.Hala bir cvp alamadık. 5 aydır oynamıorm belki güzel bi mod gelmiş bir deneyelim dedik. lanetlenmiş gibi, iki gecedir denemediğim şifre kombinasyonum kalmadı. neredeyse çıldıracağım. geçici olarak hesabını verebilecek birisi varsa pm atabilirmisiniz? sadece bir kaç gün tekkiti denemek istiyoruz. eskişehirde oturuyorum hesabınızı çalarsam adres veririm gelir ağzımı burnumu kırarsınız. sadece bir kaç günlüğüne rica ediyoruz. lütfen birisi yardım etsin. rage kid oldum amk gözlerimden yaşlar boşanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 abiiiiiii http://www.youtube.com/watch?v=lNaRaVgvMDw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ooha mükemmel bişey lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 grim isteruk bundan sv ac :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 left 4 dead la bu steam üzerinden bile oynarız release olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 abği yalnız ben de ilk minecraft modu zannettim oha höst falan dedim de sora l4d modu olduğunu görünce bi daha oha höst dedim asdfasdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 beyler 1.3 gelince sistemi iyi olan belirli saatlerde host etsin. zararsız olarak buğday ekip cobblestonedan ev yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ben 6 kişiye kadar yapabiliyormuşum serverı (2mbit upload-dl 4gb ram i5) daha iyi uploadlı biri çıkmazsa server kurabilirim yalnız başkasının kurması çok daha iyi olur. şuradan test edersiniz. http://canihostaminecraftserver.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 o sistem gereksinimleri degisicek yannız 1.3 te. daha agır olucak oyun heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 minecraftı 24 kişi ile kaldırabilecek bi server 160 tl aylık. bu fiyata pati serverı olacaksa kişi başı 3-4 tl alınması gerekir aylık. yoksa gerçekten çok pahalıymış O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 çanakkale içinde vurdular beni isimli temam http://i.imgur.com/giWtA.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 grim reyiz beklemede herkes nerde server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ben dün gecenin bir köründe girdim servera, koca serverda iki tane enderchest vardı. giren garibanlar üşümesin diye bi ağaç ev konduruverdim ama apokaliptis olmuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ahah test için koymustum o enderchestleri. oylesine bukkit test için açtım akşam da cok fazla bug var hala o yüzden beklemedeyim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar