imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mc_Lovin said: Hepinizden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Evet sabah tabi ki uyanamadim fuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Gireyim de inek tameliim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ömrümü yedi akşam catze saat 6ya kadar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 düşürdünüz beni tuzaga ya la ama iradem ile kurtulacam bugün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 cobblestonedan ev yapanlar üzülmesin lan. onları da çok seviyoruz. fazla yüksek yapmayın yeter. dsfsdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 belediye uyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ya o dandik binaları yıkalım görüntü kirliliği yapıolar sdjfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 kalenin ordaki köye vilıcır spawnlayin da ordaki köylüleri alıp ayaklanma çıkarıcam ben. tırpanlarla meşalelerle cadı avına başlıcaz. cobblestone görünce girip kim varsa öldürcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 come at me bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Ren said: cobblestonedan ev yapanlar üzülmesin lan. onları da çok seviyoruz. fazla yüksek yapmayın yeter. dsfsdfds. başka neyden yapılıyorki, sand falan yan koyamıyorsun. düşüyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 4 farkli wooden plank, sandstone, stone, stone brick, brick, mossy brick, nether brick, chiseled brick, wool, renkli wool, renkli clay... sayimmi daha ? heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 tabelaları takip ederek belediye başkanının çalışma ofisine gittim. kapıyı açtım içeri girdim... http://i.imgur.com/Lu16eCG.png adamın çalışma odasında yatak, çiçek ve at var. ben bi şey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ahadgadssf kimse kendini kandırmasın adam zaten göz önüne teleportlanarak ulaşım sağlıyor. atın ve yatağın başka açıklaması olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 atıda süslemiş bi güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 neden ya bende çok cobble var, dirtten iidir yani. bu arada kumun ortasındaki evimi terketimm, yıkabilirsiniz. dirtten oluşma ibirik bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 benden yakışıklı at gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 LAN HARITANIN ORTASINDA BELEDIYENIN ORDA PIRAMIT VAR KONUSTURMAYIN BENI ssfsd ya şu otomatik maden kazan oalylara giren var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 at benden guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 belediyeye şirk koşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 cantug... abi dur pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 otomatik maden kazma fln yok bunda yea o baska minecraft :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 recruiting gatherers and experienced builders for "de_dust2" project on the server. applicants please contact us ingame. Ren & Grimnax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 hard serverda survival ile girisilecek is değildi de niye giriştik biz de bilmiyoruz şimdilik biten bi cs spawni var http://i.imgur.com/dzrCbAm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ne o? bu arada cobblestone olan evimi yıkıp ağaçtan yaptım srıf sizin için. bu arada, otoban yapmaya çalışıorm da alttan desteksiz oldugundan zorlanıorm ( böle tam ucuna gidip tıklıorm ) var mı bi kolayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar