aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 calinmayan bisey olsa ayrica yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 dota 1de transformlar, orblar, morph str/dex, bir de harf çakışması olan skiller çalınmyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 teknik yetoluktandir onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Report olayı işe yarıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 işe yaradığını sanmıyom. bi ton rusu report ettim ingilizce konuşmayı reddettiği gibi anlasa bile anlamamış gibi yapıyor kısacası takım arkadaşlarıyla iletişim kurmuyor tarzı bir comment attım yalnız var ya rubick çıktığından beri pickleyip repickliyorum ruslar almasın diye. her oyunda yapıyom bunu. he bi de zübikte bi iki şeye fiks geldi bugün. requiem of souls, teleportation ve assassinatein cast timeı instanttı zübikte, orijinale çevirdiler. yani aslında channeling değil ama bozulabilen büyüler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Buddha said: Report olayı işe yarıyor mu? yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 ya bu kafasına sıçtığımın beyinsizleri niye bi mmr koymuyo oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Kick, Concede, Ignore, Banlist falanda lazım =) Yalnız Hon'daki banlist işe yaramıyordu. Banliste aldıgın adamla tekrar aynı oyuna düşme engellenirse harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Buddha said: Report olayı işe yarıyor mu?bize bi kere birini report ettiginiz icin tesekkur ederiz. ona cok kotu seyler yaptık falan gibi bi msj geldi. ne adar dogru bilemem tabi. spark mmr hidden bi sekilde var iste sayıyı gormesen ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 valla hiç belli olmuyo mmr olduğu gerçi baya kazanıyorum ama her maç ülser bitiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 yazıldımı bilmiyorum ama Watch - Recent Games - Filter Player Name : Skill levelını görmek istediğiniz kişinin Nicki Skill Level : Burda Low - Medium - High olarak 3 seçenek var MMR'ınızı tam olarak göremesenizde en azından 3 seçenekten hangisinde olduğunuzu görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 hepsinde maçlarım var benim aşşağı yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 genel olarak ağır kaybedilen oyunlara low,kazanılanlara high verilmiş pek ölçek değil açıkçası. yani kişisel oyundan ziyade oyun sonucuna göre derecelendirilmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 kişisel beceri hesabının sonu yok. win ratio en genel değişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 S-H said: Buddha said: Report olayı işe yarıyor mu? yarıyor. şöyle bişey http://i.imgur.com/oiXHO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 TR'de Turnuva varmış şuan, canlı yayın: http://www.gamehonor.com/showthread.php/14666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Sparkcaster said: anti mage e battlefury yapanlar yanarak ölse keşke OFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Statsların görünmemesi HARİKA! Niye; Hon'da artık KS almış başını gitmişti. Kimse oyun kazanmayı umursamıyordu KD kasıyorlardı. KD 1 falan olan biri carry aldımı ağlamalar başlıyordu. Çok iyi oynayan ama kdsi 1 olan adam daha oynamadan kufur yer. KD'si 2 olan bunuda lion zeus almış her oyun ks atmış adam alabilir ve yeniliriz. Zeus alıp lane gidip lvl 6 olup. Bütün oyun boyunca orda bekleyip oyunu izleyip bütün oyun aynı yerde ks atanlar bile tonla artmıştı. vs vs vs tonla saçmalık daha vardı aklıma gelmeyen sırf orda KD diye bişey var diye. İyice aptallaşmıştı Hon playerları. Olmasın abi Dota'da stat mtat. Olsun ama gizli olsun. Rezil olur oyun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Bencede iyi oldu kd ratio'su için her boku yapıyordu millet. Birde şunu duydum doğrumu bilmiyorum. Bugun bir oyunu kaybediyorduk birisi dediki birakın yıksınlar öbür elemanda sen birak istiyorsan ben kasmaya devam edicem ne kadar kasarsam o kadar exp fln. kazanıyorum dedi. Tmm yenilsende exp kazanıyorsun ama herkes aynı exp'ı kazanıyor zannediyodum ben öyle degilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Onu bilmiyorumda. Son oyunumda bizim takımdan 2 kişi %15er alınacak normal expyi arttırdılar. Buda güzel bişey. Nasıl yaptılar bilmiyorum ama sadece kazanınca geçerli olsa güzel olur. Böyle yaparak milletin oyuna asılmasını sağlayabilirler. Ya genel olarak Dota 2 insanları takım oyununa yönlendirecek işler yapıyor. Buna çok dikkat ediyorlar. Umarım bu tip şeyleri geliştirmeye dikkat etmeye devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 shoptan alınıyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Sadece kazanınca mı geçerli o? Öyleyse alınır. Değilse çok bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 herkese geçerli diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 valla bişeyler yapıyolar ama hiç söylemiyolar bize, xp nası gelir, xp levellar ne işe yarar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 LathspeLL said: TR'de Turnuva varmış şuan, canlı yayın: http://www.gamehonor.com/showthread.php/14666 abi nasıl boktan bi sunum bu ya. first kill i göstermiyor adamlar muhabbet edicez diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar