Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

GERGE

Öne çıkan mesajlar

peşini bırakmıyorum, sırf ölünce başkasını suçlasa bile önce bi küredip sövüyorum, sonra açıklayarak eziyorum, tabi bi yandan küfür, bak bak böle böle ypaıyosun ondan ölüyosun sen şusun busun diye devam ediyorum.

en son olarak oyunu kaybetmemizi ona bağlıyorum ve başarılı olursam takım galeyana geliyo adama saydırıyor.

işe yarıyor fakat aynı oyunda 2 kişiye yaparsam bunu brazzers live event karmaşa çıkıyor kim kime dum duma herkes reportlanıyo oralardan kaybediyorum sanırım.

bide bi kere ceza alırsan sonradan ceza alma oranın kesinlikle artıyor, daha önce konudada dediğim gib, 1er reportluk 4 oyun var, karşıdaki küfretmiş ben mutelayıp geçmişim, noob noob demiş açıklamışım devam etmiş mutelamışım vs 1 hafta ban yedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sona [All] [00:00:42] canhon
Irelia [All] [00:00:49] faz esse
LeBlanc [All] [00:00:59] yarrak var isten mi
Yorick [All] [00:00:59] speak a human language pls
Kha'Zix [00:01:02] amk mastreisler yalan olmuş gene
Sona [All] [00:01:10] weed ya
Yorick [All] [00:01:16] weed is op

bu çıktı tribunalda banlanıcak olan yorick
Sosyal ağlarda paylaş

sezon 1 den beri saydırıyorum herkese heleki lol sucks dota rocks diyerek dotaya geçtiğim zamanda ranked dahil 2 oyundan birinde leave atıyordum.

hatta daha 2-3 gün önce canım oynamak isteyince girdim ranked kassadin oynuyorum.işte 100 normal oyundan sonra rank girmiş bir adam var daha rünleri bile tam değil.2 role oynayabiliyor sadece başka rolü verdiler diye ağlıyor blue yu vermeyi bırak benim almakta olduğum blueyu smite ile çalıyor

adama öyle bir sövdüm ki adam ağladı lan oyunu bıraktı herif ahhaha

ve daha henüz 1 günlük bile ban yemedim
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

peşini bırakmıyorum, sırf ölünce başkasını suçlasa bile önce bi küredip sövüyorum, sonra açıklayarak eziyorum, tabi bi yandan küfür, bak bak böle böle ypaıyosun ondan ölüyosun sen şusun busun diye devam ediyorum.

en son olarak oyunu kaybetmemizi ona bağlıyorum ve başarılı olursam takım galeyana geliyo adama saydırıyor.

işe yarıyor fakat aynı oyunda 2 kişiye yaparsam bunu brazzers live event karmaşa çıkıyor kim kime dum duma herkes reportlanıyo oralardan kaybediyorum sanırım.

bide bi kere ceza alırsan sonradan ceza alma oranın kesinlikle artıyor, daha önce konudada dediğim gib, 1er reportluk 4 oyun var, karşıdaki küfretmiş ben mutelayıp geçmişim, noob noob demiş açıklamışım devam etmiş mutelamışım vs 1 hafta ban yedim :D

sen iğrenç bi adamsın çünkü. kitap diil misin sen? beraber oynamak zorunda bırakıldığımız her oyun bende reportladım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi uzamasına gerek yok. 1 oyun yaptım, sonra tüm türkleri ignoreladım lsitedeki. iğrençti yani. adamn oyun şekli. küfür + ks + lane e gank ayağına girip creepleri sen oradayken alması / shove u. ha ne kadar uzvunda olur bilmiyorum da berbattı yani. maç sonu takır takır sildim tüm türkleri listemden.
Sosyal ağlarda paylaş

ortaya bir acı macı yok. dediğim gibi çirkin bir adamsın. ben rustan fransızdan senden yediğim griefi yemedim oyunda.

5 kişi beraber girerken son saniyede veigar junglelar. lulu toplar falan.

insan tek başınayken yapar ama beraber 5 kişiyle girip her oynadığımız oyunun ruhuna sıçarken azıcık utanır böle. niye ki? diyince banane abi falan diye cevap veren adamla oyun moyun oynanmaz. umarım senin gibilerin hepsine perma ban gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

abi selam arkadaş olalım mı? Türk server'ında yaklaşık 1 aydır her oyun gerek feedleyerek, gerek söverek, gerekse öküz gibi feedlendiğim oyunun yarısından sonrası sadece base'de kalıp break dance yapmaya çalışarak kendi çapımda bir harass ritüeli gerçekleştiriyorum. Bütün serverlarda işini layığıyla yapacak arkadaşlar bularak bir grup kurmak istiyorum. Eğer cevabın evet ise yarın west serverında girdiğin her oyunda /all'dan söverek beni bul.
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

Evet lol oyuncuları çok kolay yönetiliyor.Beş kişilik takımda çenesi düşük bir kişi veya vasat iki kişi diğerine yüklendiği an grubun kalanı derbi izler gibi baskın olanı tutuyor
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

abi dünyanın en iyi oyuncusu olsun. kendini takımını griefleyen adam iğrenç bir adamdır.

kitabın bi kere feedlediğini görmedim. salak salak şeyler alsada hakkaten iyi oynuyor oyununa hiç lafım yok. ama iğrenç bir herif en azınadn oyunda gördüğmüz kadarıyla

+1

feedlemiyor yardırıyor eyvallah da ks yapıp abi istemeden demeleri beni öldürüyor adc olmasam umrumda değil lakin serpilmem gereken yerde ks olunca tadım kaçıyor.
haliyle takım oyunu dönmüyor kitap'ın olduğu oyunlarda base merkez kafasına göre herkes
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...