Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cheaz said:

yalan , bi barajı bile yapamadık sdf

yoksa yapmıs mıydık lan ?

barajı bitirmiştik ya olm su kayagı fln yapmıstık hatta o derece eheh.

saeros 1.3 ile o da gelicek bakalım o zaman görücez napiosunuz :D
Mesaj tarihi:
mesele yapmak değil bence ya, yaptıktan sonra uygun bir proje ile yapılanı kullanabiliyor musun o önemli.

mesela bunlar game of thrones yapıyorlar o kadar çaba falan. ee bitince ne olcak? istediğimizin tahtını kaydıttırma imkanı, alavere dalavere yapabilcez mi? yoksa, yaptık işte. bak ne güzel duvar mı diyeceğiz.

görsellikten çok içerik seviyorum ben
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Şöyle çok fazla mod olmayan, PvP olmayan, arada rahat rahat girip kafa dağıtacak sakin, nezih, pati serverı olmadığı sürece Türk olmayan bi server arıyorum, var mı bilen?
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bir arkadaşımla tekkit modunu denemek istiyoruz. kendi ikinci hesabımın mailini unuttuğum için hesabıma giremiyorum. 4 gündür mojanga transaction ID gönderiyoruz.Hala bir cvp alamadık. 5 aydır oynamıorm belki güzel bi mod gelmiş bir deneyelim dedik. lanetlenmiş gibi, iki gecedir denemediğim şifre kombinasyonum kalmadı. neredeyse çıldıracağım. geçici olarak hesabını verebilecek birisi varsa pm atabilirmisiniz? sadece bir kaç gün tekkiti denemek istiyoruz. eskişehirde oturuyorum hesabınızı çalarsam adres veririm gelir ağzımı burnumu kırarsınız. sadece bir kaç günlüğüne rica ediyoruz. lütfen birisi yardım etsin. rage kid oldum amk gözlerimden yaşlar boşanıyor.
Mesaj tarihi:
ben 6 kişiye kadar yapabiliyormuşum serverı (2mbit upload-dl 4gb ram i5)
daha iyi uploadlı biri çıkmazsa server kurabilirim yalnız başkasının kurması çok daha iyi olur.

şuradan test edersiniz.

http://canihostaminecraftserver.com/
Mesaj tarihi:
minecraftı 24 kişi ile kaldırabilecek bi server 160 tl aylık. bu fiyata pati serverı olacaksa kişi başı 3-4 tl alınması gerekir aylık. yoksa gerçekten çok pahalıymış O.o
Mesaj tarihi:
ben dün gecenin bir köründe girdim servera, koca serverda iki tane enderchest vardı. giren garibanlar üşümesin diye bi ağaç ev konduruverdim ama apokaliptis olmuş galiba.
  • Yeni Oluştur...