Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Gençler geliyorum ben de "Herwiberden" nikiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 fakir edition olmayani var mi serverin? ayrica creative olani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 fakir versiyonu var denmişti bunun nası o nası edincem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 belediye ormanınıda gg etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguine Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 evet önümdeki ağaçlık alan telef olmuş, aynı zamanda inanılmaz bi lag yaşıyorum oyuna girdiğimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Yaptığım yol tamamen telef olmuş. Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bügün bir sürü yeni oyuncu girdi cıktı oyuna onlardan biridir büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bi yerlerdede tuğla yolu parçalamışlar. @vaperon senin yol tahta slablardan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sanguine said: evet önümdeki ağaçlık alan telef olmuş, aynı zamanda inanılmaz bi lag yaşıyorum oyuna girdiğimde Bilmiyorum senin tarafın neresi, biz 3 kişi şimdi -825,65,455 'e yerleştik (nehrin jungle'la forest'ı ayırdığı yere), ufak bi ağaç kıyımı oldu orda, ama yeniden dikilecekler. Herhangi bir yolla kimsenin alakası olmadı bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 en son cebimdeki herşeyle birlikte cave spidera ölmem sonucu oyundan çıkmıştım. ben girmeyeli neler olmuş la. o değilde ölecek kadar derine inmeme rağmen 1 tane diamond bulamamıştım ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 benim piramit in icinden gecer bi sekil yaparız belki durum uygun olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Promenader said: @vaperon senin yol tahta slablardan mı ? Evet hocam. Yolu ahşap yapmıştım şehre kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 BAKIMA ALDIK AZ KAPALIYIZ BEYLER :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 adam serveri kapayıp gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bakımda mı? Yayında kaynak mı lazım? :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 64 stone getirene 1 elmas veriyorum arkadaşlar. yanlız cobblestone değil, eritilmiş versiyonu olan stone istiyorum :) ya da 20 stack stone getirene 21 elmas veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Elmas dediğin diamond mı emerald mı? Bi de server hala kapalı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 cagrus said: 64 stone getirene 1 elmas veriyorum arkadaşlar. yanlız cobblestone değil, eritilmiş versiyonu olan stone istiyorum :) ya da 20 stack stone getirene 21 elmas veriyorum. stone ? anlaştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bende vardı 10-20 stack lazımsa stone bricks de var 50 stack falan 1 üst modeli stone un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ilk catze dedi ondan onunkileri bir alayım ama bi elmas avına daha çıkınca herkesin stonelarına el koyacağım :) edit: ayrıca elmas dediğim diamond. emerald elmas demek değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 cantug said: BAKIMA ALDIK AZ KAPALIYIZ BEYLER :) "15 dk kapalı by" dedin kaç saat oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 1 saat 12 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 server şu an açık. benim LANa açık kurduğum server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguine Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Server niye yok yeaaaa? noob host! REPORT! dsfsdfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Acildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar