Haste Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ya bu nether a girdim 2-3 gündür aralıklı kazıyorum acıklık bi alan bulamadım,girdigimde 4 duvar bi yere cıktım kaz kaz bi sey yok 20. katlarda lav var daha yukarı cıkamıyorum,bi ara soul sand olan bi katmana geldim her yerini kazdım oralarda cıkar diye yine yok yaratıkların seside yakından geliyo gibi,belli bi katı varmı o aralıkdamı kazayım ne yapayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Nether'in üstü kapalı yaf. Mağara gibi mekanda takılacaksın oradayken. Yukarı çıkacağına sağa sola git. Kale, bitki, değişik düşman falan ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 netherda normal dünyada olmayan materyaller var işte netherrack soulsand vb ama kazılıp çıkılacak bir yüzey yok orda, kocaman kaleler var içinde moblar vb olan, bide grup halinde saldıran Zombie Pigmanler var. lav yada netherrack lazımsa girip toplayıp çıkcan yada normal dünyadan sıkıldıysan veya sıkça lava düşüp ölmek istiyorsan birebir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 her yöne bi 10-15 dakika kazdım en az,bi kaç kücük odacık cıktı pig zombie falan,iyi barı yukarıda bi acıklık aramam en azından artık,yok bide video izledim adam giriyo portala kos koca alana hemen demek onun map öle .. dediklerin dışında bide ısık veren bi maden vardı adını unuttum oda önemli sanırım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 tepelerde parlayan glowstoneları toplayıp lamba yapabilirsin, en faydalı şeyi o netherin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 netherdaki kalelerde nether wart bulabilirsin,blaze kesip blaze rod düşürebilirsin.bi de magma slime kesip magma cream düşürebilirsin işte.o da düşük bi ihtimalle düşüyo,sanırım %25 falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 buldum dediğim acık alanı,kale gibi bir sey var sanırım ilerde,giriyorum birazdan .. illa topik accaz yoksa bulamıyoz heh . http://i.imgur.com/womzn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 3d print yapıyorlarmış artık bunada: http://www.figureprints.com/minecraft/Default.aspx https://i.chzbgr.com/completestore/12/11/13/eM7E5iwDnUanFkkJNO1dQA2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 baya iyiymiş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 1.4.4 e gectik hayırlı uğurlu olsun . o kadar kısa sürdükü anlıyamadım nasıl gectimizi,bi kaç gb lik patchlerden sonra .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 gblik patch ne zaman geldi ya ? :D 1.4 patchinin gelmesinin uzun sürmesinin nedeni köklü değişiklikler ve modding api ön çalışması yüzündendi bu yeni patch büyük ihtimal sadece bugfix etc etc bisilerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 madenlerdeki yarasalar ne alaka ya.. ne saldırıyo ne bişi yapıyo öldürünce bişi de olmuyo. gereksz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 50mb'lık oyununda gb'lık patchi olması güzelmiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 daha önce oynadığım oyunlardan bahsediyorum yahu wow mow,kb lık patch yapınca komigime gitti mouse butonundan elimi cekmeden patck bitti heh .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 rei minimap ı çalıştıramadım ya,yeni versiona uyumlusununmu cıkmasını bekliycez ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 eğlenceye açıyım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 güzel bir star wars modu var mı hiç güncel update olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 bide 100bin km dolaştıktan sonra içinde 2 köylü olan bi köy buldum. 2 yol ev yaptım ürediler falan bunlar 5 kişi oldular, düz kutu ev tüm köylü çeşitlerini çıkarıyor mu? smith villager için illa blacksmith binası falan mı yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 bi de bunlar kendi kendilerine biz görmeden ev yapıyorlar. geçen creative modda birsürü villager spawnladım desert biyoma bi baktım tapınak gibi bi yer yapmışlar böyle yer altı mezarı gibi değişik değişik, sandstonelarla :/ şaşırdım... bu villagerlara zombi istilası kötü olmuş ya, hepsine yetişemiyorum kurtaramıyorum zombi oluyorlar çok üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 2 kişiyi zombilerden kaçırsan yeter. Ürer onlar sonra ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 http://media-mcw.cursecdn.com/d/d0/Appartment_Complex.png şundan yaptım ordu gibi oldu npcler sdfsdf ürüyorlar sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 benim yakınımda bi köy de 17 emeralda 1 diamond chest veriyor npc,bi emerald budumu yarım diamondan sayıyorum yani güzel oldu,hiç bi sey de yapmadım köye takılıyolar öyle o apartmanda güzl olmuş heh .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Siz boyle yazdikca gaza geliyorum feci ama sonra ugrasamiyorum bina yapmaya fln Bu arada son update ile garip birsey oldu. Zombiler ates alinca ates yerine kirmizi bir kare icine aliyor "fire" yaziyor bu niyedir? Bir de norak bu dediklerin vanilla minecraft mi modlu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Fire yazısı büyük ihtimal texture pack hatasından dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Vaay. İşte pro minerlar kendini belli ediyor :) T.pack i yenileyelim bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar