Artariel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 wisp gelsin de götlük çıkaran rusları fountaine ışınlayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Artariel said: yasak değil zaten, güçlüysen belini kırıyon kulenin. tinye aghanim mom kas bakayım backdoor falan kalıyo mu clinkz de temiz backdoorculardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 backdoor yasak demek biz tp tasımayı bilmiyoz demekle aynı sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 wisp patchi çıktı hadi ben yatıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/288423_374068649325265_1522688907_o.jpg http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/468809_374067885992008_2072948306_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 wisp domine ediyor direk def win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 D@rkwish said: Artariel said: yasak değil zaten, güçlüysen belini kırıyon kulenin. tinye aghanim mom kas bakayım backdoor falan kalıyo mu clinkz de temiz backdoorculardan :) - Tiny: Fixed Aghanim's Scepter siege damage vs backdoor armor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 dota 1deki mekanik neyse dota2de de o şekilde. ve tinyle 8-10 vuruşta o siege attack ile baraka patlıyor. mom ile saniyede 2 vuruş yaptığın için backdoor işleyene kadar patlatmış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 eh düzeltmişler herhalde onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 başka tür bi bugdır o düzeltmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Xenocide said: la şu heroların orjinal adlarını kullanmayın ya. oyunda yapıyolar fıtık oluyorum, dota 1 oynamadım abi ne bileyim ben furion'un nature's prophet olduğunu, drow ranger'ın traxex olduğunu. yazmıyor ki biyerde. herkese default dota1 oynamış muamelesi yapıyolar, üzülüyorum :( Bende hep unutuyorum furion diye aratıyorum çıkmıyor adamlar kapıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 yazıyo lorelarda hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Steam invite geldi az once aksam girerim var mi pati kanali ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 var paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Olmamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bana da geldi az önce tam oyunu çekiyorum superonline adil kullanım geçirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 banada invite geldi az önce, daha önce dota oynamamış, lol oynamış birisi için var mı guide vs. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 lore'da yazıyor isimler de bazıları kopirayta takılıyor. furion malfurion'dan gelme olduğu için ismi değişik. her hero'nun bi adı bi de classı yazıyodu. millet isim veya class hangisi kolaysa onu kullanıyodu. o yüzden yarısı isim kullanıyo yarısı class. çorba olmuş asda nevermore niye kullanılmıyo o üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 aman aman bu guardian sprit oynamayın benden sölemesi.ben bi kere oynadım takımın iyi olması lazım tamamen support. benim oyunumda ne oldu fena eziliyoruz karşı taraftaki antimage hızlıca pushlayıp kazanmak yerine kill arttırma ve farm yapma yoluna gitti (dotadaki klasik adamlar işte) halbusi bizde de void var ben baktım void fena deil ona bağlanıp 3. skili açmaya başladım +70 attack speedle coştu eleman bide meka kullanıyorum bağlıyken adam 2 kere heal alıyor aynı şekilde mana bot da kullandım. antimage ne yapsa beğenirsin dakika olmuş 57 pushlasalar çoktan kazanacaklar adam 3 tane rapier yapmış bizimki ultla yakalayıp öldürmesin mi bunu ahaha karşı takım dellendi e biz kazandık tabi.public oyun için iyi bulmadım sprit guardianı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 tek girersen olcak gibi değil. güvenilir biri olmadan yanında olmaz. tam bir yancı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Whisp ne heroymuş ya öküz gibi supportluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Oha invite geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Pet gibi bişey whisp ya. Gereksiz olmuş herodan başka herşeye benziyor tmm dota'nın takım oyunu ağırlıklı olması süper bişeyde her zaman bulamiyorsun skype arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 beta ne zmn bitecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 beta yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar