Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar 1.si copy past yapmayın şifrenizi. 2.si oyunun launcherından değil exe dosyasından çalıştırın administrator olarak. bunları battlenet sayfasında okudum ve girebildim. 3 saattir oynuyorum .

bu arada oyun şahane. benim dandik makina da bile çalışıyo. bi barbarla party yaptık ( wizardım ) . her ikisinide beğendim.Wizar haliyle biraz kağıt gibi ama kaçış ve savunma büyüleri var. alıştıktan sonra olur gibi. yarın da diğer wd ve demon hunter denicem.
Mesaj tarihi:
Yeni başlayan başlayacak olan daha oyunun başında olan skeleton kingi bile geçmemiş biri varmıdır ki burda bu saatte? bir iki saat oynasak. tabi o bir iki olur 4-5
Mesaj tarihi:
oyun çok basit lan herşey o kadar basit ve primitif ki
diablo değil diablocuk olmuş bu oynadıkça canım diablo 2 çekiyor.

ama güzel oyun tabi de diablo 2 nin üstüne koymaktansa geriye gitmişler gibi geldi bana beklediğim kadar iyi değil yani kısacası.
Mesaj tarihi:
level 9 monkum yavaş yavaş heryeri aça aça herşeyi kurcalaya kurcalaya ilerliyorum. daha skeleton king i kesmedim ama az kaldı sanırım.

beraber takılmak isteyen varsa nasıl ekleniyor bilmiyorum ama ekleşelim anam.
Mesaj tarihi:
Achievement manyağı yapmışlar oyunu, artık bunlarla uğraşan insanlar için aylar sürer :O. Neyse wizard, sonra da monk oynadım biraz, oyunu beğendim genel olarak. Ama uykum geldi, yeter bu gecelik :P.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...