Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

GERGE

Öne çıkan mesajlar

zed fena değil ama etkili olmasının büyük bir kısmı milletin bilmemesinden kaynaklanıyor

yukarıda çok etkisiz mesela. defansif skill yok, sustain yok. kısa ve orta süreli tradeleri çok iyi ama energy gaini diğer energyli herolara göre acaip kötü olduğu için bunu bilen top herolarının 90%ını oluşturan bruiserlara karşı acaip etkisiz

jungleı hızlı ama hem attığı gölgenin hem de ultisinin rangei çok kısa olduğu için gankleri tutturmak zor

şu anda kötü talon kıvamında bir hero
Sosyal ağlarda paylaş

ya henüz ranked games e çıkamadım lvl 25 ancak nefret ettiriyorlar şu oyundan.

her oyun afk var diye draft a geçtim şimdi bi oyun kurulamıyor. Çocuk gibi top bot adc muhabbetleri
ranked games te de böyle mi ya? Şu an 8.kez oyun kurulmasını bekliyorum bu adamlara da leaver cezası verilmesi lazım aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

elo reset iyi geldi dsfsd

kazandığımız oyunlar hep başabaş ama kaybettiğim oyunlar hep takımda 1-2 troll leaver first time orianna falan oluyor.

@dusuncelihayvan

o muhabbetler hep olacak, ama ranked game'de queue dodge cezası 30 dakika oynayamama, sonrakine bi 30 dakika daha, o yüzden millet o kadar kolay çıkmıyor. normal game'de zaten niye o kadar trydard var hala çözebilmiş değilim, sırf eğlencesine oynanır hani getirisi yok kaybı yok. kalkıp da iyi oynadığım herolarla normal game'e girmem zaten amaçsız, takım olarak girmediysek eğer.
Sosyal ağlarda paylaş

seni seviyorum riot.
jungle fid aldım, jungle xin aldı. xin e troll olarak zed aldılar. darius I TROLOLOL diye gezdi. kog da ağladı :(
umarım elo yazılamz :d

ps AHA açıldı

ps2: hep lyvanna gibi oyunu sabnah açıp akşama kadar chatte lurker gibi bekleyenler yüzünden serverlar kaldırmıyor göçüyor , bu serverlar nedanko herşey yük herşey yük! :(
Sosyal ağlarda paylaş

Bir hafta boyunca oyunu öğretmeye, çoğu oyununu izleyip geri dönüş yaptığım arkadaşımla bugün son oyununu izlerken az önce yaşadığım diyalog:

"Olm dümbük müsün Xin'in ultisini niye 13.lvlde veriyorsun."

"Böyle daha iyi vuruyor. Böyle gidicem bundan sonra."

Havlu atmış bulunmaktayım.

Dipnot : oyunu kaybettiler tabii ki.
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

ps2: hep lyvanna gibi oyunu sabnah açıp akşama kadar chatte lurker gibi bekleyenler yüzünden serverlar kaldırmıyor göçüyor , bu serverlar nedanko herşey yük herşey yük! :(

AHAHAHAHAHAAH WUAAA

olm ben oynuyorum ki boş durmuyorum tıtıtıtı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...