Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Myshkin said:

http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish

asdf bu ne abi :D. chatde küfürler uçuşuyor. Küfür etmeyi üstünlük zanneden "salaklar" var ya (ironi :P)
Mesaj tarihi:
Beyler benim main adc draven ama karsıya kog veya cait aldıklarında çok zorlanıyorum.Şimdi dravenın tüm antilerine karşı sivir var counterlayan.Hiç sivir oynamadım ama ucuz da zaten alayım mı yoksa caitlyn kog maw için falan başka bi öneriniz var mı ?
Mesaj tarihi:
Sivirle oynamak aşırı eğlenceli. Range olduğundan çok da zorluk yaratmıyor, tek problemi bence mana. Bunun dışında eğer takım arkadaşların aptal değillerse r ile koca koridoru silip süpürebiliyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

Beyler benim main adc draven ama karsıya kog veya cait aldıklarında çok zorlanıyorum.Şimdi dravenın tüm antilerine karşı sivir var counterlayan.Hiç sivir oynamadım ama ucuz da zaten alayım mı yoksa caitlyn kog maw için falan başka bi öneriniz var mı ?

tr server'da oynuyorsan eğer lol türkiye facebook sayfasını beğenince sivir ve skin veriyorlar.alıp deneyebilirsin.
Mesaj tarihi:
GEd said:

Bu tr turnuvası mekanda falan degil de online mi yapiliyor?
Sadece oyundan görüntü var. Katılımcı goruntusu falan yok

adeks sanırım ?
online kaldıracak bağlantı yok trde cunku haftasonu sdf
Mesaj tarihi:
The Game'de organizasyon, takımlar falan orda, online değil yani. takımları göstermemelerine şaşırmamak lazım oyunun içinde first blood'ı kaçırıyor herifler sdfassdgdfg
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

Graves i draven i counterlayan her hero counter lıyor ayrıca draven da counterlıyor.Miss fortune da çok etkili değil cait e falan.
şu anki viable ad carryler olarak önerdim mf ile gravesi, zaten sivir gibi shit tier ad carryler yerine oynaması kısmeten kolay ve etkili adc almaları daha iyi olur.

ad carryde counter olaylarına çok bakmayın 1.5k+ elo değilseniz çok farketmiyor oyunlarda, supportun rolü daha öncemli oluyor bot lanede

hatta genel olarak o championselectteki counter listeleri pek geçerli olmuyor oyunlarda çünkü millet a bu bunun counterıymış diye çok iyi oynamadığı heroyu alıyor karşıdaki adam da iyi oynuyorsa sadece dalga konusu oluyor.
Mesaj tarihi:
ben yeniyim bunda da; iki oyundur "attempting to reconnect" diyor sonra daha da düzelmiyor. bağlantımda sorun yok. çözümü var mıdır?

ayrıca maçtan çıkamıyorum da, devam eden maçtan çıktın geri dön diyor çıkınca...
Mesaj tarihi:
bağlantında sorun var.
2.ye gelirsek oyun bitmeden çıkamıyorsun oyundan askıda kalıyor hesap her oyuna girmeye çalıştığında reconnect verir o oyun sonlanana kadar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...