mardox Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 install'e kaçta basacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 updating launchersa olay farklı, programdata icinde ki battle.net ve blizz entertainmentı silip yeniden dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 mardox said: install'e kaçta basacaz? bizim saatle 18:01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ah doğru ya +1 olayını unutmuşum ben de 5 oldu niye basamıyoruz diyodum thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bu gece 1'de mi eu launch simdi? NA launch'u ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 eu tr saati ile 1:01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 çok heyecanlıyım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Oyunu digital aldım. İşten izin aldım. Download %30'larda. HAZIRIM ! Ama sadece 1 günlüğüne abanabilicem :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ahahahahahaaaaaaaa edit:silph yeto sensin witch doktur sana girsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ben koyacaydım lan neyse yetoluktan embedleyememiş ben yapayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 abiiiiiiii of ne kadar iğrendim lan, bilgisayar oyunları oynamayı bırakıyorum ben beyler, modluğu isteyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Off harbi çok kötüymüş oyundan soğudum. Genç kızları koyaydı daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bombilo said: oktayca said: Gamer marketten key geldide aktif edemiyorum hata veriyor keyidemi 15 inde aktif ediyoruz? iletişime geçmen en güzeli. normalde edebilmen lazım. Keyi yanlış girmişim hallettik sitedeki görevliyle :) bu arada çokda ilgililer 10 sn yeye çözüldü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 VIRRRÇ dokstor... vikis doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 çok iyi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ya simdi dijital kopya almayanlar cd ellerine ulasana kadar install yapamiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 İndirip yapabilir. Client aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Co op akacak var mı dırekt, 2 gun ızın aldım amelıyat yuzunden ama neyse ki ısakalamdık launchu bundan vesile ses edin ekleşelim sinerji olsun :) Wizard here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 aral da hala sipariş sorgulattığımda kargodan sipariş kodu ile "siparişiniz bulunamadı" diyor. delirmek üzereyim... telefonda hep meşgul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 simdi ben 6 dakika sonra install edemezsem kesin NA versiyonu mu oluyo bendeki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ya aslında mantıken sorunsuz bi şekilde saat 1 gibi oynayabilmemiz gerekiyor. Sadece taam oynasınlar tuşuna basıcaklar. Server yok bişi yok herkes kendi bilgisayarında oynuycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 install global, launch region lock li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ee kurulmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 nerde yazıyoki saat 18 den sonra kurulucak diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ya installerın kodu cıktı ama bende ( http://dist.blizzard.com/mediakey/d3-authenticationcode-enGB.txt ) kuramadım henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar