Sanguine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 eu.cabukvpn.com serveri ölmüş, nerde bu minecraft manyakları? O KULEYİ SİZ SERVERİ TERKEDİN DİYE Mİ YAPTIM BEN?
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Hahaha bizdemi modlu hale geçsek :D görüyor ve artırıyorum.... salkfjaslkfsa 1000 tane serverimiz olsun çok oyuncu var ya hehe Servers : mc.paticik.org 1.6.2 Semi-Vanila (fakirler girebilir-Korumalı) mod1.mc.paticik.org 1.5.2 Full Modded Ama güzel sayılır. (fakirler girebilir) Full Client sitede mevcuttur...
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 hangi modpack var onuda söylesen de bi indirsek heh
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 kule dükkan ve tarlalar refund edilsin lordum pls.
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Ops yazım tekrar Servers : mc.paticik.org 1.6.2 Semi-Vanila (fakirler girebilir-Korumalı) mod1.mc.paticik.org 1.5.2 Unleashed FTB Full Modded FTB launcher fakir editionu var onu koyacam siteye ... birazdan...
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 hic deneyen oldumu ki girmeyi? mismatch sorunu cantugun serverdada var 2 gün ugrastım çözemedim ben.
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 hic bildiginiz rpg modu var mi? boyle class secmeli veya skill kasmali falan.
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bi arkadaşla girdik pati vanilla servera ev falan yaptık kazdık ettik çıktık sonra kimse yok ya :D
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 aynen çok sakin buralar. hadi gelin beraber kazalım :D
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 :) http://paticik.org/ u kastetmistim site olarak
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 peki insanlar nerde oynuyo oraya gelelim biz de
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 mödlu olana giren varmı yea? gerzek bi sorun alıyorum mismatch fln, araştırdım ettim benden başka alan yok o sorunu acaba bendemi bi sorun var ?
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 indirdinmi FTB launcher i ? unleashed i secip giriiosun iste
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 BioHazarD said: peki insanlar nerde oynuyo oraya gelelim biz de Cogunluk karar versin Birini kapatıp birine yönelelim Yapılan evlerin resourcelarını karşılarız :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 vanillada takılıyoruz biz 2 arkadaş
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 modluya gelin abi vanille gibi takılırsınız herkes istedigi gibi oynasın sdf
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 ya biliyorum nasıl girilip cıkılacagını oyuna hah. cafedeki 3 makina ile denedim herbirinde aynı hatayı alıyorum 4 id mismatch between world and game die. sen kendin denedinmi hic servera girmeyi cantug?
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 LAN'a bağlanmaya çalışırken bende o sorunu aldım geçenlerde ya. Biri şey iddia etti. Server ingilizce işletim sistemi sen Türkçe kullanıyorsan .ini dosyalarının falan karakterleri uyuşmuyor olabilirmiş. Türkçe işletim sistemini nasıl ingilizceye çevircem bilmiyorum :/
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 zor değil o ya denetim masası dil ya da appearance gibi bişeyden halloluyor diye hatırlıyorum. uzun zaman oldu sdf.
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 modlu olan için direk ftb_launcherı indirmem yeterli mi benim? orjinal MC. edit: girilmiyomuş, extra bi kaç mod lazım :P
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 launcherden basınca indiriyor abi tek tusla gelin hadi
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 benimde aklıma ilk o türkce ingilizce muhabbeti geldi ama deiştirdigim halde giremedim hicbi servera. chazoglan sen girewbilionmu cantugun servera ?
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 görüntüleme dilini ingilizceye cevirmek gerekiyormuş ya sadece region ayarlarını degistirmek kesmiyor heh. windows updateden ingilizce dil paketini indirip kurunca calısıyor
Öne çıkan mesajlar