Sanguine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 eu.cabukvpn.com serveri ölmüş, nerde bu minecraft manyakları? O KULEYİ SİZ SERVERİ TERKEDİN DİYE Mİ YAPTIM BEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Hahaha bizdemi modlu hale geçsek :D görüyor ve artırıyorum.... salkfjaslkfsa 1000 tane serverimiz olsun çok oyuncu var ya hehe Servers : mc.paticik.org 1.6.2 Semi-Vanila (fakirler girebilir-Korumalı) mod1.mc.paticik.org 1.5.2 Full Modded Ama güzel sayılır. (fakirler girebilir) Full Client sitede mevcuttur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 hangi modpack var onuda söylesen de bi indirsek heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 kule dükkan ve tarlalar refund edilsin lordum pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Ops yazım tekrar Servers : mc.paticik.org 1.6.2 Semi-Vanila (fakirler girebilir-Korumalı) mod1.mc.paticik.org 1.5.2 Unleashed FTB Full Modded FTB launcher fakir editionu var onu koyacam siteye ... birazdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 siteye derken hangi site? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 hic deneyen oldumu ki girmeyi? mismatch sorunu cantugun serverdada var 2 gün ugrastım çözemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 hic bildiginiz rpg modu var mi? boyle class secmeli veya skill kasmali falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bi arkadaşla girdik pati vanilla servera ev falan yaptık kazdık ettik çıktık sonra kimse yok ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 aynen çok sakin buralar. hadi gelin beraber kazalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 :) http://paticik.org/ u kastetmistim site olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 peki insanlar nerde oynuyo oraya gelelim biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 mödlu olana giren varmı yea? gerzek bi sorun alıyorum mismatch fln, araştırdım ettim benden başka alan yok o sorunu acaba bendemi bi sorun var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 indirdinmi FTB launcher i ? unleashed i secip giriiosun iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 BioHazarD said: peki insanlar nerde oynuyo oraya gelelim biz de Cogunluk karar versin Birini kapatıp birine yönelelim Yapılan evlerin resourcelarını karşılarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 vanillada takılıyoruz biz 2 arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 modluya gelin abi vanille gibi takılırsınız herkes istedigi gibi oynasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 ya biliyorum nasıl girilip cıkılacagını oyuna hah. cafedeki 3 makina ile denedim herbirinde aynı hatayı alıyorum 4 id mismatch between world and game die. sen kendin denedinmi hic servera girmeyi cantug? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 LAN'a bağlanmaya çalışırken bende o sorunu aldım geçenlerde ya. Biri şey iddia etti. Server ingilizce işletim sistemi sen Türkçe kullanıyorsan .ini dosyalarının falan karakterleri uyuşmuyor olabilirmiş. Türkçe işletim sistemini nasıl ingilizceye çevircem bilmiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 zor değil o ya denetim masası dil ya da appearance gibi bişeyden halloluyor diye hatırlıyorum. uzun zaman oldu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 modlu olan için direk ftb_launcherı indirmem yeterli mi benim? orjinal MC. edit: girilmiyomuş, extra bi kaç mod lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 launcherden basınca indiriyor abi tek tusla gelin hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 benimde aklıma ilk o türkce ingilizce muhabbeti geldi ama deiştirdigim halde giremedim hicbi servera. chazoglan sen girewbilionmu cantugun servera ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 görüntüleme dilini ingilizceye cevirmek gerekiyormuş ya sadece region ayarlarını degistirmek kesmiyor heh. windows updateden ingilizce dil paketini indirip kurunca calısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Bende bir deneyeyim bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar