copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 son bölüm sorular Tyrion öldü mü? Ölmemiştir heralde? Cersei yenildiklerini düşününce neden Tommen'ı öldürmeyi düşünüyo ? Joffrey'i öldürse ya yazık değil mi el kadar çocuga? ( aslında amacının ne olduğunun anlamadım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ilk sorunun cevabi kitap spoileri sayilacagi icin cevaplamiyorum. Ikinci soruya gelince, Cocugu dusmanin eline gecmesin diye oldurmek istiyor. Tommen'in Joffrey'nin veliahti oldugunu unutma, yani Stannis icin bir tehlike. Cersei, cocuk tutsak olup sonra da belki idam edilecegine, hic sikinti cekmeden ben oldureyim diye dusunebilir. Bunun ne kadar mantikli oldugu tartisilabilir, ama Cersei cocuklari soz konusu oldugunda biraz takintili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ben de şu soruyu sormak istiorum önceden sorulmuş olabilir king's guard neden tyrion'a saldırdı orda? Cersei mi sölemiş kingsguarda tyrion'u aradan çıkarın die? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 copry said: son bölüm sorular Tyrion öldü mü? Ölmemiştir heralde? Cersei yenildiklerini düşününce neden Tommen'ı öldürmeyi düşünüyo ? Joffrey'i öldürse ya yazık değil mi el kadar çocuga? ( aslında amacının ne olduğunun anlamadım ) Stannis muhtemelen come back yapmasın diye kafasını aldırtabilir çocuğun onun olmasını istemiyor herhalde dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mortis said: ben de şu soruyu sormak istiorum önceden sorulmuş olabilir king's guard neden tyrion'a saldırdı orda? Cersei mi sölemiş kingsguarda tyrion'u aradan çıkarın die? kings guard vs gold cloack + tyrion gibi bir durum var ortada biraz. kings guard içersinden tyriona gıcık olan birisi yaptı diye düşündüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Hmmm mantıklı son bölüm bir de tyrion reyisin askerleri gaza getiriş konuşması çok iyiydi . Bir ' itz not dis day!' olmasa da baya gaz olmuş ağzına sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Unuttuğunuz bir şey var, stannis zaten çocukların taht üzerinde hakları olmadıklarını düşünüyor, biliyor, o açıdan veliaht falan dinlemez. Olay bence tamamen daha temiz bir ölüm istemesi, aksi takdirde kafalar kazıkları süsleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 o zaman son soru Tyrion babasının askerlerini görünce mi ' fuck me' dedi yoksa rest of stanis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 copry said: o zaman son soru Tyrion babasının askerlerini görünce mi ' fuck me' dedi yoksa rest of stanis mi? spo Stannisinkiler geldi orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 copry said: o zaman son soru Tyrion babasının askerlerini görünce mi ' fuck me' dedi yoksa rest of stanis mi? Stannis'in askerlerini gorunce dedi. Babasinin ordusu o yerde yatarken geldi. Bu arada pekcok kisi farketmemis olabilir; Loras, Renly'nin zirhini giymisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 sıkıntıdan son bölüme bakıyım dedim sezonun gerisini izlemeden de allahım bu ne kötülük. bütün sezon böyle saçma salak kafalarına göre değiştirdi mi adamlar olayları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Son bolumu yazan George Martin, kafasina gore yazdigi kitabin senaryosunu kafasina gore degistirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 valla çok güzeldi ya bölüm bence. Hala aklımda finali falan http://fizy.com/#s/1d4r4g bunu dinliorm nedense bağdaştırdım tywinle bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 oha aryayı tywine falan vermişler bu ne be lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Game of Thrones S03E01 312 days to go Mon 2013-04-08 ohhhsss :( Böyle olacagini biliyorduk ama yine de cok uzun zaman be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 senaryoyla kurgu aynı şey değil, stannis karaya cıkacak demişler o da eyw demiş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Komutan said: copry said: o zaman son soru Tyrion babasının askerlerini görünce mi ' fuck me' dedi yoksa rest of stanis mi? Stannis'in askerlerini gorunce dedi. Babasinin ordusu o yerde yatarken geldi. Bu arada pekcok kisi farketmemis olabilir; Loras, Renly'nin zirhini giymisti. aynen bence o zırh giyme işi özellikle vurgulanmalıydı. benim bildiğim kadarıyla stannisin ordusundaki kopmaların sebebinden biri renlynin ordusunun bu renly zırhını görmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 dizi bir erkegin istedigi herseyi veriyor. kan savas seks popo meme kurt kiliclar. ben tatmin oluyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Hatta isteyen icin pipi bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 sibel yine verdi bu bölüm savaş mavaş dinlemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4qbcj850i1qk4ih5o1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Beklentimiz yüksek oluncaoluyor hep bunlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Tyrion'in arkadan dolasip saldirdigi sahne cok tirt'ti. Bir de bunun icin figuran falan topladilar ama savas sahneleri bir Xena/Hercules'den farkli degildi. Cok sahane gidiyor cekimler ve hikaye ama su savas konusunda sicistalar sanki baya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar