Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Birşey anlayamadan sezon finali geldi yine.Bu iş böyle olmaz cidden.35 tane karakter var,sadece 50 dakikalık bölümler ile hiçbir tadı olmuyor,karakterleri derinlemesine inceleyemiyoruz birtürlü.Rob Stark'a ayrılan bölüm çok kısa mesela.Kitabı bilmem ama dizideki en önemli karakterlerden biri... Beni en çok ilgilendiren bölüm The Wall'ın arka tarafında yaşayan barbarlar vs..Night's Watch sahnesi gelsin diye dua ediyorum her bölüm.Bazen sadece 5 dakikalığına gösteriyolar deli oluyorum.Hele son bölüm hiç göremedik bile. Spartacus'te tuttu,bizde bol bol sex ve kanlı sahneler koyalım mantığıyla ilk sezonu yaptıkları için 2.sezonda kopukluklar yaşanıyor bencede.Senaristlerin acil birşeyler yapmaları lazım.. Son Bölüm ile ilgili Ben birşeyi anlamadım,Bizim filomuz onlarınınkinin 3 katı gibi bir kelime kullanılıyor,ordumuzda 5 katı..5 tane gemi patladı Stannisin bütün filo yok oldu..Kapı önünde de toplasan 300 asker savaştı ve savaş bitti...Stannisin ordusu kardeşini öldürdükten sonra 200.000 e çıkmamışmıydı?Nerde bu 200.000 asker?Çok basit bir savaş oldu ve savaş çok kolay bitti.. Tamam entrika olsun ama daha özenli savaş sahneleride olsun arada yaw...8 bölüm ver bize savaş gazını sonra 5 gemi 200-300 adam patlasın savaş sahneleri bitsin..Ayıptır ya
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Barathrum said: Birşey anlayamadan sezon finali geldi yine.Bu iş böyle olmaz cidden.35 tane karakter var,sadece 50 dakikalık bölümler ile hiçbir tadı olmuyor,karakterleri derinlemesine inceleyemiyoruz birtürlü.Rob Stark'a ayrılan bölüm çok kısa mesela.Kitabı bilmem ama dizideki en önemli karakterlerden biri... Beni en çok ilgilendiren bölüm The Wall'ın arka tarafında yaşayan barbarlar vs..Night's Watch sahnesi gelsin diye dua ediyorum her bölüm.Bazen sadece 5 dakikalığına gösteriyolar deli oluyorum.Hele son bölüm hiç göremedik bile. Spartacus'te tuttu,bizde bol bol sex ve kanlı sahneler koyalım mantığıyla ilk sezonu yaptıkları için 2.sezonda kopukluklar yaşanıyor bencede.Senaristlerin acil birşeyler yapmaları lazım.. Son Bölüm ile ilgili Ben birşeyi anlamadım,Bizim filomuz onlarınınkinin 3 katı gibi bir kelime kullanılıyor,ordumuzda 5 katı..5 tane gemi patladı Stannisin bütün filo yok oldu..Kapı önünde de toplasan 300 asker savaştı ve savaş bitti...Stannisin ordusu kardeşini öldürdükten sonra 200.000 e çıkmamışmıydı?Nerde bu 200.000 asker?Çok basit bir savaş oldu ve savaş çok kolay bitti.. Tamam entrika olsun ama daha özenli savaş sahneleride olsun arada yaw...8 bölüm ver bize savaş gazını sonra 5 gemi 200-300 adam patlasın savaş sahneleri bitsin..Ayıptır ya kitabı oku
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Barathrum said: Son Bölüm ile ilgili Ben birşeyi anlamadım,Bizim filomuz onlarınınkinin 3 katı gibi bir kelime kullanılıyor,ordumuzda 5 katı..5 tane gemi patladı Stannisin bütün filo yok oldu..Kapı önünde de toplasan 300 asker savaştı ve savaş bitti...Stannisin ordusu kardeşini öldürdükten sonra 200.000 e çıkmamışmıydı?Nerde bu 200.000 asker?Çok basit bir savaş oldu ve savaş çok kolay bitti.. Tamam entrika olsun ama daha özenli savaş sahneleride olsun arada yaw...8 bölüm ver bize savaş gazını sonra 5 gemi 200-300 adam patlasın savaş sahneleri bitsin..Ayıptır ya Dizide 200.000 diye bir sayi soylendi mi? 20.000 olmasin? Savasin kitap versiyonu, sayilarla beraber surada ozetleniyor: http://awoiaf.westeros.org/index.php/Battle_of_the_Blackwater Bunun haricinde, savasan ve olen herkesi ekranda gordugumuzu dusunmek yanlis olur. Uzun bir duvar boyunca binlerce kisi carpisiyor, biz sadece belli noktalari goruyoruz. Ayni sey gemiler icin de gecerli; orada kaybedilen gemi sayisi besten cok daha fazla.
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Komutan rakamı tam hatırlamıyorum..Site için çok teşekkürler bu arada. Tek diyebileceğim izlerken mahalle kavgası izliyorum gibi geldi..Tabiki her ayrıntıyı göremeyiz fakat küçük bir kapının önünde 100 kişi birbirinide dövmesin lütfen...Gemi patlamalarıda bana aynı şekilde hissettirdi..Bu sitede 200 gemi diyor...Dizide 40 tane bile göremedim ben..
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4354786_700b.jpg
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 60k civarı olması lazım stannisin ordusu orda
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Barathrum said: Komutan rakamı tam hatırlamıyorum..Site için çok teşekkürler bu arada. Tek diyebileceğim izlerken mahalle kavgası izliyorum gibi geldi..Tabiki her ayrıntıyı göremeyiz fakat küçük bir kapının önünde 100 kişi birbirinide dövmesin lütfen...Gemi patlamalarıda bana aynı şekilde hissettirdi..Bu sitede 200 gemi diyor...Dizide 40 tane bile göremedim ben.. gemilerin hepsi patlamadı sahil dar zaten 100bin kişi nasıl savaşsın orda tywinde kuzey cephede askerr bırakmıştır
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 tywin lannister arya'nin milord yerine my lord demesine takilmasi arya'nin highborn oldugunu anladigi anlamina mi geliyor? 206'da geciyordu sanirim.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 stark olduğunu anladığı anlamına gelmiyorsa problem yok
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 anlamış gibi yapıyor arya da kıvırıyor işte anam bir ladye hizmet ediyodu o yüzden ben de proper konuşmayı öğrendim diyor sonra properly diye düzeltiyor hani halen eccük kıro gibi konuşuyorum gibisinden. tywin de kendi iyiliğin için çok zekisin diyor. artık hangi manada diyor onu ben bile bilemicem..
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 forgiver said: stark olduğunu anladığı anlamına gelmiyorsa problem yok http://cdn.thegloss.com/files/2012/05/meme-640x360.jpg
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 gerçek game of thrones bu değilcilerden bi kurtulamadık.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Game of Thrones bu değil, Clash of Kings bu.
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 GERGE said: Game of Thrones bu değil, Clash of Kings bu. o da doğru
aente Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 GERGE said: Tabiki var. Dany ile yuri yapıp beraber kraliçe olacaklar hatta Bran Tywin'i öldürdükten sonra. eşşeğin .ki gerge ama. banla kendini.
aente Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ben de inanmak istemiyorum da şu topice bakmak gerilim filmi gibi olmaya başladı abi, sinir bozuyor yani.
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 bizim insanımıza bu dizi fazlaymış.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 aente said: GERGE said: Tabiki var. Dany ile yuri yapıp beraber kraliçe olacaklar hatta Bran Tywin'i öldürdükten sonra. eşşeğin .ki gerge ama. banla kendini. geyik bu, sakin ol şampiyon
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 geyik dahi olsa böyle bir olasılıgın olmadıgı spoileri oluyor buda. "şöle olsa böle olsa heheh" demek ayrı ciddi bilgi sonrası geyige çevirmek ayrı
Öne çıkan mesajlar