LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Harbiden bizi rus sunucusuna atmasınlar lan! hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Valla çözüm olarak rus isveçli ve türkleri daha fazla aynı oyuna atabilirler :D Kalan kalan herkes rahatlar olan bize olur :D 17 dkdır oyun arıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 elektrikler gitti, dc yedim oyuna girdim bütün itemlarımı satmışlar bu oyunun mekaniklerini kim yapıyorsa sektörsün başka sektöre gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 5 dakika olmadan satılamaz ki. 5 dakika da oyunun kaderinin değişmesi için yeterli bi süre. yanlış bişey yok bence orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 oyun hepsini satıp parasını dağıtıyor diye biliyorum. dc olan için sıkıcı fakat normal bişi.sayıca az kalan taraf en azından parasal bonus alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 galiba o yüzden de report etmişler low priorityye kondunuz falan diyor. loot da xp de vermiyor kaç tane oyun attıysam üstüne. 1 gün falan sürüyor galiba toplamda abv valve gibi yapıcağınız oyunu seviyim. hiçbir oyununuz beş para etmez. gidin motor yapıp satın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 5 dk dolduktan sonra karakter kontrolü oyunculara geçiyo yanlış bilmiyosam, o sırada da elemanlar senin itemları satıyor para gelsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 senin sansızlıgın dusmussun leave almıssın. reportla bi alakası yok. normalde oyuncular cıkmasın diye konmus bi sistem iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 5 dakikadan sonra donsen nolur, takima yükten Baska Bisey olmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Kaede said: galiba o yüzden de report etmişler low priorityye kondunuz falan diyor. loot da xp de vermiyor kaç tane oyun attıysam üstüne. 1 gün falan sürüyor galiba toplamda abv valve gibi yapıcağınız oyunu seviyim. hiçbir oyununuz beş para etmez. gidin motor yapıp satın HoN'da da bu şekilde işliyor, ne bekliyodun oyunun aslında senın çıkmadığını ve evindeki elektriğin gittiğini anlamasını fln mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 gerekirse sms atıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 fişi çek sonra elektrikler kesildi gaben bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Osuran_boğa said: oyun hepsini satıp parasını dağıtıyor diye biliyorum. dc olan için sıkıcı fakat normal bişi.sayıca az kalan taraf en azından parasal bonus alıyor Arkadaşla girince problem olmuyor Pause ediyorlar ordanda bir 4 dk falan kazanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 bana olmuştu. linkeni tam kastım, şöyle bi gidip ulti yiyim de linkenimi kullanayım dedim. dc yedim. gelmedi de uuzun süre. sonra bi girdim. linken filan yok ortada. gene kasmaya çalışırken kazandık oyunu. 1 kez bile kullanamadım o linkeni. hala üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 eskiden az mi kablo cektik, ey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Naga siren gelmiş feci ezerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ıy. pushla uyut kaç kule al uyut kaç barax al uyut kaç ıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 illusion ları yok eden hero alınabilir ya. Medusa vardı oda gelmedi daha aklıma gelmiyor... yeter baydım chaos,naga'dan manta dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 naga acayip sıkıcı bir hero be. lan ne zaman gelicek şu nerubian assasin, ezalor, techies falan. eğleniriz biraz. 1 hafta oyuna girmemek lazım şimdi bütün ruslar yeni herolara bilmeden abanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Masticore said: illusion ları yok eden hero yada item ne alınabilir ya. Medusa gelmedi daha oyuna yeter baydım chaos,naga'dan manta dan obsidian destroyer öyle bi koyuyo ki beyinlerine. ya da diffusal ile purge atıcan. veya aoe herhangi bir skill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 axe, sven, chaos knight, tide vs. falan bunları iyi gider ilizyonlara. item olarakta melee isen battlefury diffisual chargeı ve cdsini ilizyonlara çok gerekmedikçe harcamamak lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 itemla olcak gibi degil bazen illusion i bile allah oluyo adamın direk puf diye ucurcak bi spell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 oyun çok güzel de, lobby falan atmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Bu itemları satabileceğimiz bi yer var mı? sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 rmah gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar