Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 fakir cicişler içindir. launcherinizde version kısmında 1.6.2 Forge secip acıcaksınız oyunu bir kere. ardından oyunu kapatıp cantugun paket icindeki Mods klasorunun icerigini .minecraft/mods klasorunun icine gömeceksiniz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Aynen pardon benim hatam fakirleri düşünememişim Fakirler için Full Client Hazırlayip packledim... Buyrun... Fakir edition Client Hazır Modlu:27mb http://paticik.org/MinecraftForFakirFullPatched.rar Virus check: https://www.virustotal.com/tr/file/aefbbed10bb1dd1e3aa26643ece5b6b00c2315a8a59e34ba86e61fa4af254de2/analysis/1377807169/ İndirip %appdata% içine atin direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 normal mcye giriyor ama modluda tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 packin calısması icin windowsunuzun ingilizce olmsaı gerekiyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 cicişlerim yine imdadınıza yetişiyorum bir çözüm ile mwah ingilizce windowsa gerek kalmadı normal install ettikten sonra packi Edit Profile diip a JVM Arguements a -Duser.language=en -Duser.country=US sunu eklemeniz yeterli calısması icin. halledemeyenler için bi video cekicem de anca pazar günü olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 hatta şöyle göstereyim http://i.imgur.com/Ajh0XKO.png zengin & fakir için ayarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Ne sacma is ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bu modun olayı ne şimdi? ne getiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 servera ulaşamama, kurulum sorunları, ve bol bol kasış getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 1 tane mod degil ya bu. genelde tech ekliyor oyuna elektrik üretiosun otomasyon fln yapıyosun. o tarz seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 arkadaşlar dikkat edin böyle basit birşeyler gibi anlatıyo elektrik melektrik, siz daha ne olduğunu çözemeden nükleer santral kurup yepyeni armoruyla havada uçarak size hava atar söylemedi demeyin sdfsdfsdf. grim arkadaşlara eski serverdan ss koyman lazım bence net anlaşılması için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 4 mod dediniz 22 mod koymuşsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 auhadshaha locust haklı ya ama bu sefer anlatarak ööreterek gidiorum yavastan :P ren abi bakma sen 22 mod olduguna dependancyler flana filan onlar. totalde 6-7 tane mod var yeni content ekleyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 haters gonna singleplayerda ne koymuşlar ki diye açtım 2 değişik ot bir diamond chest koydum sonra arka arkaya üç crash yedim(hala yiyiyorum). şu an servera da giremiyorum. cant resolve hostname diyor. tekkit.paticik.org mc.paticik.org ikisini de denedim. 1.6.3 çıkaracaklar bir modder 2 hafta güncelleme çıkarmayacak servera giremeyeceksiniz 2 hafta. cantug zaten buraya yazdığım mesaja cevap bile vermedi. serverında zevkle oynayan birisi eleştiride bulunuyorsa bir tınlarsın di mi. tınlanmadıysam demek ki baymışım, ya kendisine bir yanlışım olmuş bana göre minecraft kişinin survival ve doğa ile imtihanı, elektrik döşeyeceksek endüstri kasacaksak açar simcity oynarım. ya da rpg öğesi bekleyeceksem açar rpg oynarım. minecraft minecrafttır. cantuga sunduğu imkanlar için teşekkür ediyorum. im out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Cantuga o konuda ben de cok kirginim burcu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 hepimiz kırgınız. belediyenin oralarda bir sürü yerleşilmemiş yer var, oraların chunkları resetlense yeni madenler gelir mi oralara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 grim yıktın serveri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 girilmiyor galiba. lan ne güzel şu tatil gününde içimdeki ameleyi serbest bırakacaktım. hevesim kursağımda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 modları yüklemedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 imamizer said: girilmiyor galiba. lan ne güzel şu tatil gününde içimdeki ameleyi serbest bırakacaktım. hevesim kursağımda kaldı. Modlari yuklemen gerek tr makina icin de bi patch yapicam simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 verdiğiniz exe çalışmıyor. hayır yani çalışan oyunu niye bozuyorsunuz hele ki paticik gibi bir yerde. bu modları isteyenlerin sayısı grimnaxtır anca o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 tamamen kendini döndüren, dışardan takviye istemeyecek bi sistem yapmak mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 la fml yuklu deıl dıor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 modları yüklemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar