barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 harika bölümdü ya. çok çok iyiydi. gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 şimdilik en iyisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 işten geldim,kahvemi koydum, indirmeyi tamamladım ve artık haftanın en güzel 1 saatine başlayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 halfman abi ödüm bokuma karıştı tyrioun kafası katana geçmiş gibi zızzt diye yana kayıcak 2 ayrılcak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 sansa teklifi kabul etse iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ExactitudE said: cüceyi kim öldürdü tanıyan bilen var mı ? merak ettim cuceyi öldüren, çöfri basa gectiğin lrod yaptıkları gold cloak eleman. sonra bucukluk bunu demote etti basa yanındaki elemanı gecırdıya. adamda sonra kıngs guarda katıldı iste. zaten kıl kapıyodu bucuk'a kessemde ceyrelsin dedı. ama delikanlı lancebearer bulmus bıcım elemanda aferım aferım. ps: en işe yarayan lanister olarakda acık ara bızım eleman cıktı ıste. demekkı bunların soyu bole bozuk deilmiş, serse ıle yakısıklı zıbıdı bıde çöfke bozukmus, tyranda fazla realist iste, ne kadar aryanın karsında yumuşasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Bu olaylar robb ve tywin arasında çözülür diğerlerinin hepsi tırışka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 starklar duygusala baglayınca 10 kurt gucunde oluyo zaten. aryayla sansayı gorunce robb cosuverır zaten. 2 kurtta yanlarında olsa 12 işte tamam doverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Cuce said: cuceyi öldüren, çöfri basa gectiğin lrod yaptıkları gold cloak eleman. sonra bucukluk bunu demote etti basa yanındaki elemanı gecırdıya. adamda sonra kıngs guarda katıldı iste. zaten kıl kapıyodu bucuk'a kessemde ceyrelsin dedı. ama delikanlı lancebearer bulmus bıcım elemanda aferım aferım. Epey karistirmisin. Goldcloaklarin basinda olan adam Wall'a gonderildi, kingsguard olmadi. Zaten kingsguard olmak en buyuk onurlardan biri, adama ceza olarak oyle bir sey verilmez. Tyrion'a saldiran kingsguard baskasi. Kitaptaki ile ayniysa, Mandon Moore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bu arada butcesi hic az değilki diyenler evet az değil hiç. rome'un daha coktu mesela ama onun savas sahnelerı hatta dovus sahneleride duduktu. bı noktadan sorna ıcmeken gormekten ıcımız baymıstı zaten. şimdi bu produksyonda butce sole calısıyo. ne kadar para harcarsan aldığın produksyon kapasıtesı kalitesi sabit değil artan bır oranla yükseliyo. helms deep denmıs mesela, işte helms deep yaparken adamlar 20 tane daha savas sahnesı yapıcaklarını bıldıkları ıcın ole gıdıp ozel 3-4 atolyete tanesıne dunya para vererek zırf sılah set ıvır zıvırı yaptırmıyolar, gidip kendı atolyelerini kuruyolar, veya bolgenın en baba fırmasıyla anlasıyoalr fırma kapasitesini sırf o film/seri için costuruyo anlasmadan gelen parayla boylece melzame basına dusen fıyat azalıyo. bildiğin seri üretim egrisi yanı. lakin bu kadar ufak projelerde bunu yapmak pek soz konusu değil. hanı cıddı scale sorunları vardı savasta ama buna rağmen baya ıyı kotarmıslardı, gemiler falan sahaneydi. ama işte olmadımı olmuyo, lotr'da 1000 kişinin gıyınıp kusanıp savas sahnesınde kosturulduğu dovusturulduğu paraya dızıde anca 100 adam kosturuluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Komutan said: Cuce said: cuceyi öldüren, çöfri basa gectiğin lrod yaptıkları gold cloak eleman. sonra bucukluk bunu demote etti basa yanındaki elemanı gecırdıya. adamda sonra kıngs guarda katıldı iste. zaten kıl kapıyodu bucuk'a kessemde ceyrelsin dedı. ama delikanlı lancebearer bulmus bıcım elemanda aferım aferım. Epey karistirmisin. Goldcloaklarin basinda olan adam Wall'a gonderildi, kingsguard olmadi. Zaten kingsguard olmak en buyuk onurlardan biri, adama ceza olarak oyle bir sey verilmez. Tyrion'a saldiran kingsguard baskasi. Kitaptaki ile ayniysa, Mandon Moore. onu tehdıt olarak soylemedımı ıslerı daha karıstırırsan sonun budur gıbı? dırek yolladımı elemanı? yanlıs anlamısım ben o zaman pardon bu arada stanis'in kusatmaya kalkansız katılmasına bır benmı kıl oldum? hanı kıtapları okumadıkta, butun noble'lar kinghtlar vs vs 2h sword kullanıyodu sımdıya kadar buyuk buyuk. abısı hammer kullanıyodu, neden bole yalık kılıc zıbıdı gıbı cıktıki bu sahaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 stannis'de lightbringer olması lazım normal şartlarda. ama dizide sadece ilk bölümde yerden çıkartıp havaya kaldırttılar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Cuce said: bu arada stanis'in kusatmaya kalkansız katılmasına bır benmı kıl oldum? hanı kıtapları okumadıkta, butun noble'lar kinghtlar vs vs 2h sword kullanıyodu sımdıya kadar buyuk buyuk. abısı hammer kullanıyodu, neden bole yalık kılıc zıbıdı gıbı cıktıki bu sahaya. Kalkansiz cikmasi degil de saldirinin en onunde olmasi rahatsiz etti. Tamam Joffrey gibi kacmasin saldiriyi yonetsin de, bir kralin ordusunu daha az riskli pozisyonlarda yonetecegini hayal ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bölüm başına ayrılan para varsa %90ı suraya gitti zaten galiba :) şura http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4pq5e8oUd1r00l9eo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 BANELING BUST!!! http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4pq5e8oUd1r00l9eo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 burning crusade geldi benim aklıma, fel fire felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Cg-qUZSvj2I yok direk baneling, senaryo bile aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Cuce said: bu arada stanis'in kusatmaya kalkansız katılmasına bır benmı kıl oldum? hanı kıtapları okumadıkta, butun noble'lar kinghtlar vs vs 2h sword kullanıyodu sımdıya kadar buyuk buyuk. abısı hammer kullanıyodu, neden bole yalık kılıc zıbıdı gıbı cıktıki bu sahaya. Aynen. Mümkün değil böyle birşey yani, o kadar ok ve taş yağıyor. Bu tür yapımlarda genellikle çeviklik > korunma gibi bir anlayış var fakat kalkanlı bir adamın kalkansıza karşı çok büyük bir avantajı vardır. Hele ki rakibine yakınlaşmamışsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Stannis reis ve Imp'e olan sempatim dahada bir arttı şu bölümden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 benjani said: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/547892_10150840829377734_74133697733_9902989_1426734102_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bölüm fena değildi,hatta şu zamana kadar yaptıkları en iyisiydi. hele geçen bölümü düşününce başyapıttı. tywin'in gelişi geçen bölümden belliydi.bekliyordum ne zaman nereden çıkacak diye ama tyrell'lerin katılması şaşırttı. dizinin gidişi itibariyle savaşı stannis'in kazanmasını beklemiyordum zaten,birine öldürtürler ordusu dağılır diye tahmin ediyordum. böyle de boku bokuna gitti adamın ordusu. savaşı kazanıp cofri'nin kafasını iron throne'a asıp tahtta da cercei'yi kütürdeteydi benim için çok daha tatmin edici bir bölüm olurdu. ayrıca tahminime göre bu bölüm itibariyle stannis'in tamamıyla dark side'a geçişini izledik. adamda ordu fln kalmadı,bu gavat lannister'ları da yiğitlikle yenemeyeceğini anlamıştır umarım. artık her dokuz ayda bir yavrulatır readhead'i. black smoke'lardan birini cofri'ye, birini tywin'e, birini robb'a fln gönderir diye bekliyorum. bölümden en aklımda kalan stannis reyizin yenilgiyi kabullenemeyişi ve tywin'in karizmasını konuşturduğu sahnedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Güzel bölümdü. Savaş sahnesi güzeldi adamlar kotarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 cihant said: bölüm fena değildi,hatta şu zamana kadar yaptıkları en iyisiydi. hele geçen bölümü düşününce başyapıttı. tywin'in gelişi geçen bölümden belliydi.bekliyordum ne zaman nereden çıkacak diye ama tyrell'lerin katılması şaşırttı. dizinin gidişi itibariyle savaşı stannis'in kazanmasını beklemiyordum zaten,birine öldürtürler ordusu dağılır diye tahmin ediyordum. böyle de boku bokuna gitti adamın ordusu. savaşı kazanıp cofri'nin kafasını iron throne'a asıp tahtta da cercei'yi kütürdeteydi benim için çok daha tatmin edici bir bölüm olurdu. ayrıca tahminime göre bu bölüm itibariyle stannis'in tamamıyla dark side'a geçişini izledik. adamda ordu fln kalmadı,bu gavat lannister'ları da yiğitlikle yenemeyeceğini anlamıştır umarım. artık her dokuz ayda bir yavrulatır readhead'i. black smoke'lardan birini cofri'ye, birini tywin'e, birini robb'a fln gönderir diye bekliyorum. bölümden en aklımda kalan stannis reyizin yenilgiyi kabullenemeyişi ve tywin'in karizmasını konuşturduğu sahnedir. 9 stannisin oradan sağ çıkabileceğini sanmıyorum pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 fly ordan kaçışı zor olur tabi de senaryo gereği öldürebileceklerini sanmıyorum. o da ölürse lannister'lar ezer geçer stark'ları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar