knoxville Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 dün zhou röportaj verirken gayet güldük ya tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 D@rkwish said: tantun said: Daesu said: daha şöyle efsane bi invokerda göremedik ferraride dahil. fail oldu kim aldıysa. morp baydı ama çok net Zenith Complexity maclarini izledin mi dunku? iceiceice feci invoker oynadi ice dalga geçti complexity ile resmen :D evet invoker disinda da CoL Zenith son iki mac cok guzeldi. Complexity EHOME simdi de tokatlandilar ggwp iki china vs usa maci arka arkaya, bakalim EG ne yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Bamboe tam bir hint fakiri ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Ben bundan sonra darer'i tutuyorum invoker/morph ban :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 basini kacirdim bu macinda bu adamlar ne banladi butun fix banlar oyunda ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 anti 20 dakkada bitirdi oyunu o nasi bi farm. su forumda bide 20 sayfa am furysi tartisilmisti. birtane bile fury cikmayan anti gormedim su ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 çok kötü ezildiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 navinin tokati dkyi kizdirmis, acisini darerdan cikardilar. bi daha navi-dk eslesmesi olursa cilgin mac olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Odeon said: basini kacirdim bu macinda bu adamlar ne banladi butun fix banlar oyunda ahha darer'in ilk 2 banı invoker morph'tu dk nagayı banladı sonra dk gariğ garip herolariı banladı. (wisp, brood, lone druid) darer kalan iyi herolari banladıhatırlamıyorum hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Asyalı carrylerle avrupalı carrylerin farkı çok bariz belli oluyor TI2'de şaka gibi. Avruplaı bir carry olsaydı o DS AM'ye karşı çok daha iyi lanelerdi, mouz.1437'nin daha AM'ye karşı DS ile lane kaybettiğini görmedim EU/NA carrylerine karşı. Burning mode on <3 Aynı zamanda asyalı carryler farmlarını çok iyi kullanabiliyorlar, EU/NA 'da genelde 2-3 item almadan carryler hiçbişi yapamıyor. Hard carry izlemeyi sevenler için asyalı carrylerin şiir gibi oynaması baya zevklidir heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 zenith navi vs CHINAAA gerci zenithte cekik gozlu bir tek navi kaldi burdan gelip alirsa navi devlet madalyasi filan verilsin maasa baglasin devlet bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 gecen seneki internationalı çinliler scam diye ciddiye almamış, Navi alınca 1 milyonu artık nasıl asıldılarsa 12 ay... eziyorlar geçiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 asyalı carryler genelde daha cok farm yapıyo hatta takımları 4 vs 5 oynuyo genelde adam ormanda lanede takılıyo combat ortasında tp atıp farma donen adam gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Maçtan maça değişiyo o, Burning'in earlyde fightlara geldiğide çok oluyo, ihtiyaç yoksa farm takılıyo adamlar genelde. Kişiden kişiye değişiyo onu çok genele vuramıyorum ben. Mesela Black full farm adamın umru değil takım 0-20 gitse bile farmlar :D, ama Misery/pajjkat genelde fightlara gidiyorlar hep. Xboct zaten manyak her yere saldırıyo vs :) TI 2 'de Sylar,mushi vs hayvani agressif carry oynadıkları oldu gayet mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ice'a vermiyolar invoker :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 zenith odasina bakin singapurlular seciyor loda tek basina oturuyo ahha http://www.joindota.com/en/livestreams/1038-international-team-1-cam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 sözde soundproof olması gereken boothlar %100 olmayınca + crowd'u görebildikleri için lvl 1 rosh hikaye abi denemiyceklerdi hiç :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 öf uyudum ya erkenden neler olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 tantun said: Daesu said: daha şöyle efsane bi invokerda göremedik ferraride dahil. fail oldu kim aldıysa. morp baydı ama çok net Zenith Complexity maclarini izledin mi dunku? iceiceice feci invoker oynadi kacırmısım bunu bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 bu luna iş yapıcak gibi ilk team fightı kazandılar. çok pis hırs yaptım bu çekik gözlülere navi veya zenith kazansa şu turnuvayı türkiye dünya kupası almış gibi sevinicem vallah :) (zenithte çekik gözlü ama loda var orada :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 LGD 3. bkb'yi bitirmek üzere initiation sağlam olmazsa her fightı alır LGD artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 tam zenith isi bitirdi derken o nasi bi koordinasyondur abi bkb bittigi an dagittilar luna muna kalmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 D@rkwish said: sözde soundproof olması gereken boothlar %100 olmayınca + crowd'u görebildikleri için lvl 1 rosh hikaye abi denemiyceklerdi hiç :S böyle sahnede seyircileri görebilirken zor evet, hem soundproof olmalı hem de aynalı cam falan olmalı iceriden. adamlar smoke gank yaparken seyirciler de tepki verebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar