Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 abi antimage single target herosu, blinki atarsın keser çıkarsın mana burn physical damage veriyo basher, mkb, deso(honda çıkılıyodu, icefraudun vizyonsuzluğu sağolsun orb effect yapmış burda) assault vs daha doğrusu attack speed ile scale olan şeyleri gidiyosun basher ve mkb gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 battlefury gereksiz antimage'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 vanguard 2. item bide vanguard çıkmayıp battlefury pt combata girmeye çalışan antimageler oluyo, 2 damage yiyip kaçıyolar sonra, devamı ülser oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 fury cok erken cikabiliyosa kasabiliteyi arttirmak icin iyi item gpm tavan yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bf farm içindir. manta da skill dodge ve 3xmana burn. Eğer 13-16eşiğinde fury çıkabiliyorsan çıkarsın ya d ahadi iyimser olalım 20.dk geçirmemen lazım. Sonrasında zıp zıp kaçabildiğin için herhangi bir lane de sorunsuzca (tabi aptal aptal hareketler yapmıyorsan) non-stop kasabilirsin. Sonra zaten dövmek için itemlar çıkıyorsun. tıpkı darkwishin linklink ss gibi birşey oluyorsun. Öyle olduğunda da tam anlamıyla one man army oluyor hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Yinede BF gereksiz bence Magina'ya. Creep kaçırmak mümkün değil o heroyala. Zaten kolay kolayda ölmüyor blink ve 3. skill saolsun. Hiç gerek yok BF'ye zaman ve gold kaybı. Daha sğlam itemlar kasarak hızlı kill alabilecek seviyeye gelip killede kasabilir. Karşıda hele noob yoksa hard carry'e kimse o kadar süre tanımaz. O yüzden hızlıca takım oyununa dahil olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 erken yapabiliyosan zaten, zaman gecince yapmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 battlefury farm itemi mi 2008 e geri mi donduk ben yemek yerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 abi bazı insanlar her oyun, slotları doldurup end game 5vs5 team fightta 5 kill hayaliyle oynuyor o yüzden bazı anlatılanlar bazılarına ters geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 afiyet olsun, ne yedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 tonbalıklı makarna 2 tabak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 tango bulamadım krep yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 mantaya bile boş diyor ya sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 icefraud vizyonsuzluk falan nası bi haterlık ya silah dayatıp mı oynatıyolar anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bf ve mantayı kavrayamamışınız daha, sonra neden benim olduğum takım hep yeniliyor diyosunuz lol, magina hard carry dir 12-13 dk da cıkamıyosan bf'yi zaten o heroyu efektif oynama sansın yok bastan kaybetmisin, mantayı cıktıktan sonra baslarsın team fight girmeye. pt bf le team fight a gelen magina isi bilmiyodur zaten edit:bf yerine manta demisim 12. dk da kim manta bitiriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 12-13 dk da manta cıkman icin maginaya saglam free farm kill alman lazım e zaten onlar varsa mantaya gerek de base e sag tıkla girersin. vanguard manta gidiceksen dk 25-30 arası manta cıkması oyun sonuna gidis icin yeterli. zaten bf yapıosan ben kasıcam bilader diyosun bf den sonra hot cıkmıyosan hatalardasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bf yi zaten farm olarak görmeyin sırf hele magina gibi bi heroda cok hızlı lane pushlayabiliyosunuz, karsı takım 2-3 herosunu geri çekmek zorunda kalıyor sırf manta ilizyonları kule almasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 sen asıl bf nin olayını anlamamıssın. bf nin olayı lane/orman arasında sonsuz farmlamayı saglıyo inanılmaz mobility ile. vanguard, hot olmadan magina ila kazanman icin ya cok yenicek takımın ya da adamlarda hic stun mtun bisey olmuycak kimse vurmuycak oyle yani. sen kısaca hic bi fikrin yok. bi kere kastırmıssın ya da sen kasmıssın cok beles bi oyunda dk 15 mantası. sonra manta 15te cok guclu. guclu tabi de 15 de mantayı nası cıktın? e rakip maldı. 15 manta yerine force staff cıksan ne farkeder hic bisey oyle rakibe karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 of yine fanboyluk başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 screwy said: sen asıl bf nin olayını anlamamıssın. bf nin olayı lane/orman arasında sonsuz farmlamayı saglıyo inanılmaz mobility ile. vanguard, hot olmadan magina ila kazanman icin ya cok yenicek takımın ya da adamlarda hic stun mtun bisey olmuycak kimse vurmuycak oyle yani. sen kısaca hic bi fikrin yok. bi kere kastırmıssın ya da sen kasmıssın cok beles bi oyunda dk 15 mantası. sonra manta 15te cok guclu. guclu tabi de 15 de mantayı nası cıktın? e rakip maldı. 15 manta yerine force staff cıksan ne farkeder hic bisey oyle rakibe karsı hacı sen beni hic anlamamısın sanırım, ben nerde dedim hot gereksiz yada bf farmı arttırmıyor diye bf bittigi an lane ve nc arası gidip gelcen zaten blinkle baska nasıl para kascan bf bittikten sonra creep wave mi beklicen? zaten mantadan sonra direk tarak gidiliyor genelde sonra fly yada basher yada taraktan yerine önce vit booster alınıp basher sonra tarak artık oyununa göre edit: ya bf yerine manta yazmısım ilk yazıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 siz ikiniz de beni anlamamissiniz, magina picklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 abi adam maginayla hızlı lane pushluyosun diyo laf anlatmaya kasma bide boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 e bf yi farm olarak gormeyin demissin. sonra 12 dk manta demissin hala konusuyosun bosver kardes normal seviye oyunlarında takıl sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 12dk bf dicektim manta yazmısım, farm olarak görmeyin demedim sadece farm olarak görmeyin dedim push gücü ekliyor oyunun ilerleyen dakikalarında yanlıs var mı bu yazdıklarımda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 spark zaten sen hic konusma sıfır dota bilginle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar