Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

dizide değiştirilen şeyler değiştirmiş olmak için yapılıyor ztn

hani senarist falan bakın kitaptan hepsini çalmıyorum bende yaratıcıyım bende senaristim gibisinden degiştiriyor

en basiti

sezon 1.ned stark kings hand olmaya giderken cat gitmesi için destek veriodu kitapta

ama dizide gitme lan ne gereği var dedi

bunu niye değiştirirsinki mesela ?.ne kastın var
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Kitapta da olumu ayni sekilde oldu. Tek fark yarayi bir sehri yagmalarken almasi. Ama yaralandigi yer, sadece bir cizik olmasi falan ayni.

sallama. :D

KİTAPTA KHAL DROGO NASSI ÖLDÜ OK

abi adam ölmeden önce 2 tane khal'ı indiriyor. İşte o khallardan birinin 2 oğlunu da kesiveriyor onları keserken bi tanesi meme başını koparıyor falan. Yani öyle kahleesiye ayak yaptı diye kendi adamıyla kapışıp ufak bi çizik almıyor.

ama ordan gerisi aynı yani. miri maz duur öldürüyor

Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

dizide değiştirilen şeyler değiştirmiş olmak için yapılıyor ztn

hani senarist falan bakın kitaptan hepsini çalmıyorum bende yaratıcıyım bende senaristim gibisinden degiştiriyor

en basiti

sezon 1.ned stark kings hand olmaya giderken cat gitmesi için destek veriodu kitapta

ama dizide gitme lan ne gereği var dedi

bunu niye değiştirirsinki mesela ?.ne kastın var

catelein reisin gitme demesi daha uygun olduğu için
george martin yanlış yazmış orayı
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

Komutan said:

Kitapta da olumu ayni sekilde oldu. Tek fark yarayi bir sehri yagmalarken almasi. Ama yaralandigi yer, sadece bir cizik olmasi falan ayni.

sallama. :D

abi adam ölmeden önce 2 tane khal'ı indiriyor. İşte o khallardan birinin 2 oğlunu da kesiveriyor onları keserken bi tanesi meme başını koparıyor falan. Yani öyle kahleesiye ayak yaptı diye kendi adamıyla kapışıp ufak bi çizik almıyor.

ama ordan gerisi aynı yani. miri maz duur öldürüyor

Tamam, dedigin olay sehri yagmalarken oluyor iste. Daha dogrusu tam olarak dedigin sekilde degil. Tek bir khal ve o olunce yerine khal olan oglunu olduruyor. Bu olay da kitapta anlatilmiyor zaten, tek cumleyle Daenerys'e ozetleniyor. Aradaki fark son derece kucuk.

Bu arada, Mirri Maz Duur Drogo'yu oldurmuyor, yalnizca en sonda Drogo'nun hayatta kalma sekli konusunda Daenerys'e kazik atiyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

Soris said:

Adamlar uyanık. Meraklı kitleye kitap aldırmak için yapıyorlar bunu zaten merak etmeyen kafadaki adamlar magazin gibi izleyip geçiyor hikayeyi önemsemeden. Herşeyi anlatsa dizinin kitap satışlarına etkisi minimum olur.

abi sen de herseye bi komplo bulma allasen. yok sutun icinde potasyum var yok diziyi kitabi alsinlar diye cekiyolar falan cik cik cik

muhtemelşn kloyucaklardır oyuncuyu, ama ufak rol için bu sezon kotnrat ımzalayıp para harcamak ıstemmıslerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

maroon 5'ın şarkısı imba'ymış.

2x10

bu arada jaqen için "bence bu arya'ya fencing öğreten adam (syrio forel)" diyen arkadaşım var (kitapçı değil) eğer öyle olursa o da imba olur.

khaleesi'nin ejderhaları çok tırt yaktı adamı. püft diye üfledi, adamın kolu tutuştu falan o ne öyle.

ww'ların sam'e elleşmemesi konusunda o buldukları şeyin sam'de olması konusu da çok mantıklı geldi.

tyrion'a ayıp edildi.

littlefinger'ın sansa'ya, hadımın roz'a yavşaması sezon finali için gereksizdi ama 3. sezonda olaylar gelişir kesin.

fakir zencinin yanındaki, khaleesi'ye muamele öğreten ablaya yazık oldu.

ww'ların lideri de benjen çıkabilir. ama benjen sağ salim çıkıp gelse süper sevinirim, o ayrı.

theon'u ne de güzel indirdiler, gif bekliyorum. "stfu!" caption'ıyla.

arya da kurdu nymeria'ya kavuşsun plx.

house of undying de silvanesti'ymiş meğersem.

daha önce de yazmıştım, bence bran kurda dönüşsün wolf's rain stayla.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...