Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Canavar bir ev yaptım, tepede. Süper maden mühendisliği kafasında verimlilik %100 madenler kazıyorum. Diamondlar buluyorum falan. Ama bir türlü gelecek adım hakkında karar veremiyorum. Survival'ı bir türlü geliştiremediler. Var mı böyle sırasıyla yapılabilecekleri gösteren tutorial'lar falan. edit: Ne bileyim, autowheat farm yap desin, sonra kurt evcilleştir desin, emirler versin bana. edit2: Surival'da ne yapıcam derken "The End" muhabbetini yeni gördüm wikiyi kurcalarken. Hoş oldu güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 abi zaten olay şu. 1) obsidian portal yapıp nether e gitmek 2) enderman öldürüp öldürüp, endereye mıydı neydi onlarla stronghold bulup endgame görmek. tabii dragon nasıl öldürülür o benim için tam bir muamma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 sınırsız su nasıl yapılıyodu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Modlu kullanıyorsun yoksa modsuz mu? Modsuzsan oyunun yeni sürümüne yeni bir boss falan gelmiş olması lazım hatırladığım kadarıyla. Onun peşine düşebilirsin. Yeni pot.lar falan da vardı. Köy bulup hafiften ticaret yap. Pot. falan üret. Nether'e ve End'e git. =P Vanilla'da da yapacak çok iş var. Haa tekkit falan kullanıyorum diyorsan yapacak sonsuz tane şey sayarım sana :) edit: dragon için sınırsız ok atma echantlı bir bow, blokları yıkmak için hızlı bir diamond pickaxe, full enchantlı zırh takımı ve endermanlar için sağlam bir kılıç lazım :F sonsuz su için yere 2X2 genişliğinde ve bir blok derinliğinde çukur açın. Sol alt ve sağ üst(sol üst ve sağ altta olur, önemli olan mevzu çapraz biçimde dökmek) kısımlarına birer adet su dökün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 3x1 de olur sinirsiz su :P yeni gelen bossun ismi Wither. spawn etmek icin 3 adet siyah iskelet kafasına ihtiyacınız var. öldürmek te zoru olucak gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Heyecan yok :D Modsuz oynama kararım sonrası ben wither görene kadar 5 boss daha çıkar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ben bu kedilerden sıkıldım götümden ayrılmıyorlar öldürüyorum öldürüyorum hep çıkıyorlar bir yerlerden!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ilacli tekkit kullandigin icin öyle escape :P benim youtube kanalımda bi video var nasıl yapılması gerektigi ile ilgili onu izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 hacı burdan bu kadar mesaj yazıcağına bi server aç da oynayalım yav.hamachi olsa da geliriz yani o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ilaçlı tekkit? modsuz lan bu default Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bu tekkit ile eski dünyadan devam edebiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ahah ilginc o zaman. dha önce devamli kedi spawn olması sorununu bi orda görmüstüm :D escape said: ilaçlı tekkit? modsuz lan bu default aynen devam edebilirsin 1.2.5 world ise. fakat yeni orelari (tin, copper, silver etc) bulabilmek icin daha önce gitmedigin yerlerde kazi yapman gerekir server işine gelince bullz para vermem artık yea 3 kere actım 3ündede millet sıkılıp kactı :P hamachi dediin max 3 kisi kaldırır zaten oda olmaz en temizi biri ucuz bi vps kiralicak az lagli oynicaz 1 ay sonra sıkılıp kacacak zaten millet heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 vanilla dediginiz hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Grim ö.m bakarmısın bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 vanilla dediimiz orjinal modsuz minecraft Haste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 orjinal hali daha iyi bence zaten .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Survival kilitleniyor bir yerden sonra. Bir yere kadar otomatize edebiliyorsun çevrendekileri, bende mod'a normalde karşıyım da, yok yani adamların update mantıkları çok sığ. Otomatik farm denilen şeylerin çoğu yarı otomatik işliyor. Bugün baktım şöylede technic'le yapılabilecek otomatik sistemlerin sınırı sensin direkt olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 orjinalını yapılcak ne varsa yapım de bi ondan sonra bakarım modlara ancak,yinede gördügüm kadarıyla oyundan uzaklaştırıyo o modlar sanki iyileride vardır tabi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 biraz daha reailst olmasını istiyorsan oyunun Terraformacraft isimli modu biraz araştırmanı tavsiye ederim. 1 ingot elde etmek için ilk önce yeterince eritip ardından bir kalıp ile sogutman gerekiyor en basitinden gercek hayatta yapabilecegin gibi. yada ne bilim tünelini kazarken random cave-in ler olabiliyor. o kadar gerçeklik biraz fazla geldiği için bana bulaşmadım hic ama cidden cok detaylı bir mod okuduğum kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 oha!! grim nerden indirebilirim o modu? pmden ulaş istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 oha oha yok tamam kalsın . videolarına baktım da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Ben otomize etmekten zerre anlamiyorum (ne vanilla ne modlu) Guide plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 otomize olayi vanillada pek yok zaten pistonlardan baska. vanilla için istiyorsan EthosLab isimli youtube kanalına bir göz at derim. Modlu otomizasyonlar için daha öncede dediğim gibi Direwolf20 lets play serilerine bir göz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Grimnax said: biraz daha reailst olmasını istiyorsan oyunun Terraformacraft isimli modu biraz araştırmanı tavsiye ederim. 1 ingot elde etmek için ilk önce yeterince eritip ardından bir kalıp ile sogutman gerekiyor en basitinden gercek hayatta yapabilecegin gibi. yada ne bilim tünelini kazarken random cave-in ler olabiliyor. o kadar gerçeklik biraz fazla geldiği için bana bulaşmadım hic ama cidden cok detaylı bir mod okuduğum kadarıyla. bak bu olabilir işte not aldım bakcam bi ara buna . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Ty grim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar