tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 blackwolf said: sımdı ben oyunu anuel pass ıle aldım ınstall yapıyorum fakat basda keyı actıve fılan edın dedı key yok anuel pass alanlar dırek gırıcek sanırım? key yok cukku bende ben de annualciyim direk yukle already activated'i sec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 @eXistenZ: Yok, battle.net hesabının hangi bölgede olduğuyla ilgili. Avrupa hesabın varsa US client indirsen bile sunucuyu Avrupa seçerek oynayabileceksin gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 activate dediği cd ve key alanlar için b.net accountu almacadır büyük ihtimal sallama sen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 allah gahretsin. oyunu araldan preorder etmişim, unumuştum. şimdi kontrol ederken farkettim, bugun kargo gelmiş bulamamışlarmışmış. evde minimum 1kişi vardı yani. yalancı pezemenkler. yarın da yarım gun izin almistim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 _Spartacus_ said: @eXistenZ: Yok, battle.net hesabının hangi bölgede olduğuyla ilgili. Avrupa hesabın varsa US client indirsen bile sunucuyu Avrupa seçerek oynayabileceksin gece. eminsin di mi? cunku ben de us client indirdim kime sorsam gece 1'de giremezsin dedi o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 _Spartacus_ said: @eXistenZ: Yok, battle.net hesabının hangi bölgede olduğuyla ilgili. Avrupa hesabın varsa US client indirsen bile sunucuyu Avrupa seçerek oynayabileceksin gece. tamam farklı bir şey söylemiyoruz zaten aynı şeyi söylemişiz :) ben de zaten hannibalın şu an asya'da oynayamamasının sebebinin battle.net accountundaki ülkeyle alakalı olduğunu, avrupa region'u sahipleri oynamaya başlayabildiğinde ya da US regionu da online olduktan sonra global play aktifleşince başka regionlarda oynayabileceğini söyledim. clientla ilgili de bir şey demedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Hannibal44 said: Şu an asya serverları açık yalnız ben denedim lisansın yok uyarısı verdi global değilmiydi serverlar neden giremedim ? global olayı kapalı şu an, tüm regionlarda release olduktan sonra açılıcakmış topici yenilemeden cevap vermek priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 5 6 dakka gecti %0 da? daha da dun indirdim oyunu yani, problem ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Zegna said: 5 6 dakka gecti %0 da? daha da dun indirdim oyunu yani, problem ne olabilir? benim setup 28 dakka surdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 lan indirmeye bıraktım dün gece bi uyandım 1.5 gbda hata vermiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 yeni downloaderi indirip denicem 65mb bisi indiricek yazmıslar du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bunlarla uğraşmayıp yarın sabah mis gibi kurucam ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 tomkat said: _Spartacus_ said: @eXistenZ: Yok, battle.net hesabının hangi bölgede olduğuyla ilgili. Avrupa hesabın varsa US client indirsen bile sunucuyu Avrupa seçerek oynayabileceksin gece. eminsin di mi? cunku ben de us client indirdim kime sorsam gece 1'de giremezsin dedi o yuzdenBashiok öyle söylemişti, onun yalancısıyım :D @eXistenZ: Lisans dediğini client sanmışım pardon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 optionsda sunucu secme olayı var. muhtemelen sorun çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 benim client Diablo-III-8370-enUS-Installer baslamıyo install 7 dakkda %0 hala. dediginiz fix i indirmeye kalktım Diablo-III-8370-enGB-Installer bastan 7 gb indirmeye kasıyo bu ne lan? yardım edin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 sen "@eXistenZ" 'ı bırak da ggcup'a çalışsana, online da olmuyorsun. az kaldı, ödüller büyük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Zegna said: benim client Diablo-III-8370-enUS-Installer baslamıyo install 7 dakkda %0 hala. dediginiz fix i indirmeye kalktım Diablo-III-8370-enGB-Installer bastan 7 gb indirmeye kasıyo bu ne lan? yardım edin :( beşiktaşta oturuyorsan benim klasörü gel kopyala usb diske at edit: şimdi farkettim biraz erotik bir cümle olmuş, napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 http://i.imgur.com/zbylv.jpg saka mı lan bu, vista 64 bit i7 sistem 12gb ram var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 lol yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 said: saka mı lan bu, vista 64 bit said: vista 64 bit said: vista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 lol ekran kartın dandiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 noluyo olm :D hd 4870 ekran kartım o kadar kotu olmaması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 service pack 1 var ondan yapıyo olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Şunu indirmen gerekiyor: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst124ahotfix.aspx Edit: Pardon operating system diyormuş. Service Pack'le alakalıdır o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar