eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 nasıl hemen giriyorsunuz ya? saatlerdir deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 CE winglerin sslerini koyabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 aynen 1 saattir 37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Bana da bir guest pass lazım bakayım çalışıyor mu oyun bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 spamliyorum gibi oluyor ama elbet vardır boşta guest passi olan. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 raider said: aynen 1 saattir 37 foruma whinelar whinelamaz girdi lol :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Ce wings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bu wing permanent mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Optionsdan disable edebiliyosun, veya stashde birakabiliyorsun. Onun disinda perma. Witch doctorun kamburluguna hic olmamis sirf buyuzden Monk acicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 eu'da karakter açtık diyelim daha sonra amerika yada asia seçersek daha önce açtığımız karakter gözükmüyor sanırım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Guest pass 1 adet lütfen. Hem oyunu almadan makinayı denemem lazım hemde çıldırmak üzereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 oyun harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 oyunun kurdum intializing te kalıyor. var mı böyle bi sıkıntı yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ben de girdim 2 saattir oynuyorum. spoiler ben skeleton kingi hallettim bile, simdi bilmem ne fieldsa gecti orda ciktim artik uyuycam ben de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vissy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 oyun mükemmel olmuş... hayatta fail olcaz fena halde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Sus da oyuna dön lebram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Koreliler livestream'de 2 saatte bitirdi siz oynamaya calısırken. MASTER RACE CONFIRMED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Skeleton King'i kestik yeter şimdilik. AH'den de ilk siftahımı yaptım. Yalnız 10 item sınırlaması olmamış pek. Mallar elimde kaldı ^^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shotdowninflames Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 sunthewhich said: Skeleton King'i kestik yeter şimdilik. AH'den de ilk siftahımı yaptım. Yalnız 10 item sınırlaması olmamış pek. Mallar elimde kaldı ^^' +1 hadi gazamız mübarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 arkadaşlar 1.si copy past yapmayın şifrenizi. 2.si oyunun launcherından değil exe dosyasından çalıştırın administrator olarak. bunları battlenet sayfasında okudum ve girebildim. 3 saattir oynuyorum . bu arada oyun şahane. benim dandik makina da bile çalışıyo. bi barbarla party yaptık ( wizardım ) . her ikisinide beğendim.Wizar haliyle biraz kağıt gibi ama kaçış ve savunma büyüleri var. alıştıktan sonra olur gibi. yarın da diğer wd ve demon hunter denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efee Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Yeni başlayan başlayacak olan daha oyunun başında olan skeleton kingi bile geçmemiş biri varmıdır ki burda bu saatte? bir iki saat oynasak. tabi o bir iki olur 4-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 oyun çok basit lan herşey o kadar basit ve primitif ki diablo değil diablocuk olmuş bu oynadıkça canım diablo 2 çekiyor. ama güzel oyun tabi de diablo 2 nin üstüne koymaktansa geriye gitmişler gibi geldi bana beklediğim kadar iyi değil yani kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 level 9 monkum yavaş yavaş heryeri aça aça herşeyi kurcalaya kurcalaya ilerliyorum. daha skeleton king i kesmedim ama az kaldı sanırım. beraber takılmak isteyen varsa nasıl ekleniyor bilmiyorum ama ekleşelim anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Achievement manyağı yapmışlar oyunu, artık bunlarla uğraşan insanlar için aylar sürer :O. Neyse wizard, sonra da monk oynadım biraz, oyunu beğendim genel olarak. Ama uykum geldi, yeter bu gecelik :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar