TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi fakat mustache? :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ya top için ya da iyi bir adc önerir misiniz? başladığımdan beri olaf-amunu-wukong takıldım durdum. Wukong ranked gamelere girince top'ta yetersiz kalmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 kendi laneini her türlü kazanan değil de kaybetmeyen champler var top için irelia mid için morgana oynaması kolay ve etkili iki örnek bot lanede baya kombinasyon olduğu için kesin birşey söylemek zor ama başlangıç için sivir ve ashe, tecrüben varsa corki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 http://i.imgur.com/NHEWP.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ya degilde surrender olayi cok boktanmis, azcik ezince herifler pes ediveriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 http://tr.twitch.tv/azubuogn/popout efsane maç oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 PastorOfMuppets said: Draven bi Syndra değil çocuklar. Hayır güçsüz bir de, sinirlerin de harap olduguyla kalıyor. draven da güçsüzse yani. en iyi adc, ben oynamadım hiç. hani dağıtıyorum fln değil. gördüğüm örnekler arasında draven ve vayne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Kaede said: http://tr.twitch.tv/azubuogn/popout efsane maç oluyor orası cok takılıyor 480pde http://tr.twitch.tv/ongamenet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 1 kere bile teklemedi bende problem sende olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ahah evet background dl varmış yalnız support lb nedir ya trollpick gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 oha ezreala frost gauntlet mıdır nedir ne imbe oluyormus aboooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 singed ve tf çok yetersiz kaldı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Jeeztro said: PastorOfMuppets said: Draven bi Syndra değil çocuklar. Hayır güçsüz bir de, sinirlerin de harap olduguyla kalıyor. draven da güçsüzse yani. en iyi adc, ben oynamadım hiç. hani dağıtıyorum fln değil. gördüğüm örnekler arasında draven ve vayne. Draven değil, Syndra güçsüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Güçsüz değilde çok ortalama bi champ bence yoksa dmg output/harass o kadar kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mastery ve rune pagelere isimlendirme yapamıyor muyuz? Unutuyorum ben hangisine hangisi olduğunu mesela olaf için defensive ağırlıklı 2. page'i kullanıyorum ancak karışıyor bunu olaf diye değiştiremiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Yapılıyor mastery 1 yazan yere gel tıkla imleç çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 bu rune olayi nasil oluyo peki? neye yariyo vs? nasil kullaniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 dropdownliste mouseover yapıcna yazıyo ztn ne var runepagede. kaç sayfan var ayıp ya paranla artizlik yapma :/ çeşitlilik olsu ndiye konmuş ama çoğu heroya standart en veirmlisi armor sarı/magicres mavi kırmızı ve quintlerde ad,arpen,mpen den biri. ha adc oynuyosan early game için full AD sayfası iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 VI DÜNYANIN EN EGLENCELI ŞEYİ FALAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Bende Adc = sarı armor,mavi magic resist/level, kırmızı arp ve ad quint Apc = sarı armor,mavi magic resist/level, kırmız spp ve ap quint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 17 dakkada oyun aldık eziyorum miss fortunela , sur bile çekemediler ahahahhahahaah, çok başarısız türkiye serverı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 hic bisi anlamadim rune olayindan eahuah buarada bazi itemlarin iconlari kirmizi neden öyle? onlari almamalimiyim? Bide ashe ile oynamaya basladim biraz biraz, bikac build yaptim, guzel critical hp falan yaptim, herifin biri cikip "o build ne lan allah belani" diye yerden yere vurdu dsgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 copry said: 17 dakkada oyun aldık eziyorum miss fortunela , sur bile çekemediler ahahahhahahaah, çok başarısız türkiye serverı isim ver arkadaşım :/ , dayanamıyorum her oyun shitstormfest dönüyor ana vrat sövüyorum ben eu da böyle davranmazdım., en fazla noob musun arkadaşım derdk geçerdik şimdi her oyun 'adres ver köpek' diye geçiyo, yani ksıacası friend lazım friend. çok can sıkıcı yalnız lv5 ken karşına flash/ignite + full runepageli adam gelmesi :D ps: korax tr deysen bi oyun atak , bariz bi saçmalıgın varsa söylerim. tr ddeyse ayrıca buildini yerden yere vuranlar oynu bilmiyor üzülme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 north eu'dayim yav, dotadan sonra hersey anlasilir geliyoda tam cözebilmis degilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 LethE said: copry said: 17 dakkada oyun aldık eziyorum miss fortunela , sur bile çekemediler ahahahhahahaah, çok başarısız türkiye serverı isim ver arkadaşım :/ , dayanamıyorum her oyun shitstormfest dönüyor ana vrat sövüyorum ben eu da böyle davranmazdım., en fazla noob musun arkadaşım derdk geçerdik şimdi her oyun 'adres ver köpek' diye geçiyo, yani ksıacası friend lazım friend. çok can sıkıcı yalnız lv5 ken karşına flash/ignite + full runepageli adam gelmesi :D ps: korax tr deysen bi oyun atak , bariz bi saçmalıgın varsa söylerim. tr ddeyse ayrıca buildini yerden yere vuranlar oynu bilmiyor üzülme :D C0PRY 2. harf sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar