cantug Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 o yüzden biz kendimiz modluyoruz orjinalden şaşmıcandiyorsunda piramidi koruyan claim de bir mod yada sleepvote yaptınız okadar onlarda moddu... şimdi sadece bikaç mod daha ekledik ama sizinde eklemeniz gerek client tarafına okadar. Yani abartıyorsunuz. Texturepack yüklenmio ? Update yapılmıo ? 10-20 gün bekliosun filan ? nedemek istedin bunlarda hiç bişi anlamadım hepsi oluyor sorunsuz. bekleme de yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 cmdregion sleepvoteler plugin onlar her zaman uyumlu her şeye onlarda sorun yok bu mod packler biraz farklı, zevk meselesi tabi neyse biraz ara verdim kırizim tutar kesin yüklerim o packleride denerim. piramidime dokunmayın dursun orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 claim atacak yetkili abi aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Denizdeyim 1 saate atariz claim i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 glowstone dustu olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 millet GG oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 save yükleyip kapa bence serveri. oynayan yok nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 patchten sonra çok sıkıcı oldu abi, hani tmm süper bi sürü bişiler eklendi ama kimsenin ne yapılıo nası yapılıo en ufak fikri yok, yeni yaratıklar fln ekleyin dungeonlara gidelim fln dedik onu da es geçtiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 grim var abi en basiti, ondan önce tekkit wiki vs.vs. bende bilmiyodum ama az buçuk bişeyler yaptım işte. grim birine quarry falan yaptı ama bi terraformer vermedi bana gerçi lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ben 1.5.2 ye döndüm ya bi türk serverinda oynuyorum. full paket olunca cok daha zevkli oluyor oyun. öyle 2-3 modla olmuo adam gibi heh. gelmek isteyen olursa 0 dan baslıyorum zaten acıklayarak ögreterek oynarım ben. bu arada catze extra dungeon olsun mob boss olsun diodun ya onun alası var bu bahsettigim packta hehe. gelmek istersen steamdan yada skypedan fln ulas bana yardımcı olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 unleash i kurarim hoş bende millet takılıyor diyor ondan yapmadım Benim makina dandik değil diyen varsa açayim onu.... farketmez benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 yok ya ben basladım o tarafa dönmem artık cok restart attim hah. bu takıldıgım server iyi baya adminler devamli online ve bilgili, serverda her saat 10 kisi oluo en az fln. yas ortalaması düsük tabiki ama ben fark yaratmıyor chatı takip etmezsen fazla. sen kur tabi istersen modlarla ilgili sorunu olana burdan yardım etmeye calısırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 en son bizdede 10 kişiydi online ortalamamiz :D ama ben giremiyorum tabi devamlı oda sorun olmuodu seviyeliydi ortamımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 abi senin giremiyo olman en büyük sorundu serverda heh hatta tek sorundu diyebilirim yani. basinda coban olmayan minecraft oyuncuları herzaman bokunu cıkarır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bölge claimleyeyim dedim hem altınım gitti hemde bölge benim olmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Düpedüz dolandırılmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ahah gecen aynisi hittheblockjack a olmustu cantug düzeltebiliyor onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 serveri kapamış sanırım ne haritayı açtı ne de clientten girebildim. 1.5.2'ye aldım ama bad login veriyor şimdide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Yok ayar yapıodum denk geldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Grimnax said: ben 1.5.2 ye döndüm ya bi türk serverinda oynuyorum. full paket olunca cok daha zevkli oluyor oyun. öyle 2-3 modla olmuo adam gibi heh. gelmek isteyen olursa 0 dan baslıyorum zaten acıklayarak ögreterek oynarım ben. bu arada catze extra dungeon olsun mob boss olsun diodun ya onun alası var bu bahsettigim packta hehe. gelmek istersen steamdan yada skypedan fln ulas bana yardımcı olayım o kdr şeyi tekrar kurmak çok sürebilir ya :D sdfsdf haplox poring fln oynarsa oynarım ama gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 valla bu serverda total 6 saat oynamısımdır 8k ironum 6 stack diamondum falan filan var öyle düsün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 grim senin o cafede ne çok boş vaktin var ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bos vakitten kafayı sıyırıyom la ne kada roldugunu sen hesap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 hem para kazanıp hem boş vaktin olması ne güzel ama. ben para kazanmıyorum boş vaktim var. aramızdaki fark para asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 yok lan bos beles takılmak agır bayıyo bi yerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar