Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fakir cicişler içindir. launcherinizde version kısmında 1.6.2 Forge secip acıcaksınız oyunu bir kere. ardından oyunu kapatıp cantugun paket icindeki Mods klasorunun icerigini .minecraft/mods klasorunun icine gömeceksiniz o kadar.
Mesaj tarihi:
Aynen pardon benim hatam fakirleri düşünememişim Fakirler için Full Client Hazırlayip packledim...

Buyrun...

Fakir edition Client Hazır Modlu:27mb
http://paticik.org/MinecraftForFakirFullPatched.rar

Virus check:
https://www.virustotal.com/tr/file/aefbbed10bb1dd1e3aa26643ece5b6b00c2315a8a59e34ba86e61fa4af254de2/analysis/1377807169/

İndirip %appdata% içine atin direkt
Mesaj tarihi:
cicişlerim yine imdadınıza yetişiyorum bir çözüm ile mwah
ingilizce windowsa gerek kalmadı normal install ettikten sonra packi
Edit Profile diip a JVM Arguements a

-Duser.language=en -Duser.country=US

sunu eklemeniz yeterli calısması icin. halledemeyenler için bi video cekicem de anca pazar günü olur sanırım.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar dikkat edin böyle basit birşeyler gibi anlatıyo elektrik melektrik, siz daha ne olduğunu çözemeden nükleer santral kurup yepyeni armoruyla havada uçarak size hava atar söylemedi demeyin sdfsdfsdf.

grim arkadaşlara eski serverdan ss koyman lazım bence net anlaşılması için :)
Mesaj tarihi:
auhadshaha locust haklı ya ama bu sefer anlatarak ööreterek gidiorum yavastan :P

ren abi bakma sen 22 mod olduguna dependancyler flana filan onlar. totalde 6-7 tane mod var yeni content ekleyen
Mesaj tarihi:

haters gonna

singleplayerda ne koymuşlar ki diye açtım 2 değişik ot bir diamond chest koydum sonra arka arkaya üç crash yedim(hala yiyiyorum).

şu an servera da giremiyorum. cant resolve hostname diyor. tekkit.paticik.org mc.paticik.org ikisini de denedim.

1.6.3 çıkaracaklar bir modder 2 hafta güncelleme çıkarmayacak servera giremeyeceksiniz 2 hafta.

cantug zaten buraya yazdığım mesaja cevap bile vermedi. serverında zevkle oynayan birisi eleştiride bulunuyorsa bir tınlarsın di mi. tınlanmadıysam demek ki baymışım, ya kendisine bir yanlışım olmuş

bana göre minecraft kişinin survival ve doğa ile imtihanı, elektrik döşeyeceksek endüstri kasacaksak açar simcity oynarım. ya da rpg öğesi bekleyeceksem açar rpg oynarım. minecraft minecrafttır.

cantuga sunduğu imkanlar için teşekkür ediyorum. im out.

Mesaj tarihi:
imamizer said:

girilmiyor galiba. lan ne güzel şu tatil gününde içimdeki ameleyi serbest bırakacaktım. hevesim kursağımda kaldı.

Modlari yuklemen gerek tr makina icin de bi patch yapicam simdi
Mesaj tarihi:
verdiğiniz exe çalışmıyor. hayır yani çalışan oyunu niye bozuyorsunuz hele ki paticik gibi bir yerde. bu modları isteyenlerin sayısı grimnaxtır anca o kadar.
  • Yeni Oluştur...