j_bLiND Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 melabaaa(:P) beni buralara atan umut sarıkaya karikatürleri oldu. eskiden üyeliğim vardı sonra unuttum gitti sonra bi daha geldim hatırladım falan işte öyle Alıntıla
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 selam ben senko welcome to pati i will be not your guide. Alıntıla
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 hacı adayı önce bi asl alayımda guide olur muyum olmaz mıyım o zaman karar veririm. Hoj geldin bee yaaa Alıntıla
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 yılda bir mesaj atıyorsan zor olur ama biraz daha at Alıntıla
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 bu yıl çok üye yaptı pati gübresinden sanırım. Alıntıla
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 yok bu nadasa bırakılmış 2009 mahsülü gerçi o senede fena değildi. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.