Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 hmm boss kesmedimdi ben, sadece o mahzendeki tipleri kurtardım outposstaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 helminize kirmizi gem takmadan level kasmayin bu arada :) http://b1205.hizliresim.com/x/s/6mbw2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Blizzard Inferno Act IV'den rare droplar, bis itemler budur diye birseyler gosterse de bilsek ne kadar fark var mevcut statlarimizla. Sonucta item oyunu salt. 2 haftada inf act 4 bis gearlari giydikten sonra ne yapacaksiniz? Kastirmalari normal ve mantikli ama bir gorelim neymis ne degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 bu da benden olsun gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 lol cok iyi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 d3 theorycraft; http://www.clicktoloot.com/p/combat.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 changelog: http://eu.battle.net/d3/en/blog/4662223/?src=launcher.d3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 kungen hardcore inferno: http://www.d3sanc.com/streams/KungenTV/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 act 1'in ilk questleri farmlıyor sdgfsdg yanaşamıyor elitlere korkudan garibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 olmemismiydi bu herifin karakteri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ölüp tekrardan inferno'ya kadar hc karakter kastıysa oh lord diyip susuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Wiz öldürüp Barbar kastı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 runeları skilleri falan kaydedip quick swap yapmaya imkan sağlayan bişiler gelmesi lazım. adam her mobdan önce yarım saat skil değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 oha bi insan infernoya kadar nasil olmez? oyle seyler varki, oha cok takdir ettim yani, 4 yil bu oyunu oynasam oyle yapamam. Bu arada inferno ya gelmek icin kasmayin millet cok, oyunun tadi diger uc act da daha cok cikiyor, eger sizde benim gibi sonuc icin degil surec icin oynuyorsaniz. Inferno ya bi gectim public games ler farmerlarla dolu, adam kasayi acip, ya da elite i kesip hemen cikiyor. cok farkli bi kullanici tipi ve oyun tarzi var. benim act 1 public games izlenimlerim oyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 bu adamin buildini goruyorumda rune larini nasi bulurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 arada acıyor ekranda. pause? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ahmedinejad said: runeları skilleri falan kaydedip quick swap yapmaya imkan sağlayan bişiler gelmesi lazım. adam her mobdan önce yarım saat skil değişiyor.Blizzard değiştirmemeni istiyor, o yüzden nephalem valor koydu adamlar. Niye değiştirmeyi kolaylaştırsınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ahah herif adrias hut farmlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Oha ahah adam deli farmlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 adam önce softcore barbıyla test ediyor ondan sonra hardcore'la barblıyor. eminim hardcore'un ölmesi hardcore worldfirst'lerden daha eğlenceli olacak ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 act 4, act 3ten kolay olmuş yae, 1 kere bile ölmeden herşeyi kesip rahatça geldim sona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 oyuna girdim karakterimin üstünde hiç bir şey yok. lvl 32 de cıplak kaldım öyle. neden ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 _Spartacus_ said: ahmedinejad said: runeları skilleri falan kaydedip quick swap yapmaya imkan sağlayan bişiler gelmesi lazım. adam her mobdan önce yarım saat skil değişiyor.Blizzard değiştirmemeni istiyor, o yüzden nephalem valor koydu adamlar. Niye değiştirmeyi kolaylaştırsınlar? ben valor buffı kullanmak istemiyorum belki? bu ne kadar saçma bir soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 iyi de burda boss progress yok ki. salt item oyunu. boss down die yerine bis gear karakter ssleri gorelim. o buff olmadan da gear isi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Kullanma istemiyorsan ama kullananlara avantaj veriyorlar işte. Öyle zırt pırt değiştirmeni istemiyorlar, seçim yap istiyorlar. Öyle şuna bu build'la gideyim, buna bu build'la gideyim dedikten sonra yetenek seçimlerinin ne anlamı kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar