LethE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 V1.0.0.153: Armor Reduction per stack reduced to 6.25% from 7.5% (Maximum reduction is now 25% from 30%) Flat Armor Penetration reduced to 10 from 15 and is now unique. V1.0.0.152: Rework Recipe: The Brutalizer + Ruby Crystal Item cost: 3000 Combine cost: 1188 +250 health +50 attack damage +10% cooldown reduction +15 armor penetration Passive: Dealing physical damage to an enemy champion reduces their armor by 7.5% for 4 seconds. This effect stacks up to 4 times. ps: yani sen imba dönemini kaçırdın bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Smartcast turkcesı ne menulerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Sunucular bana yakın herhalde:) Her oyun 20 pingle oynuyorum, evden millet fiks 80 ping trde. Eski işyerinden West de 8 pingle oynuyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Aynen öyle bir saçmalık var, adam Luxemburg'dan 15 ping, millet İstanbul'un göbeğinden 80 ping, gerçi müstahak bize sömürülmeyi, eksik ve kötü hizmeti sonuna kadar hak ediyoruz, hem de hayatımızın her aşamasında. Adam gibi Tr serverları açana kadar para harcamayacağım bu oyuna, kendi çapımda zayıf, küçük ve etkisiz protestom bu şekilde =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Adamların suçu değil ki server'a 80 ping alman. Ben de İstanbul'dayım 30 civarı ping'im. West'e vs. farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 deadwoll said: Adamların suçu değil ki server'a 80 ping alman. Ben de İstanbul'dayım 30 civarı ping'im. West'e vs. farketmiyor. 30 pingle Almanya ve Luxemburg'da bulunan serverlara bağlanan henüz çıkmadı bu ülkeden maalesef, inandırıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 bişi demeye yüzümüz yok ki adamlara, patinin kendi ns sunucusu gene avrupada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Daha sabah 37 pingle oynadim. Ben gordugume inanmiyim mi? Dandik alt yapiyla, adslle vs. oynuyorsaniz hic 90msle oynuyoruz riot serverlari dandik demeyin. Fiberle daha 50 uzeri gormedim ben, avrupada da serverlarin dibinde yaaadim 1 sene orda da 17-30 arasi aliyordum. Ki 17ms'le 50ms arasinda fark yok hiz stabil oldugu surece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Fin said: come again renk körlüğü yok sanırım ? "yeşil nerde görmüşler onu, bi de saçı kızıl değil.." yazar burada "fanart'taki saçı kızıl değil" demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ayrıca ilk kez login screen'ımı değiştirdim. http://www.youtube.com/watch?v=YcqR6uZqnts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 şerefsizler rengar'ı nerflemiş üstüne brutalizer ve bc nerfü gelmiş ben de niye solo top adam dövemiyorum diyorum noob gibi q maxleyen yetersiz rengar oyuncuları için çok farketmese de w-e maxleyip top lane i karşıya dar edenlere gelmiş tabii nerf. ultisini de resmen katletmişler bişey demiyorum bc nerf gerekliydi tabii de şu salak patchten önce brutalizer rush ve w-e max ile soloqueue'da lane kaybetmemiştim hiç çok kötü oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 tekrar buff geliyor rengara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 syndraya dokunmazlar inş. buff gelicek diye çok korkuyorum. zaten gizli op, bi de üstüne bufflanıp fotm olursa itin dötüne sokarlar 2 patch sonra QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 syndra bufflanıyo zaten. range + base damage + aoe size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 şu skillerin lv5te ek özellik olmasını pasif diye yutturcaklarına cassionunkine benzer combo yapmayı ödüllendiren bi pasif verseler yeter bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 http://i.imgur.com/i6tBU.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 of sıçtık etraf fotmcu lamerlerle dolucak sonra da her gereksiz veya over bufflanan heronun başına gelen hammer gelicek son maçlarımı yapıyım bari aşkısıyla http://i.imgur.com/rBjrV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Syn zaten hayvan gibi vuruyordu daha ne buffu gelicekmişki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 o değil de takım kurduk yalan oldu, bi gün de 5 kişi aynı anda online olmadı ranked tecrübesi olan dürtsün oyunda invite atayım, 9 kişiye tamamlayalım 5'i yakalayınca gireriz hemen. 7 kişiydik şu an 5 kişiyiz 4lük slot var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 banlıyım giremiyoru mhacı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 olm senin de banın bi açılmıyo ki yakında basacaklar permayı dikkat et biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 işte önce bi ban yedik 15 gün. oynadık biraz sonra xmas banı yedik bi tanede anca 1 ocakta açılıyo ban dediğime bakma hacı işte, geriekalı herifler hem bok gibi oynuyolar. hem reportluyolar. tribuAnalda YES YES diyip geçiyo herşeye. dikkat ettim olmıcak reportlar vardı punish dedim, adamlar ban yedi gözüküyor listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Hangı sunucuda takım kurdunuz doruk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Tribunal'dan geçenleri mod'lar kontrol ediyor. Ne kadar ipliyorlar onu bilemem ama. O değil, sen bu kadar ban yedikten sonra nasıl hala perma vermiyorlar onu merak ediyorum. Dikkat et gidecek account sdf. 4 haftanın 2 haftasını banlı geçirion zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 haklısın aslında 2. bir west accountunu 30lamaya başlasam iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar