Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

işe yaradığını sanmıyom. bi ton rusu report ettim ingilizce konuşmayı reddettiği gibi anlasa bile anlamamış gibi yapıyor kısacası takım arkadaşlarıyla iletişim kurmuyor tarzı bir comment attım

yalnız var ya rubick çıktığından beri pickleyip repickliyorum ruslar almasın diye. her oyunda yapıyom bunu.

he bi de zübikte bi iki şeye fiks geldi bugün. requiem of souls, teleportation ve assassinatein cast timeı instanttı zübikte, orijinale çevirdiler. yani aslında channeling değil ama bozulabilen büyüler işte
Sosyal ağlarda paylaş

yazıldımı bilmiyorum ama

Watch - Recent Games - Filter

Player Name : Skill levelını görmek istediğiniz kişinin Nicki

Skill Level : Burda Low - Medium - High olarak 3 seçenek var MMR'ınızı tam olarak göremesenizde en azından 3 seçenekten hangisinde olduğunuzu görebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Statsların görünmemesi HARİKA! Niye;

Hon'da artık KS almış başını gitmişti. Kimse oyun kazanmayı umursamıyordu KD kasıyorlardı.

KD 1 falan olan biri carry aldımı ağlamalar başlıyordu. Çok iyi oynayan ama kdsi 1 olan adam daha oynamadan kufur yer. KD'si 2 olan bunuda lion zeus almış her oyun ks atmış adam alabilir ve yeniliriz.

Zeus alıp lane gidip lvl 6 olup. Bütün oyun boyunca orda bekleyip oyunu izleyip bütün oyun aynı yerde ks atanlar bile tonla artmıştı.

vs vs vs tonla saçmalık daha vardı aklıma gelmeyen sırf orda KD diye bişey var diye. İyice aptallaşmıştı Hon playerları.

Olmasın abi Dota'da stat mtat. Olsun ama gizli olsun. Rezil olur oyun!
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede iyi oldu kd ratio'su için her boku yapıyordu millet.

Birde şunu duydum doğrumu bilmiyorum. Bugun bir oyunu kaybediyorduk birisi dediki birakın yıksınlar öbür elemanda sen birak istiyorsan ben kasmaya devam edicem ne kadar kasarsam o kadar exp fln. kazanıyorum dedi.

Tmm yenilsende exp kazanıyorsun ama herkes aynı exp'ı kazanıyor zannediyodum ben öyle degilmi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Onu bilmiyorumda. Son oyunumda bizim takımdan 2 kişi %15er alınacak normal expyi arttırdılar. Buda güzel bişey. Nasıl yaptılar bilmiyorum ama sadece kazanınca geçerli olsa güzel olur. Böyle yaparak milletin oyuna asılmasını sağlayabilirler.

Ya genel olarak Dota 2 insanları takım oyununa yönlendirecek işler yapıyor. Buna çok dikkat ediyorlar. Umarım bu tip şeyleri geliştirmeye dikkat etmeye devam ederler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...