Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 memesini kesiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 dizide değiştirilen şeyler değiştirmiş olmak için yapılıyor ztn hani senarist falan bakın kitaptan hepsini çalmıyorum bende yaratıcıyım bende senaristim gibisinden degiştiriyor en basiti sezon 1.ned stark kings hand olmaya giderken cat gitmesi için destek veriodu kitapta ama dizide gitme lan ne gereği var dedi bunu niye değiştirirsinki mesela ?.ne kastın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ya elimde ilk iki kitap var da okuması o kadar bayıcı ki. ilk defa böyle bir şey. yazarın anlatımı biraz kötü be. fenalık bastı okurken yoruldum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Komutan said: Kitapta da olumu ayni sekilde oldu. Tek fark yarayi bir sehri yagmalarken almasi. Ama yaralandigi yer, sadece bir cizik olmasi falan ayni. sallama. :D KİTAPTA KHAL DROGO NASSI ÖLDÜ OK abi adam ölmeden önce 2 tane khal'ı indiriyor. İşte o khallardan birinin 2 oğlunu da kesiveriyor onları keserken bi tanesi meme başını koparıyor falan. Yani öyle kahleesiye ayak yaptı diye kendi adamıyla kapışıp ufak bi çizik almıyor. ama ordan gerisi aynı yani. miri maz duur öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ya arkadaş kitabı okumadık işte , keşke kitapta şöyle oluyor derken bir spoiler koysanız bir daha girmiyicem şu başlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 arkadaş kitaplardan spoiler konusunda girdiğimize göre kitapları okumamışız daha verdiğiniz spoilerlara bakın öküz müsünüz ? aptal mısınız ? kaç gündür neyin kavgası yapılıyor burda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 abi kitaptan spoiler verilmiş elim ayağım göğsüm titredi yine sinirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Red said: dizide değiştirilen şeyler değiştirmiş olmak için yapılıyor ztn hani senarist falan bakın kitaptan hepsini çalmıyorum bende yaratıcıyım bende senaristim gibisinden degiştiriyor en basiti sezon 1.ned stark kings hand olmaya giderken cat gitmesi için destek veriodu kitapta ama dizide gitme lan ne gereği var dedi bunu niye değiştirirsinki mesela ?.ne kastın var catelein reisin gitme demesi daha uygun olduğu için george martin yanlış yazmış orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 cahrein detaya girmiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 khal atıyla beraber bi tarafınıza girsin mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ya cokta onemli seyler degil yok memesi kopmus ondan ölmus fln drogo ölmese cok degismis dersinde öluyo kanser olup olse ne farkeder hikayeyi etkileyen bisey degilki..en ufak seyleri .. of sıkıldım yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bruce will de ölü ne farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 behlül x5e binerken susuyonuz drogonun memesi kopmadi diye agliyonuz..olur abi öyle seyler kitap uyarlamalarinda..hayir okudugunuz ilk kitap flnsa GoT anlarim bu heyecanida degildir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Cystein said: Komutan said: Kitapta da olumu ayni sekilde oldu. Tek fark yarayi bir sehri yagmalarken almasi. Ama yaralandigi yer, sadece bir cizik olmasi falan ayni. sallama. :D abi adam ölmeden önce 2 tane khal'ı indiriyor. İşte o khallardan birinin 2 oğlunu da kesiveriyor onları keserken bi tanesi meme başını koparıyor falan. Yani öyle kahleesiye ayak yaptı diye kendi adamıyla kapışıp ufak bi çizik almıyor. ama ordan gerisi aynı yani. miri maz duur öldürüyor Tamam, dedigin olay sehri yagmalarken oluyor iste. Daha dogrusu tam olarak dedigin sekilde degil. Tek bir khal ve o olunce yerine khal olan oglunu olduruyor. Bu olay da kitapta anlatilmiyor zaten, tek cumleyle Daenerys'e ozetleniyor. Aradaki fark son derece kucuk. Bu arada, Mirri Maz Duur Drogo'yu oldurmuyor, yalnizca en sonda Drogo'nun hayatta kalma sekli konusunda Daenerys'e kazik atiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 oglum kitabı okuyucaz dedik iyiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 herşey okuttuktan sonra editleyip spoya koymanıza ayrıca bitiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Bildigim kadariyla birinci sezonda olanlari spoiler'a almiyoruz zaten. Ama cok dert eden varsa ben de alayim spoiler'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 2x10 house of undying'de daenery's iron throne'u gördüğünde taht odasının çatı yanmış, kar yağıyordu içeri. şimdi oradaki gönderme khaleesi tahtı yaka yıka alacak mıydı, winter has come mıydı, tahtın üzerindeki karlara bakarsak jon snow kral olacak mıydı? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Beğendim ben finali, gayet güzeldi. de hiç ummadığım şeyler yaşandı, şimdi iyice merak etmeye başladım 3. sezonu. 1 sene bekleyecek olmak evlat acısı gibi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Ardeth said: Soris said: Adamlar uyanık. Meraklı kitleye kitap aldırmak için yapıyorlar bunu zaten merak etmeyen kafadaki adamlar magazin gibi izleyip geçiyor hikayeyi önemsemeden. Herşeyi anlatsa dizinin kitap satışlarına etkisi minimum olur. abi sen de herseye bi komplo bulma allasen. yok sutun icinde potasyum var yok diziyi kitabi alsinlar diye cekiyolar falan cik cik cik muhtemelşn kloyucaklardır oyuncuyu, ama ufak rol için bu sezon kotnrat ımzalayıp para harcamak ıstemmıslerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 konmuş muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 maroon 5'ın şarkısı imba'ymış. 2x10 bu arada jaqen için "bence bu arya'ya fencing öğreten adam (syrio forel)" diyen arkadaşım var (kitapçı değil) eğer öyle olursa o da imba olur. khaleesi'nin ejderhaları çok tırt yaktı adamı. püft diye üfledi, adamın kolu tutuştu falan o ne öyle. ww'ların sam'e elleşmemesi konusunda o buldukları şeyin sam'de olması konusu da çok mantıklı geldi. tyrion'a ayıp edildi. littlefinger'ın sansa'ya, hadımın roz'a yavşaması sezon finali için gereksizdi ama 3. sezonda olaylar gelişir kesin. fakir zencinin yanındaki, khaleesi'ye muamele öğreten ablaya yazık oldu. ww'ların lideri de benjen çıkabilir. ama benjen sağ salim çıkıp gelse süper sevinirim, o ayrı. theon'u ne de güzel indirdiler, gif bekliyorum. "stfu!" caption'ıyla. arya da kurdu nymeria'ya kavuşsun plx. house of undying de silvanesti'ymiş meğersem. daha önce de yazmıştım, bence bran kurda dönüşsün wolf's rain stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4396487_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar