dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 9 gün sabret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Beta bitmeyene kadar takımlar dengeli gelmiyecek sanırım. Gerci gelsede olmuo şuan adam 490 win axe almış dk 45 1.3k hp. Saçma itemler :D Demekki adamın hesabından bir noob girio invite bulamayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 sorun mu var gene. connecting de kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ivit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Buddha said: Beta bitmeyene kadar takımlar dengeli gelmiyecek sanırım. Gerci gelsede olmuo şuan adam 490 win axe almış dk 45 1.3k hp. Saçma itemler :D Demekki adamın hesabından bir noob girio invite bulamayan. Gelen adamın kişiliği felanda önemli. Mouz.Singsing 20 pub maçının 15 ini felan kendi throwluyo saçma sapan buildler, aegis denylar vs hani pro adam bunu yapıyosa pub takılan tiplerden ne bekliyceksinki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Yinede herkesin kendi hesabı olsa arkadaşlarınkinden girmez. Adamın statlar cok iyidir oyun moturuda ona göre pro oyun ayarlıodur ama meğersem noob arkadaşı oynuo. En azından bu sorun ortadan kalkar. Ayrıca oyun bulma motoruda heralde betadan sonra iyice geliştirilmiş olur. Şuan düzgün bir şekilde çalıştığını sanmıoyorum. Ya takımıma 3 tane noob hatta yeni başlayan falan geliokarşı ya 5 pro. Yada karşıya 3-4 noob gidio bizim takım çok iyi çok rahat ezioruz. İki türlüde sıkıcı oyun oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 bayağıdır oynuyorum da, oyuna çamur için veya sinir olduğumdan değil. chaos knight a biraz nerf gerekmiyor mu? hani early game de sürekli gankliyorum kastırmıyorum fakat oyun da 5vs5 sonuçta başka fightlar da dönüyor. herif 2-3 fighta girmeyip lane de kasıp dövüyor herkesi. 3vs5 falan kalınan maçlarda oynamasını bilen chaos çok ağır eziyor. ilüzyonlar biraz imba gibi. aynı şekilde voidin 2. skilline de nerf gerekmiyor mu, bir süre sonra hero kule falan dinlemiyor mom kas biraz hp attack speed, damage ölümsüz. zaten ağır carry ama emsallerine oranla biraz daha kırılgan olmasını bekliyorum. obsidianın da banishi biraz imba. çok kısa cd u, maymuna dönüyor oyun bi süre sonra. zaten damage ı çok fazla. item olarak da aganim biraz ucuz bence. çok rahat çıkılıyor ve bazı int heroları için game breaker. rahatsız olduğum bi kaç nokta daha var onları da yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Oyun yine gg heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 nessaj nerfi, alchemist buffı şart. bakın 8 el üst üste kasıtlı olarak alchemist aldım ve gerçekten büyük bir özenle oynadım farm yaptım falan, bir oyunda ruslara sinir oldum gerçi kasıtlı olarak sadece lane sürdüm neyse. ne kadar özenle farmlarsam farmlayayım oyunların hepsini kaybettim. bir tane bile oyun alınmıyor alchemle. tamam ultisi süper düper mod ama olmuyor bu heroda bir şeyler eksik. farmı uçurayım diye o greed skillini veriyorum başta bi tane, yaklaşık bütün wavelere last hit atıyorum o derece hırs yapmışım. her türlü item kombinasyonunu deniyorum ama alchemist beceremiyor. nessaj 0.1 saniyede 4 saniyelik hayvan gibi damageli stunını yedirirken, alchemist 6 saniyede şans eseri patlamadan bekleyerek 4 saniye 340 damage stununu atabiliyor. ya alchemistinki aoe olmalı ya da nessajınki fazla güçlü. acid skilli süper sorun yok onda. gelelim greed, farmlama skilline. gereksizlik abidesi. denylardan falan da gold toplayabilsek de bari amacı olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Bende %80 kazaniyorum alchrmist'le. Build ne cikiyosun ? Ring of basilious, vanguard ondan sonra duruma gore radiance yada blade mail yada yada hood cikiyorum. Ama asil onemli olan takim oyunu o olmadan hicbirsey yapamazsin tabi alch.'le . Pompa ve para gidiceksin. Lvl 6 kadar survive olursan kimse senin hpni bitiremiyo ztn. Tabi ki cok iyi hero degil ama bence denildigi kadar da kotu degil Nessaj'a nerf gelmez. O hero hep oyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Dota2 de bilmiyorum ama normal dotada item siram suydu. Pt - armlet - mom - basher - tarasq - butterfly Tabi karsi herolara gore build degisebilir ama yukardaki en cost effective olan. Bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Alchemist ile chaos niye karşılaştırılmış ki, görevleri farklı heroların çoğunlukla. Chaos daha bir carry, kritik falan sağolsun. Yalnız alchemist ile kazanamama durumu bende de var ve sanırım sebebi büyük oranla takımdaki diğer herolar artı oyuncularla alakalı. Dota 1 de alchemist ile nadir oyun kaybediyordum fakat rasgele eşleştiğim dota 2 de sanırım 3-4 kere oynadığım alch ile 1 oyun aldım ya da almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 lothar cok iyi oluyo alchemist e pub gamelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 geçen gün üst üste 2 defa randomladım alchemist. ilkinde hem farm hem de asist yapınca baya kolay çıktım radiance. ondan sonrası çok basit oldu. ikinci oyunda da baktım takım bensiz de hallediyo verdim kendimi farma. radi ve ac ile 4-5 vuruş falan heralde herolar. rework gereken hero varsa zeus'dur :/ eski popülaritesi de kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 zeusla 25 dakika içinde 28-3 bitirdiğim oyun var. dana gibi güçlü resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 hood alıyosun bitiyo zeus nesi güclü hoş güclü gücsüz bişeyde istemiyorum popülerite demiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Herkes mi Hood alıo? Herkes alıyorsa Zeus baya baya güçlü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 popüler değil diyorum ya OF kssiz 25-3 mü bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Abi oyuna yeni hero geldikce eskilerin populeritesi dusebilir bide genel olarak int herolarina ragbet dusuk gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 strye düşük baya bence int fena değil wind qop invoker furion leshrac sayesinde heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Popüler ne abi 100 tane hero hangi birinin popülerliğini koruyacaklar :D Str dedinde Centaur ne zaman gelio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 görüş bildirdim hata ettim bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ursaya da nerf lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Ursaya gank lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ursayi kastirmican, stunli biseyler de varsa problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar