alperozg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ekşi den tüm spoilerları okudum kafam rahat artık 2013 nisan beklenir mi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 aynı seyi bende yaptım 5 kitabın özetini okudum direk 10 ay beklenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 5 kitap özeti linki alabilir miyim özelden dsf red wedding sposunu ztn yemiştim.artık bir amacı kalmadı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ruh hastası mısınız ya lan şu kitapları hiçbişey bilmeden baştan okuyabilmek için neler vermezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 sdfsd harbi lan. adamlar kitapları okmicam sadece diziyi izlicem vs kafasından da çıkıp ikisinin yerine direk özet okumuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 kitabıda okuyoz ya ilk kitaptayım ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Lopeth said: http://g1206.hizliresim.com/y/6/7ksww.jpg şu son çıkan adamın bundan farkı yok yani :/ neyse zaten gitti bi süre görmeyiz herhalde sonra geri döneri white walkerların kralı varsa onu keser falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 how do you kill one that has no life? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 jon snow oldurdu bu da oldurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 GEd said: dizi başlığı altında mı ? Hangi başlıkta spoilerlar Beklemem ben ya 11 ay okuyalım rahatlayalım random baslik olarak spoiler veren densizler de var, iki dk gir gozuen carpar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 george rr martin yatacak yerin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Son sahne dışında ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK zayıf bir sezon finali...3.sezon senaristlerden biri ölürde başkası gelir belki diziyi kurtarır...Tüm temennim bu yönde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 gerge martin ölürse kim kurtarır bilemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ulan 2. kitapta dany kısmının en sonundaki süprizi bile koymadı herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Fly said: GEd said: dizi başlığı altında mı ? Hangi başlıkta spoilerlar Beklemem ben ya 11 ay okuyalım rahatlayalım random baslik olarak spoiler veren densizler de var, iki dk gir gozuen carpar zaten alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 "Robert could piss in a cup and men would call it wine, but I offer them cold clear water and they squint in suspicion and mutter to each other about how queer it tastes." Stannis the Mannis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Sam said: gerge martin ölürse kim kurtarır bilemiyorum.. kitaptaki ölüm sayısı direk azalışa geçer bence. mutlu son falan olur, arya sülalesiyle buluşur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Sparkcaster said: "Robert could piss in a cup and men would call it wine, but I offer them cold clear water and they squint in suspicion and mutter to each other about how queer it tastes." Stannis the Mannis COME WITH ME AND TAKE THIS CITY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 abi offf... 1 sene beklenir mi ya.baska dizilerle gecistiricez artik breaking bad geliyor ooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bence de beklenmez 1 sene,o yüzden ben kitaplara bugün başladım.yoksa çatlayacağım nisana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Kitapları bu gün elime geçti bakalım önümde 1 yıl ve zırt pırt aldıgım envai çeşit kitap var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Ardeth said: Sparkcaster said: "Robert could piss in a cup and men would call it wine, but I offer them cold clear water and they squint in suspicion and mutter to each other about how queer it tastes." Stannis the Mannis COME WITH ME AND TAKE THIS CITY http://www.spoilertv.co.uk/images/cache/game-of-thrones/season-2/Misc/Shadow%20Trailer%20Screencaps/Tywin%20Lannister_FULL.jpg this is me smiling -tywin lannister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 kitapları çok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 zeper said: bence de beklenmez 1 sene,o yüzden ben kitaplara bugün başladım.yoksa çatlayacağım nisana kadar. ilk 2 kitabi okudum ben,3.kitabi da alacam da,kitaplar biraz sIkIcI iste.ama her sekilde alip okicam o kitabi ben sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Lan ben hala seyretmedim sezon finalini. Gidip izleyeyim de gelince spoiler vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar