DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 darius direk pentakill istatistiği kasmak için çıkmış ya, daha yeni harcamıştım 50k ip tekrar birikince alıcam direk elemanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 aynen direk youtubea darius penta kill yazınca bile anlaşılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Züpürge said: Firewall bilmemne diye.. eskiden yeni patch çıktığında yapardı sonra geçerdi kendiliğinden felan. run as admin felan gibi şeyler yada firewall varsa kapamak yada oyunun portlarına bakıp forwardlamayı dene. denediydim zamanında ama işe yaradımıydı yaramadımıydı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 eksisozluk said: server a girmek isteyenler client açkken klavyede tuşlara basarak (sanki hile metni giriyormuş gibi) "thereısnourflevel" yazarlarsa client online hale gelecektir. ana forumda olay çıkmış kıyamet alametleri diyorlar biz de bilmiyoruz sebebini efenim. ama yemin ederim offline oyun tam son "l" harfine basınca online oldu girdim. hatta türk forumlarında deneyenler de olmuş link atıyorum inanmayan baksın hocam. http://forum.donanimhaber.com/m_61367570/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61367570 sdfsfdsfsfsd "efmukl" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 LethE said: Züpürge said: Firewall bilmemne diye.. eskiden yeni patch çıktığında yapardı sonra geçerdi kendiliğinden felan. run as admin felan gibi şeyler yada firewall varsa kapamak yada oyunun portlarına bakıp forwardlamayı dene. denediydim zamanında ama işe yaradımıydı yaramadımıydı hatırlamıyorum Hepsini denedim bunların ama nafile.. İlla babalayacak oyun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 biliyordum adamlar bana özel queue yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 http://www.efsanelerligi.com/ bu ne be ? inoffiziel bişi di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 official olduğuna ihtimal vermek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 sağ üstte 1. lig başladı yazdığına göre bende ihtimal vermiyorumn. girişimci bi arkadaş türkleşetirip sonra riot a kiralamak istemiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 asdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 adamın videolar iyiymiş http://www.youtube.com/watch?v=r3Wb-l4zkHw&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 amumu fena damage yapmış orada yanlız o ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 DARYUSUN KARDEŞİ GELİYOMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 http://na.leagueoflegends.com/news/double-ip-weekend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 yahu bende diyodum gece gece ip boost nerden geldi. bilsem uyumaz farma bağlardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 GEd said: adamın videolar iyiymiş http://www.youtube.com/watch?v=r3Wb-l4zkHw&feature=relmfu Ultisi efsane olmus orda adeta peygamberligini ilan etmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 yine alkollü bir akşam yine sıçtım elomnu içine xD xD xD gerizekalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 vayne hmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Vayne ve Katarina diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 pati içi 5v5, hadi toplanın. kizilsakal ezicez geçicez diyo valla altta kalmamamız lazım. ps: o reismler ne lan :D sondaki teemo mu. tam bi trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 hadi kontenjan bol gelin züpürge bırak spectate i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Nickleri bilmiyorum ya ben sizin, east mi west mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 westteyiz. kitap honorablefighter züpürge wastryx satorin kizilsakal var suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Ekledim herkesi, yalnız benim level 12 henüz, west'te yeni sayılırım biraz ama pati maçı varsa katılabilirim eğer isterseniz tabii. -mabelsfatalfable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar