Bullbird Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 windows 7 ultimate 32 bit,ayni problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ok o zaman 64 bit e uygun elimizdeki tool ve modlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Yalnız ben o programları eski makinemde win xp 32 bitte kullanmıştım :/ Win7'nin çıkardığı bir nane olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 32 bit kaynaklı oldugunu sanmıyorum ya. Türkçe windowslarda o sorunu cıkarıyor NEI malesef. ben 32 veya 64 bit hertürlü kullaniorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 not enough items yerine Too Many Items isimli modu kullanabilirsiniz windowsunuzu ingilizceye cevirme sansiniz yoksa. Recipelari göstermez ama sorunsuz item spawn eder TMI. recipelar icin ise recipebook isimli bi addon olucak onu kullnabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Hmmm. bu daha mantıklı :D bu arada abi grim, mod mod dediniz, NEı bi kurdum, kendime über bir armor fln yaptım bu ney deyip, eee bitti oyunun keyfi :D gidip dragon mu öldürsem endgame e geçip :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 hah armor yapmak pek bisi degil. zaten minecrafti item spawn ederek oynadigin sürece sıkılman coook kısa sürücektir mutlaka ne kadar content olursa olsun. production linelar yapabilirsin sorting systemlar. ne bilim geothermal energy e girisebilirsin railcraft ve mystcraft ile beraber. oda olmadı nucleer engineeringe baslayabilirsin. yada arıcılığa başla ? :P ama legit oynamadıktan sonra kesinlikle sıkılıcaksın cabucak hah. yapabilceklerinin bi kısmını bu direwolf20 nin lets play serilerinden görebilirsin örnek olması açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 abi dediklerin bana uçak mühendisliği gibi geliyor açıkcası :D ben sanırım temiz temiz "aaaa diamond!!!" diye takılıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Neden kastınız abi okada direkt yükleyin http://www.technicpack.net/tekkit/ Oynayın yani... Server isterseniz de verelim IP yi hergün olmasada arada bir giriyoruz TS den iletişim yapıyoruz Dworgian said: abi dediklerin bana uçak mühendisliği gibi geliyor açıkcası :D ben sanırım temiz temiz "aaaa diamond!!!" diye takılıcam :D Onuda dersin ne var canım sen illa bu işlere karışcan diye bişi yok Diamond varyani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 technic hala 1.2.5 üzerinden calısıyor. modların yeni versionlarında eklenenleri görünce insanın gram oynayası kalmıyor malesef eski versiyonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ben vanilla oynayip kendim bulucam stronghold u :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 stronghold bulmak icin Eye of Ender craftlaman gerekiyor random gezerek bulman imkansıza yakın yeryüzünde degilse strongholdun bi kısmı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Evet dün üsenmeyip arastirdim oyleymis. İşte o yüzden, kendim kendime debelenip yeteri kadar enderman fln bulup sonra stronghold arayışına gireceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 şu serverları merak ettim oyunu aldım,girdim bi kaç tanesine baktım,bi yapını veya sandıgını ortada nasıl burakıcan komutları falanmı var gelip birisi yağmalamasın diye falan.. mesala sandıgı kilitlemek gibi,serverlarda nasıl yürüyor işler,yakınlarda bi kaç komşum olsa cokda kötü olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 her serverda farklı plugin kullanıldıgı icin farklı komutlar/işlemler oluyor chest kilitlemek için. srverdan birilerine sorucaksin yada forumları fln varsa onlara bakıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 oyundak cıktık girdimizde ev ortada falan yok gibi bi şey olmaz yanı diyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 valla genelde alan korumasi vermiyorlar extra. ama towny yada factions tarzi bir plugin varsa serverda kendin satin aliyorsun ingame para ile belli alanlari senden ve davet ettiklerinden baska kimse dokunamıyor alana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 arsa satın alcaz yani oda güzelmiş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bu lav yakınca kurtulmanın yolu varmı ya gitti yine level ler. bi de yüksek level olmamın ne gibi artıları var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Yanında bi kova suyla gez hep, yanınca bi dök içine gir kurtul. SOnra geri alırsın yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Suyu dokunce geri alabilio musun? Ha tmm yerde bir nokta kazip icine dokersen alirsin dogru ama direk yere dokersen hem o su akinti halini alio hem de geri kovaya gelmio :/ O zaman toprakla kurutmak zorunda kaliosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ben su kaynagı tasımayı düsünüyodum iyi daha kolay yolu varmış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 suyu nereye koyarsan koy alırsın geri bucket ile creativeda olmadıgın sürece:) level olayi ise toolları silahları etc enchantlamak icin kullanılıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Valla ben suyu koydugumda (duz topraga) kocaman bir hal alio daha da geri girmio kovaya. Bilemicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 tam koydugun noktadan geri alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar