knoxville Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 yanlız stat tutuluyor. bize göstermiyor sadece. mm içinse elo rating kullanılıyor. k/d gibi salaklıklar gelince lol brown carry muhabbetleri döner hondaki gibi. şu haliyle gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 rubick gelecek bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Kopsun gelsin bence :) http://www.youtube.com/watch?v=xHrI2f5-2rI&feature=g-user-u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 xieon said: Oyunda CC var bir takımın hepsi oyundan 5dk içinde çıkarsa CC oluyor ccden anladığın bu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 xieon said: Oyunda CC var bir takımın hepsi oyundan 5dk içinde çıkarsa CC oluyor pub oyunda pek mümkün değil o dediğin olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 rübik değil de tekiezi falan eklesinler beh. bir de nerubian assassin eklensin, carapace skillini baya seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Sparkcaster said: bazı adamlar var inanmış onlar çok bayıyo böyle oyun 20. dakka bitmiş hala oynuyolar felan Bazı oyunlar başlamadan bitiyor picklerden dolayı. Öyle aptalca pick yapıyorki bir takım hani oyun başı 30-0 kill yapsa bile öbür takım biraz asılsa yine yener o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 concede gelsin ya 5. dakikada "omg noob mid not ganking gg" diyip cc çeksinler.kabul etmediğin zaman da seni kicklesinler üstüne leaver ol kicklenince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Ahahaha evet lvl 3 no gank help bot diye ağlamaya başlıyorlar. Daha komiği biri orman mesela biride ağlıo zırlıo ben bot solo die. Ormandaki adam lvl 2 ve ganker değil kasması lazım orta lvl 3 solo diye ağlayan gank diye ağlıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 anti mage e battlefury yapanlar yanarak ölse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Dota 2 invite'ı var mı arkeşler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 cc ne abi crowd control'ü naptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 yok/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 rubick gelmesin be eyvaah rus dolu oyun naptınız ya. her gün rübik piklenir artık. onun dışında da hard carry pikliyolar zaten. nasıl kurtulacam ki ruslardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Artariel said: rubick gelmesin be eyvaah rus dolu oyun naptınız ya. her gün rübik piklenir artık. onun dışında da hard carry pikliyolar zaten. nasıl kurtulacam ki ruslardan. solo oynuyorsan ruslarla oynamaya alış derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Rusya'da toplu bie beta dağıtımı filan mı oldu? Oyun çıkınca azalırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 bilmiyorum fakat oyunun %70'i filan rus galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 abi rubick ne kadar saçma bi hero ahhah first ban felan heralde turnuvalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 sürekli lamer gibi rubick oynamak istiyorum :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 zübik ölümüne buglı. spell stealın bu denli buglı olacağını tahmin ediyodum da bu kadar etmezdim. dknın ultisini çaldım lan dragon dragon gezindim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 niye bug olsun ki ? pasif değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 pandanın bile ultisini çalabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 wc3 dota'da engine ve hotkey kısıtlamalarından dolayı çalınamayan speller çalınacak artık. bunlara transformation skilleri de dahil. icefrog mümkün olduğu kadar spell çaldırtmak istediğini belirtmiş zaten. yanlız şöyle birşey var. wc3 dota devam ettiği sürece paralel gideceklerini söylemişlerdi. şimdiden yan çizdiler :D edit: dk'nın ultisi ile olan tek bug 950 atak range'i oluyodu rubick'in onu da fixlediler zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 hıı o zaman zübikte bug sayısı az. transformation imba olur diye yasak sanıyodum. ama yine de orblar çalınmıyodur, frost attack, impetus falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 çalınıyo olması lazım denk gelmedi hiç decay çalınıyo mesala pudgeun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar