Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

GERGE

Öne çıkan mesajlar

V1.0.0.153:
Armor Reduction per stack reduced to 6.25% from 7.5% (Maximum reduction is now 25% from 30%)
Flat Armor Penetration reduced to 10 from 15 and is now unique.

V1.0.0.152: Rework
Recipe: The Brutalizer + Ruby Crystal
Item cost: 3000
Combine cost: 1188
+250 health
+50 attack damage
+10% cooldown reduction
+15 armor penetration
Passive: Dealing physical damage to an enemy champion reduces their armor by 7.5% for 4 seconds. This effect stacks up to 4 times.

ps: yani sen imba dönemini kaçırdın bi kere
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen öyle bir saçmalık var, adam Luxemburg'dan 15 ping, millet İstanbul'un göbeğinden 80 ping, gerçi müstahak bize sömürülmeyi, eksik ve kötü hizmeti sonuna kadar hak ediyoruz, hem de hayatımızın her aşamasında. Adam gibi Tr serverları açana kadar para harcamayacağım bu oyuna, kendi çapımda zayıf, küçük ve etkisiz protestom bu şekilde =).
Sosyal ağlarda paylaş

Daha sabah 37 pingle oynadim. Ben gordugume inanmiyim mi? Dandik alt yapiyla, adslle vs. oynuyorsaniz hic 90msle oynuyoruz riot serverlari dandik demeyin. Fiberle daha 50 uzeri gormedim ben, avrupada da serverlarin dibinde yaaadim 1 sene orda da 17-30 arasi aliyordum. Ki 17ms'le 50ms arasinda fark yok hiz stabil oldugu surece.
Sosyal ağlarda paylaş

şerefsizler rengar'ı nerflemiş üstüne brutalizer ve bc nerfü gelmiş ben de niye solo top adam dövemiyorum diyorum

noob gibi q maxleyen yetersiz rengar oyuncuları için çok farketmese de w-e maxleyip top lane i karşıya dar edenlere gelmiş tabii nerf. ultisini de resmen katletmişler bişey demiyorum

bc nerf gerekliydi tabii de şu salak patchten önce brutalizer rush ve w-e max ile soloqueue'da lane kaybetmemiştim hiç çok kötü oldu bu
Sosyal ağlarda paylaş

işte önce bi ban yedik 15 gün. oynadık biraz sonra xmas banı yedik bi tanede anca 1 ocakta açılıyo

ban dediğime bakma hacı işte, geriekalı herifler hem bok gibi oynuyolar. hem reportluyolar. tribuAnalda YES YES diyip geçiyo herşeye.
dikkat ettim olmıcak reportlar vardı punish dedim, adamlar ban yedi gözüküyor listede.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...