m3g4kill Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Enigma ve Chen ,Navi'ye verilmemesi gereken ilk 2 hero .
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ilk mağlubiyeti aldı Lgd. Pazar gecesi olurmu final ya iş var yarın :(
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Yahu maçı oyundan izleyemiyorum sinir etti. Kaç defa restart attım, tıklıyorum ve alakasız bi replay açıyor pff.
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 navi cinlileri kendi taktikleriyle yendi lololol dendi yonetti rubikle
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 LGD dumur olmuştur Navi ile oynamadan önce tek maç bile vermemişti adamlar :)
Remus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 O rubik ne kadar sansli oyle eheh devamli ulti caldi hemde tidedan feci çevirdi oyunu resmen. Deli etti resmen LGD'yi eheh
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 kaybedenler ve grand final bu gece mi?
xieon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 o sanşlı rubick dedigin adam dota camiasının en ünlü oyuncusu
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 onun şansla alakası yok pek. adam ultiyi kovalıyor zaten ama, ultiyi çaldıran tide'ın suçu mevcut.. navi bi kaç kere maçı satmayı denedi ama satamadı.. yazık oldu lgd'ye.. sen gel 19-0 seri yap, sonra loser bracket'a düş. navi'ler de yine 250k'yı garantiledi. allah kahretmesin abi paralara bak.
Remus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 xieon said: o sanşlı rubick dedigin adam dota camiasının en ünlü oyuncusu Elemendan bal damliyo resmen oyunu aldi götürdü şansı. Tide ulti cakiyo ustune bide rubik cakiyo. Sayesinde void deli item döşedi. Bu kadar şansı tuturmasaydı LGD döndürürüdü oyunu muhtemlen.
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 dün de ig'ye karşı tide'ı çok güzel yakalamıştı, çok iyi oyuncu o konuda.
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 oyun bitiminde "BAL." yazsalardı olurdu diyosun yani.
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ahaha adam pro dota 2 oyuncusu, çıkmış oraya 1m dolar için kasıyor yaptığı hareketi BAL olarak mı açıklıyorsun?
xieon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Delyyyy said: dün de ig'ye karşı tide'ı çok güzel yakalamıştı, çok iyi oyuncu o konuda. Aynen adam 2 gündür tidelarin ultilerini çala çala rezil etti karşı takımı bu bal değil adamın yeteneği savaşlarda dışarıda kalıyor ultiyi yemiyor anında çalıyor. Burası dota burada herşey gerçek. Şu maçlardan önce dendi yi overrated bulurdum ama adam hakkını veriyor
Öne çıkan mesajlar