quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Ya ilk authentication server down hatamı aldığımda sanırım 1.11 Naxx patch iydi WoW da, garp cephesinde değişen bir şey yok, it seems. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 http://tr.twitch.tv/bahagamecrazy elin japonları oyunda, moblar gayet güzel dmg vuruyor gibi görünüyor, betadaki gibi değil hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bana asya server ı senin accountunda d3 yok dedi lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 yanlız bu muzik ve girememek adamı kanser edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Asya'da Diablo öldü söylentileri yayılıyor...Ahaha War of Worlds aklıma geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 sanırsam yeni bir stres testi. bu saatte hiç çekilmiyorsun blizz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ulan parasını verdiğimiz single player oyunu oynamak için geceyarılarında sıra bekliyoruz abv blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Spoiler - Sotto Sotto said: Asya'da Diablo öldü söylentileri yayılıyor...Ahaha War of Worlds aklıma geldi.. Spoiler !!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 oyunu finaller bitene kadar almayı düşünmüyorum, o zamana kadar girmem bu topaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Espri yaptım ya zaten bilmiyorum ne var ne yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 fu blizzard diyerekten uyumaya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Sotto said: Espri yaptım ya zaten bilmiyorum ne var ne yok.. http://dagobah.net/flash/dontlaugh.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 reampage said: MMO CHAMP MMO sampiyonunu bile tanimio bizmi giricez :( sümüklerini çekip duruyo saf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 cokta sinirlenmiyorum yani, milyonlarca insan su anda abaniyor girmek icin, bide spamliyor millet http://www.spaceg.com/multimedia/collection/ytmnd.com/Michael%20J%20Fox/DDoS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bune ya blizzard a yakisiyor mu simdi bu ne bekliyorlardi 10 kisinin mi login olmasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Bana da eski işletim sistemi hatası verdi yüklerken :D Neyi indirmem gerekiyor şimdi benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 pantolonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 kotick gelcekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 _Spartacus_ said: Bana da eski işletim sistemi hatası verdi yüklerken :D Neyi indirmem gerekiyor şimdi benim? updatelerini indir isletim sisteminin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 error 75 verdi blizzard servers temporary outage felan saldiran saldirana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 abiler 10 kisi falan login degil EU game server down suan ... yogunluk vs hikaye ... ısrarla linkliyorum :) http://eu.battle.net/d3/en/status Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 abi metroya binmeye çalışan ankaralı gibiymiş oyuncu tabanı mmo champteki camış yavruları bile spam yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Lutfen tekrar deneyin dedigi icin sey edioruz lutfen dedigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 adalkflşakdlakdakşdkalkdşafkajdaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 player has been disconnected cekmeye basladı bana heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar