BlackSheep Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Missandei iyimiş yanlız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ilk sezon gayet iyiydi bence detaya yine girilmiyordu ama saçmalamıyordu da. 2. sezon resmen saçmaladı. kötü diyenlere laf ediyorsunuz ama asıl 2.sezonu sevmek anormal. sırf konuyu nasıl bitireceklerini merak ettiğim için en saçma diziyi bile başladıysam bitiririm genelde ama kitabı okuduğum ve konuyu bildiğim için ona bile gerek duymayıp yarıda bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 detaydan ziyade sebepsiz yere yapılan değişiklikler kötü 2. sezonda. detay olsun deselerdi tek sezon 50 bölüm olması gerekirdi zaten ama bazı olayların kitaptan tamamen farklı şekilde işlemesi kötü, lotrda gandalf ı ian mckellen yerine bob kotickin oynaması gibi adeta bazı yerler. 3. sezonda baya kritik olaylar işlenicek bunları da değiştirmezler diye umuyorum şahsen, oyuncuların anlaşmalarına bakmak lazım kaç sezonluk, yoksa bozarlar tümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Oyuncuların anlaşmaları o kadar onemli degil açıkcası. Loras tyrell ve mountain değişmediler mi zaten? Hatta mountainın değiştiğini anlamam uzunca bir zaman almıştı. O kadar kötüydü ki o harrenhal bölümleri offf hatirladikca daralıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 loras değişmedi, aynı oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Mountain nin olayi 3. sezonda zaten, o zamana kadar cayciyida oynatsalar farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 hobbit çekimleri bittiğine göre geri alabilirler aslında adamı http://awoiaf.westeros.org/images/thumb/b/be/Gregor_Clegane.png/250px-Gregor_Clegane.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 hobbit çekimleri yüzünden ayrılmamış mal yapımcılar başkasını oynatmak istemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 hobbit'de hobbitlerin yolculukta geçtikleri dağmış. üstünden geçiyolarmış falan. kafasında kamp kuranlar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Kim var ki hobbitte mountainın canlandıracağı? Çıkınçıkmazını mı oynayacakmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 goblin king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7j7xoUd9S1raqllmo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 catelyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 catelyn seni muhafazakar tully havanla sevmiştik. hasta babanla konuştuğunda hacı dedem gibi sevmiştim adamı. erkek kardeşinin başarısızlığına öz kardeşimin başarısızlığı gibi üzülmüştüm. yapılacak şey miydi bu ? hı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 arkadaki kızıl snowu kaçıran vahşi ama soldaki kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 hmm o değilmiş dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 daenerys o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 daenerys soldaki. saç beyaz olmayınca benzetemedin heralde =) edit: söylenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/23533070.jpg http://www.snowforsenate.com/index_files/main_top_img.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 http://www.vitamin-ha.com/wp-content/uploads/2012/06/VH-tumblr_m1sor5HAvB1r5fyi4o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 olm kitabı okuyorum da... harrenhal'ı direkt atlamışlar lan asdf allahtan diziyi izlerken henüz okumamıştım yoksa çok pis rage atabilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 arkadas ben bu kadar diyaloga sahip bu tarz bi dizi daha gormedim. okadar isim soyleniyo ki imdb full cast paso acik onumde. kafam allak bullak oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 karakterlerin yarısı yok bile. hepsi olsa iyice çorba olacak zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 aynen. bakiyorum ulan yanlis mi okudum duydum diyorum geri aliyorum. mala baglandim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Tywin Lannister ilk yorum çok iyi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar