Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

GERGE

Öne çıkan mesajlar

dropdownliste mouseover yapıcna yazıyo ztn ne var runepagede. kaç sayfan var ayıp ya paranla artizlik yapma :/

çeşitlilik olsu ndiye konmuş ama çoğu heroya standart en veirmlisi armor sarı/magicres mavi kırmızı ve quintlerde ad,arpen,mpen den biri.

ha adc oynuyosan early game için full AD sayfası iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

hic bisi anlamadim rune olayindan eahuah

buarada bazi itemlarin iconlari kirmizi neden öyle? onlari almamalimiyim? Bide ashe ile oynamaya basladim biraz biraz, bikac build yaptim, guzel critical hp falan yaptim, herifin biri cikip "o build ne lan allah belani" diye yerden yere vurdu dsgds
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

17 dakkada oyun aldık eziyorum miss fortunela , sur bile çekemediler ahahahhahahaah, çok başarısız türkiye serverı

isim ver arkadaşım :/ , dayanamıyorum her oyun shitstormfest dönüyor ana vrat sövüyorum ben eu da böyle davranmazdım., en fazla noob musun arkadaşım derdk geçerdik şimdi her oyun 'adres ver köpek' diye geçiyo, yani ksıacası friend lazım friend.

çok can sıkıcı yalnız lv5 ken karşına flash/ignite + full runepageli adam gelmesi :D

ps: korax tr deysen bi oyun atak , bariz bi saçmalıgın varsa söylerim.
tr ddeyse ayrıca buildini yerden yere vuranlar oynu bilmiyor üzülme :D
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

copry said:

17 dakkada oyun aldık eziyorum miss fortunela , sur bile çekemediler ahahahhahahaah, çok başarısız türkiye serverı

isim ver arkadaşım :/ , dayanamıyorum her oyun shitstormfest dönüyor ana vrat sövüyorum ben eu da böyle davranmazdım., en fazla noob musun arkadaşım derdk geçerdik şimdi her oyun 'adres ver köpek' diye geçiyo, yani ksıacası friend lazım friend.

çok can sıkıcı yalnız lv5 ken karşına flash/ignite + full runepageli adam gelmesi :D

ps: korax tr deysen bi oyun atak , bariz bi saçmalıgın varsa söylerim.
tr ddeyse ayrıca buildini yerden yere vuranlar oynu bilmiyor üzülme :D

C0PRY 2. harf sıfır
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...