Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
not enough items yerine Too Many Items isimli modu kullanabilirsiniz windowsunuzu ingilizceye cevirme sansiniz yoksa. Recipelari göstermez ama sorunsuz item spawn eder TMI. recipelar icin ise recipebook isimli bi addon olucak onu kullnabilirsiniz
Mesaj tarihi:
Hmmm. bu daha mantıklı :D

bu arada abi grim, mod mod dediniz, NEı bi kurdum, kendime über bir armor fln yaptım bu ney deyip, eee bitti oyunun keyfi :D

gidip dragon mu öldürsem endgame e geçip :(
Mesaj tarihi:
hah armor yapmak pek bisi degil. zaten minecrafti item spawn ederek oynadigin sürece sıkılman coook kısa sürücektir mutlaka ne kadar content olursa olsun.

production linelar yapabilirsin sorting systemlar. ne bilim geothermal energy e girisebilirsin railcraft ve mystcraft ile beraber. oda olmadı nucleer engineeringe baslayabilirsin. yada arıcılığa başla ? :P ama legit oynamadıktan sonra kesinlikle sıkılıcaksın cabucak hah. yapabilceklerinin bi kısmını bu direwolf20 nin lets play serilerinden görebilirsin örnek olması açısından
Mesaj tarihi:
Neden kastınız abi okada direkt yükleyin
http://www.technicpack.net/tekkit/
Oynayın yani...

Server isterseniz de verelim IP yi
hergün olmasada arada bir giriyoruz TS den iletişim yapıyoruz

Dworgian said:

abi dediklerin bana uçak mühendisliği gibi geliyor açıkcası :D

ben sanırım temiz temiz "aaaa diamond!!!" diye takılıcam :D

Onuda dersin ne var canım sen illa bu işlere karışcan diye bişi yok
Diamond varyani :)
Mesaj tarihi:
şu serverları merak ettim oyunu aldım,girdim bi kaç tanesine baktım,bi yapını veya sandıgını ortada nasıl burakıcan komutları falanmı var gelip birisi yağmalamasın diye falan..

mesala sandıgı kilitlemek gibi,serverlarda nasıl yürüyor işler,yakınlarda bi kaç komşum olsa cokda kötü olmaz..
Mesaj tarihi:
her serverda farklı plugin kullanıldıgı icin farklı komutlar/işlemler oluyor chest kilitlemek için. srverdan birilerine sorucaksin yada forumları fln varsa onlara bakıcaksın
Mesaj tarihi:
valla genelde alan korumasi vermiyorlar extra. ama towny yada factions tarzi bir plugin varsa serverda kendin satin aliyorsun ingame para ile belli alanlari senden ve davet ettiklerinden baska kimse dokunamıyor alana
Mesaj tarihi:
Suyu dokunce geri alabilio musun? Ha tmm yerde bir nokta kazip icine dokersen alirsin dogru ama direk yere dokersen hem o su akinti halini alio hem de geri kovaya gelmio :/

O zaman toprakla kurutmak zorunda kaliosun :)
  • Yeni Oluştur...