Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
galiba o yüzden de report etmişler
low priorityye kondunuz falan diyor. loot da xp de vermiyor kaç tane oyun attıysam üstüne. 1 gün falan sürüyor galiba toplamda

abv valve gibi yapıcağınız oyunu seviyim. hiçbir oyununuz beş para etmez. gidin motor yapıp satın
Mesaj tarihi:
Kaede said:

galiba o yüzden de report etmişler
low priorityye kondunuz falan diyor. loot da xp de vermiyor kaç tane oyun attıysam üstüne. 1 gün falan sürüyor galiba toplamda

abv valve gibi yapıcağınız oyunu seviyim. hiçbir oyununuz beş para etmez. gidin motor yapıp satın

HoN'da da bu şekilde işliyor, ne bekliyodun oyunun aslında senın çıkmadığını ve evindeki elektriğin gittiğini anlamasını fln mı ?
Mesaj tarihi:
Osuran_boğa said:

oyun hepsini satıp parasını dağıtıyor diye biliyorum. dc olan için sıkıcı fakat normal bişi.sayıca az kalan taraf en azından parasal bonus alıyor

Arkadaşla girince problem olmuyor Pause ediyorlar ordanda bir 4 dk falan kazanıyorsun.
Mesaj tarihi:
bana olmuştu. linkeni tam kastım, şöyle bi gidip ulti yiyim de linkenimi kullanayım dedim. dc yedim. gelmedi de uuzun süre. sonra bi girdim. linken filan yok ortada. gene kasmaya çalışırken kazandık oyunu.

1 kez bile kullanamadım o linkeni. hala üzülürüm.
Mesaj tarihi:
naga acayip sıkıcı bir hero be. lan ne zaman gelicek şu nerubian assasin, ezalor, techies falan. eğleniriz biraz.

1 hafta oyuna girmemek lazım şimdi bütün ruslar yeni herolara bilmeden abanıyor.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

illusion ları yok eden hero yada item ne alınabilir ya. Medusa gelmedi daha oyuna

yeter baydım chaos,naga'dan manta dan

obsidian destroyer öyle bi koyuyo ki beyinlerine. ya da diffusal ile purge atıcan. veya aoe herhangi bir skill
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...