Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

Canavar bir ev yaptım, tepede. Süper maden mühendisliği kafasında verimlilik %100 madenler kazıyorum. Diamondlar buluyorum falan. Ama bir türlü gelecek adım hakkında karar veremiyorum. Survival'ı bir türlü geliştiremediler.

Var mı böyle sırasıyla yapılabilecekleri gösteren tutorial'lar falan.

edit: Ne bileyim, autowheat farm yap desin, sonra kurt evcilleştir desin, emirler versin bana.

edit2: Surival'da ne yapıcam derken "The End" muhabbetini yeni gördüm wikiyi kurcalarken. Hoş oldu güzel oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Modlu kullanıyorsun yoksa modsuz mu? Modsuzsan oyunun yeni sürümüne yeni bir boss falan gelmiş olması lazım hatırladığım kadarıyla. Onun peşine düşebilirsin. Yeni pot.lar falan da vardı. Köy bulup hafiften ticaret yap. Pot. falan üret. Nether'e ve End'e git. =P Vanilla'da da yapacak çok iş var.

Haa tekkit falan kullanıyorum diyorsan yapacak sonsuz tane şey sayarım sana :)

edit: dragon için sınırsız ok atma echantlı bir bow, blokları yıkmak için hızlı bir diamond pickaxe, full enchantlı zırh takımı ve endermanlar için sağlam bir kılıç lazım :F

sonsuz su için yere 2X2 genişliğinde ve bir blok derinliğinde çukur açın. Sol alt ve sağ üst(sol üst ve sağ altta olur, önemli olan mevzu çapraz biçimde dökmek) kısımlarına birer adet su dökün.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah ilginc o zaman. dha önce devamli kedi spawn olması sorununu bi orda görmüstüm :D
escape said:

ilaçlı tekkit?
modsuz lan bu default

aynen devam edebilirsin 1.2.5 world ise. fakat yeni orelari (tin, copper, silver etc) bulabilmek icin daha önce gitmedigin yerlerde kazi yapman gerekir

server işine gelince bullz para vermem artık yea 3 kere actım 3ündede millet sıkılıp kactı :P hamachi dediin max 3 kisi kaldırır zaten oda olmaz en temizi biri ucuz bi vps kiralicak az lagli oynicaz 1 ay sonra sıkılıp kacacak zaten millet heh
Sosyal ağlarda paylaş

Survival kilitleniyor bir yerden sonra. Bir yere kadar otomatize edebiliyorsun çevrendekileri, bende mod'a normalde karşıyım da, yok yani adamların update mantıkları çok sığ. Otomatik farm denilen şeylerin çoğu yarı otomatik işliyor.

Bugün baktım şöylede technic'le yapılabilecek otomatik sistemlerin sınırı sensin direkt olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz daha reailst olmasını istiyorsan oyunun Terraformacraft isimli modu biraz araştırmanı tavsiye ederim. 1 ingot elde etmek için ilk önce yeterince eritip ardından bir kalıp ile sogutman gerekiyor en basitinden gercek hayatta yapabilecegin gibi. yada ne bilim tünelini kazarken random cave-in ler olabiliyor. o kadar gerçeklik biraz fazla geldiği için bana bulaşmadım hic ama cidden cok detaylı bir mod okuduğum kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

Grimnax said:

biraz daha reailst olmasını istiyorsan oyunun Terraformacraft isimli modu biraz araştırmanı tavsiye ederim. 1 ingot elde etmek için ilk önce yeterince eritip ardından bir kalıp ile sogutman gerekiyor en basitinden gercek hayatta yapabilecegin gibi. yada ne bilim tünelini kazarken random cave-in ler olabiliyor. o kadar gerçeklik biraz fazla geldiği için bana bulaşmadım hic ama cidden cok detaylı bir mod okuduğum kadarıyla.

bak bu olabilir işte not aldım bakcam bi ara buna .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...